335823358333579

πίσω
από τα προϊόντα μας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι τα paraben;
Πως φτιάχνονται και πως δοκιμάζονται τα προϊόντα;
Τι σημαίνει 100% ελεγμένα για αλλεργιες;

Στη La Roche-Posay αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας, καταλληλά ακόμα και για μωρά, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών, τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και συνεργάτες και τον τρόπο που επιλέγουμε τα συστατικά μας.

  • Συστατικά
  • Δοκιμές
  • Συσκευασίες

Η La Roche-Posay συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας

"Στη La Roche-Posay, αποστολή μας είναι η ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα.
Για να εκπληρώσουμε με επιτυχία τη φιλόδοξη αυτή αποστολή, συνεργαζόμαστε με την επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να σχεδιάσουμε συνθέσεις ικανές να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή."

Στη La Roche-Posay, αποστολή μας είναι η ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα.

Για να εκπληρώσουμε με επιτυχία τη φιλόδοξη αυτή αποστολή, συνεργαζόμαστε με την επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να σχεδιάσουμε συνθέσεις ικανές να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή.

Συνεργασία με ειδικούς από κάθε τομέα

57.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο
Συνεργαζόμαστε συνεχώς με δερματολόγους, παιδιάτρους και ογκολόγους για να επιλέγουμε πάντα τα πιο κατάλληλα και πιο ασφαλή συστατικά για τις συνθέσεις των προϊόντων μας, να πραγματοποιούμε κλινικές δοκιμές πριν την κυκλοφορία τους και να τα παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο ακόμα και μετά την κυκλοφορία τους.

Η ομάδα επιστημόνων της La Roche-Posay
Σε κάθε νέο έργο και επιστημονική καινοτομία συμβουλευόμαστε το επιστημονικό συμβούλιο της La Roche-Posay, που απαρτίζεται από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Συνεργαζόμαστε στενά με δερματολόγους, αλλεργιολόγους και άλλους ειδικούς και συνδημιουργούμε ασφαλή προϊόντα,  ακόμα και για το δέρμα που έχει ευαισθητοποιηθεί από φαρμακευτικές αγωγές, δερματικές παθήσεις ή επεμβάσεις.

Οι ειδικοί της La Roche-Posay στο διορθωτικό μακιγιάζ

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_03


Επιπλέον, αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ειδικών make-up artists  στο διορθωτικό μακιγιάζ, οι οποίοι προσφέρουν πολλά περισσότερα από ένα απλό επαγγελματικό μακιγιάζ. Στο Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, οι αισθητικοί  εκπαιδεύονται στην ψυχολογία για να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη, τόσο από την αισθητική όσο και από την ψυχολογική πλευρά. Μέσω των μοναδικών σεμιναρίων διορθωτικού μακιγιάζ, προσφέρουν ελπίδα και λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ανθρώπους που πάσχουν από διάφορες δερματικές παθήσεις. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η λεύκη, η βαριάς μορφής ακμή ή τα επουλωμένα εγκαύματα, καθώς επίσης οι ασθενείς που λαμβάνουν θεραπεία κατά του καρκίνου, οι οποίοι συχνά νιώθουν ευάλωτοι εσωτερικά και εξωτερικά και  χρειάζονται μια εξειδικευμένη φροντίδα που θα τους βοηθήσει να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε πώς να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα ομορφιάς σας, ώστε να είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο μέχρι και το αλλεργικό δέρμα.

Και όλα αυτά με τη στήριξη σημαντικής επιστημονικής έρευνας, μέσω 550 κλινικών μελετών και μελετών παρατήρησης.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_01

Μέχρι σήμερα, έχουμε επαληθεύσει την ανοχή των προϊόντων μας μέσω 550 κλινικών δοκιμών:

- Κλινικές δοκιμές υπό ιατρική παρακολούθηση,
- Μελέτες που έχουν διενεργηθεί σε πολλές διαφορετικές χώρες και σε ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων,
- Μελέτες σε κάθε τύπο ευαίσθητου, ευάλωτου ή καταπονημένου δέρματος, καθώς και σε ανθρώπους που έχουν υποβληθεί ή υποβάλλονται σε θεραπείες για τον καρκίνο.

Ανακαλύψτε γιατί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι πραγματικά ασφαλή.

Μοιράσου αυτή τη σελίδα

κλείσιμο