335823358333579

πίσω
από τα προϊόντα μας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι τα paraben;
Πως φτιάχνονται και πως δοκιμάζονται τα προϊόντα;
Τι σημαίνει 100% ελεγμένα για αλλεργιες;

Στη La Roche-Posay αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας, καταλληλά ακόμα και για μωρά, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών, τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και συνεργάτες και τον τρόπο που επιλέγουμε τα συστατικά μας.

  • Συστατικά
  • Δοκιμές
  • Συσκευασίες
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\safety\v_articlemag03_banner.jpg

Ασφάλεια ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα


Η ασφαλής περιποίηση είναι πολύ σημαντική για κάθε τύπο δέρματος. Ωστόσο, η ασφάλεια των προϊόντων είναι πραγματικά απαραίτητη για το ευάλωτο, ευπαθές ή ευαισθητοποιημένο δέρμα. Για παράδειγμα:

- Το ευαίσθητο, αντιδραστικό ή αλλεργικό δέρμα.
- Το δέρμα που εκτίθεται καθημερινά στη ρύπανση.
- Το από τη φύση του ευαίσθητο δέρμα, όπως το δέρμα ενός μωρού.
- Το δέρμα που υποβάλλεται σε σκληρές ιατρικές επεμβάσεις ή φαρμακευτικές αγωγές (για την ακμή, αισθητικές επεμβάσεις, θεραπείες για τον καρκίνο...).

Η La Roche-Posay είναι η κορυφαία μάρκα που συνιστούν οι δερματολόγοι, οι αλλεργιολόγοι, οι παιδίατροι και οι ογκολόγοι για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος και τα προϊόντα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος.

Έχουμε υιοθετήσει μια σχολαστική προσέγγιση για την ασφάλεια των δερμοκαλλυντικών μας, που περιλαμβάνει συγκεκριμένα κριτήρια για την επιλογή των συστατικών, αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών σε άτομα με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα και συνεχή συνεργασία με εμπειρογνώμονες. Η μεθοδολογία αυτή μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε προϊόντα κατάλληλα ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα: το δέρμα με τάση ατοπίας-έκζεμα, το δέρμα με τάση ακμής, το δέρμα των βρεφών, ακόμα και το δέρμα των ανθρώπων που έχουν υποβληθεί σε θεραπείες κατά του καρκίνου.

Ασφάλεια από την 1η ημέρα ζωής

Το δέρμα των νεογέννητων είναι λεπτό και ευαίσθητο. Είμαστε μια από τις λίγες εταιρείες στον τομέα των δερμοκαλλυντικών που αναπτύσσουμε προϊόντα ειδικά για νεογέννητα μωρά και αξιολογούμε την καταλληλότητά τους. Τα δύο προϊόντα μας που πρωτοστατούν στη φροντίδα του δέρματος των νεογέννητων είναι η απαλή κρέμα καθαρισμού Lipikar Syndet AP+ για το μπάνιο και η μαλακτική κρέμα Lipikar Baume AP+.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_04

Μοναδικές κλινικές μελέτες, ειδικά για τα μωρά

Για κάθε ένα από τα δύο προϊόντα, που είναι ιδανικά για τη φροντίδα του μωρού, διενεργήθηκαν αυστηρές κλινικές μελέτες υπό δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη, ώστε να επιβεβαιωθεί η απουσία τυχόν ερεθισμού ή ανεπιθύμητης αντίδρασης.

Και οι 2 μελέτες είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: 0 παρενέργειες.

Στη La Roche-Posay, επαναπροσδιορίζουμε τις προσδοκίες σε ό,τι αφορά την ασφάλεια των προϊόντων χάρη στα πρωτοποριακά μας πρωτόκολλα δοκιμών ακόμα και στο πιο ευάλωτο δέρμα, όπως είναι το ευαίσθητο, το αλλεργικό, το βρεφικό δέρμα, ακόμα και το δέρμα των ανθρώπων που έχουν υποβληθεί σε θεραπείες κατά του καρκίνου.

Ανακαλύψτε το LIPIKAR BAUME AP+ και το LIPIKAR Syndet AP+

Βέλτιστη ασφάλεια για ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία κατά του καρκίνου

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_05

Η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία μπορεί να αποδυναμώσουν τις άμυνες του δέρματος και να προκαλέσουν ερεθισμό. Μόνο τα εξαιρετικά ήπια προϊόντα επιτρέπονται κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικότατης περιόδου ανάρρωσης. Στη La Roche-Posay, έχουμε δεσμευτεί να αναπτύσσουμε πραγματικά ασφαλή προϊόντα, κατάλληλα για τη φροντίδα του δέρματος των ασθενών που υποβάλλονται ή έχουν υποβληθεί σε θεραπεία κατά του καρκίνου. Ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες και με την υποστήριξη πολλών επαγγελματιών υγείας, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ειδικά σχεδιασμένα δερμοκαλλυντικά προϊόντα μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ευαίσθητου δέρματος.

Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της La Roche-Posay, όπως του Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay, της ενυδατικής φροντίδας Lipikar Baume AP+ και της αντηλιακής προστασίας Anthelios XL SPF50+, όσον αφορά τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, έχει καταδειχθεί σε 7 δημοσιευμένες μελέτες.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς η φροντίδα με δερμοκαλλυντικά προϊόντα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής κατά τη διάρκεια των θεραπειών για τον καρκίνο, διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες*.

Για να μάθετε περισσότερα για την ESKIMO, την ειδική ομάδα επιστημόνων που έχει συσταθεί για τη διαχείριση του δέρματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καρκίνου, διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες**.

* Η ακτινοθεραπεία και η χημειοθεραπεία ενδέχεται να παρουσιάσουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα: έντονη ερυθρότητα και έλλειψη άνεσης, έντονη ξηρότητα, ακόμα και αμηχές και δυσχρωμία. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να κάνουν μια ήδη βεβαρυμένη περίοδο -της θεραπείας κατά του καρκίνου και της ανάρρωσης- ακόμα πιο δύσκολη. Για να γίνει η περίοδος αυτή πιο ανεκτή, δημοσιευμένες οδηγίες συνιστούν την υιοθέτηση 3 απλών βημάτων: ένα ήπιο καθαριστικό, μια ενυδατική που να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και ένα ευρέος φάσματος UVA/UVB αντηλιακό.

** Μετά τη θεραπεία για τον καρκίνο, το δέρμα είναι άκρως ευάλωτο και χρειάζεται εντατική φροντίδα για να μπορέσει να ανακτήσει την αίσθηση άνεσής του.

Στη La Roche-Posay, για να εμβαθύνουμε τις γνώσεις μας στον τομέα αυτό, δημιουργήσαμε μια στοχευμένη ομάδα εργασίας από δερματολόγους και ογκολόγους που ειδικεύονται στα δερματικά προβλήματα ως αποτέλεσμα των θεραπειών του καρκίνου του δέρματος. Αυτή η ομάδα εργασίας, που ονομάζεται European SKIn Management in Oncology (ESKIMO), εντόπισε και ανέλυσε τις διάφορες αντιδράσεις των θεραπειών και προέβη σε συστάσεις σχετικά με κατάλληλα προϊόντα φροντίδας και μακιγιάζ.

Μοιράσου αυτή τη σελίδα

κλείσιμο