Ερυθρότητα του δέρματος και αντιμετώπιση

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Η ερυθρότητα βρίσκεται πολύ πιο ψηλά στην κατάταξη των σοβαρών ανησυχιών των γυναικών από τα μαύρα στίγματα και τους κύκλους.

 

Ωστόσο, δεν είναι απλώς μια ατέλεια που πρέπει να καμουφλαριστεί. Είναι και σύμπτωμα ευαισθησίας του δέρματος.

 

Η ερυθρότητα οδηγεί σε αλλαγή του χρώματος της επιδερμίδας, σημάδι ότι το δέρμα απαιτεί ειδικά προϊόντα και μεθόδους εφαρμογής. Για να επανέλθει η ομοιόμορφη χροιά και η καθημερινή άνεση μακροπρόθεσμα, η La Roche-Posay παρουσιάζει τη Rosaliac CC Crème, μια κρέμα νέας γενιάς κατά της ερυθρότητας, η οποία καλύπτει, διορθώνει και προστατεύει.

 

Συμπτώματα

 

Διάφορα σχήματα, εντάσεις και συχνότητες

 

Πρώτη παρατήρηση: δεν υπάρχει απόλυτος κανόνας όταν μιλάμε για ερυθρότητα. Περιστασιακή ή μόνιμη, εντοπισμένη ή διάχυτη, η ερυθρότητα έχει πλήθος αιτίων και εκδηλώσεων. Στην ουσία, οι καθημερινοί στρεσογόνοι παράγοντες είναι οι πιθανότερες αιτίες της υπερευαισθησίας του δέρματος.

Όμως, αυτό που είναι κοινό σε όλες τις μορφές ερυθρότητας είναι οι σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα του δέρματος: ο τόνος του δέρματος είναι ολοφάνερα λιγότερο ομοιογενής, ενώ η υφή του δέρματος είναι πιο τραχιά και η δυσφορία στη ζέστη μεγαλύτερη.

Αν και η εμφάνιση της ερυθρότητας μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία, έχει την τάση να επιδεινώνεται με την ηλικία.

 

Με τον καιρό, η ανομοιογενής χροιά και η δυσφορία γίνονται μόνιμες.

 

Σημαντικοί Αριθμοί

 

Μόνο 1 στις 10 γυναίκες που έχει πρόβλημα χρησιμοποιεί κάποιο προϊόν περιποίησης κατά της ερυθρότητας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι γυναίκες προτιμούν το make-up ή ένα προϊόν τοπικής διόρθωσης για να καλύψουν την κοκκινίλα, μαζί με το αντηλιακό για την προστασία του δέρματος από τις επιβαρυντικές συνέπειες του ήλιου.

Δυστυχώς, καμία από τις λύσεις αυτές δεν μπορεί να διορθώσει την ερυθρότητα τελείως και φυσικά.

 

Η πρόταση της La Roche-Posay

 

Ολοκληρωμένη διόρθωση, άμεση και μακράς διάρκειας

 

Στα χνάρια της εξειδίκευσής της κατά της ερυθρότητας, η La Roche-Posay παρουσιάζει τη Rosaliac CC Crème, μια καινοτόμο ιδέα: την Ολοκληρωμένη Διόρθωση των χρωματικών ατελειών που οφείλονται στην ευαισθησία του δέρματος.

 

Ένα συμπύκνωμα της καλύτερης δερματολογικής τεχνογνωσίας, ως προς την περιποίηση, το μακιγιάζ και την προστασία, που καλύπτει άμεσα την ερυθρότητα, η οποία αναγνωρίζεται ως ένα τυπικό σύμπτωμα της ευαισθησίας του δέρματος.

Προσφέρει, επίσης, μακροπρόθεσμη διόρθωση και όλα αυτά, με μια μόνο εφαρμογή.

 

Με λίγα λόγια: πρόκειται για μια μεγάλη καινοτομία που εκπληρώνει τις προσδοκίες των γυναικών σήμερα.

 

Η Rosaliac CC Crème περιέχει SPF30, ένα δείκτη υψηλής προστασίας για να αποτρέπει την επιδείνωση και την επανεμφάνιση της ερυθρότητας.

Πρόκειται για ένα μεγάλο επίτευγμα των παρασκευαστών μας, με δεδομένη τη δυσκολία να προστεθεί προστασία τόσο υψηλού επιπέδου σε μια κρέμα ημέρας και συγχρόνως να διασφαλίζεται υψηλή ανοχή για το ευαίσθητο δέρμα

 

Σε αριθμούς

 

  Για το 90% των χρηστών, η Rosaliac CC Crème προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα και για το 93% ** των γυναικών αφήνει ομοιογενές και ομοιόμορφο τελείωμα.

 

** Πηγή : Αυτό-αξιολόγηση από 67 γυναίκες

 

Η πρακτική πλευρά

 

Μια ολοκληρωμένη κρέμα προσώπου για καθημερινή αισθητηριακή απόλαυση

 

Η ολοκληρωμένη κρέμα ημέρας, Rosaliac CC Crème, είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Πιέστε απλά την αντλία του μπουκαλιού και απελευθερώστε τη σωστή ποσότητα για να τις διαπιστώσετε.

Πρώτα από όλα, η υφή απλώνεται εκπληκτικά εύκολα. Απαλή σαν μετάξι, απλώνεται ομοιόμορφα στο δέρμα, προσφέροντας ισορροπημένη κάλυψη.

 

Χαρίζει στο δέρμα ένα τέλειο, απόλυτα ταιριαστό χρώμα.

 

Στη συνέχεια, ακολουθεί η καταπραϋντική αίσθηση που ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα.

 

Και τέλος, η Rosaliac CC Crème αγκαλιάζει το δέρμα με ένα ευχάριστο άρωμα λουλουδιού: αυτό το διακριτικό άγγιγμα τελειοποιεί μια εφαρμογή που κινείται ανάμεσα στην περιποίηση και το μακιγιάζ. Το εξειδικευμένο προϊόν έχει ένα βασικό ροζ-μπεζ χρώμα που δημιουργεί μια αύρα θηλυκότητας, απαλότητας και αισθητηριακής γοητείας. .