• Αρχική σελίδα>
  • La Roche-Posay & Δερματολόγοι: Μια μοναδική σχέση στην υπηρεσία του ευαίσθητου δέρματος

Την συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι

Η La Roche-Posay και οι δερματολόγοι: Μια μοναδική σχέση στην υπηρεσία του ευαίσθητου δέρματος

Καρπός της ένωσης ενός Iαματικού Nερού με εξαιρετικά οφέλη και της απαράμιλλης τεχνογνωσίας των ειδικών του ευαίσθητου δέρματος, τα Δερματολογικά Εργαστήρια  La Roche-Posay είναι σήμερα ένας εξαιρετικός συνεργάτης 25.000 δερματολόγων σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια πραγματική κοινότητα γεννημένη από μια σχέση 40 ετών, που υπερβαίνει την καθημερινή υποστήριξη στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος. Συνεργασία σε αποκλειστικές κλινικές μελέτες, συνδυασμός της δερματολογικής γνώσης, συνεισφορά στη διαρκή εκπαίδευση και σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης: δουλεύοντας χέρι-χέρι με τους επαγγελματίες της υγείας του δέρματος βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα.

Κατανοούμε τις ανάγκες, επινοούμε λύσεις

Σχεδιασμένα σύμφωνα με τις αρχές των συμπληρωματικών αγωγών, τα προϊόντα μας έχουν στόχο να βοηθήσουν τους δερματολόγους να μειώσουν τη δοσολογία, να βελτιώσουν τη συμμόρφωση και να περιορίσουν ορισμένες δερματικές παρενέργειες που προκαλούνται από φαρμακευτικές αγωγές. Προκειμένου να αναπτύξουμε τέτοιες συνθέσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των δερματολόγων ως προς την αποτελεσματικότητα, την ανοχή και την καλλυντική ευχαρίστηση, συνεργαζόμαστε εξαιρετικά στενά μαζί τους. Η συνεργασία αυτή διέπει κάθε βήμα σχεδιασμού ενός προϊόντος φροντίδας του δέρματος, από την αναγνώριση μιας ανάγκης ως την πραγματοποίηση αυστηρών  κλινικών μελετών.  αυστηρές κλινικές μελέτες

Οι συναντήσεις της επιστημονικής επιτροπής μας από την Ευρώπη και τη Βραζιλία, που φέρνουν σε επαφή 15 συνολικά δερματολόγους από διαφορετικές χώρες αποτελούν ανεκτίμητες ευκαιρίες για ανταλλαγή απόψεων και συζητήσεις. Για εμάς, οι συζητήσεις αυτές αποτελούν ευκαιρία για καλύτερη κατανόηση των αναγκών του δέρματος που είναι ευαίσθητο ή έχει κάποια πάθηση. Το τέλειο παράδειγμα που αποτυπώνει τη συνέργεια της καινοτομίας των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche-Posay με τη γνώση των επαγγελματιών υγείας είναι το Lipikar Baume AP+: το ιδανικό μαλακτικό σώματος για τη φροντίδα του πολύ ξηρού με τάση για ατοπία δέρματος, απέδειξε, για παράδειγμα, την αποτελεσματικότητά του στη μείωση της συχνότητας των εξάρσεων σε 1256 παιδιά, στο πλαίσιο μιας  μελέτης παρατήρησης που διεξάχθηκε σε δέκα χώρες.  Lipikar Baume AP+, το ιδανικό μαλακτικό σώματος για τη φροντίδα του πολύ ξηρού, με τάση ατοπιας δέρματος, έχει για παράδειγμα αποδείξει την αποτελεσματικότητά του συμβάλλοντας στη μείωση της συχνότητας των εξάρσεων σε1.256 παιδιά, στο πλαίσιο μιας μελέτης παρατήρησης σε δέκα χώρες1.

Δεσμευόμαστε στο πλευρό των δερματολόγων

Το Ίδρυμα La Roche-Posay, από το 1995 που δημιουργήθηκε, αποτελεί σαφή απόδειξη της δέσμευσής μας προς τους δερματολόγους. Κάθε χρόνο, χορηγεί υποτροφίες σε νέους ερευνητές και ενθαρρύνει πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

περισσότερα

Θέτουμε την τεχνογνωσία μας στην υπηρεσία των επαγγελματιών

"Όλα ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια στην Ισπανία με τη συνάντηση του Προέδρου της Ισπανικής Δερματολογικής Εταιρίας και των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche-Posay", θυμάται η Claire Sentenac, Διευθύντρια Ιατρικής Επικοινωνίας της La Roche-Posay σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η πρωτοφανής συνεργασία οδήγησε στο "Residents' Class" : ιατρική μετεκπαίδευση με στόχο την ευαισθητοποίηση των ειδικευόμενων δερματολόγων στην ανάδειξη νέων θεραπευτικών προσεγγίσεων και στη σημασία της αντηλιακής προστασίας.

Η πρωτοβουλία αυτή, ενεργή σε 18 χώρες, έχει δώσει το έναυσμα για πολλές άλλες ενέργειες της La Roche-Posay με στόχο την υποστήριξη της δερματολογικής κοινότητας και των δραστηριοτήτων της. Διαρκή εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια online, επιστημονικές δημοσιεύσεις, εργαστήρια διορθωτικού μακιγιάζ, σχολεία ατοπίας, υποστήριξη στις "Ημέρες Μελανώματος" κ.λ.π. , αποτελούν τρόπους καθημερινής συνεργασίας με τους επαγγελματίες της υγείας με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα ή δερματικές παθήσεις .  εργαστήρια διορθωτικού μακιγιάζ, σχολεία ατοπίας, υποστήριξη στις "Ημέρες Μελανώματος"   κλπ. αποτελούν τρόπους καθημερινής συνεργασίας με τους επαγγελματίες της υγείας με στόχο τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα ή δερματικές παθήσεις .

Ένα δίκτυο επαγγελματιών στο πλευρό μας

Ο διάλογος με τους δερματολόγους δε σταματά στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με τακτική επαφή με ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματιών υγείας μέσω ιατρικών επισκεπτών, μέρα με τη μέρα συγκεντρώνουμε πληροφορίες από  την πραγματική εμπειρία των ασθενών με τα προϊόντα μας. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για την εμβάθυνση της γνώσης μας και την ανάπτυξη ακόμα πιο αποτελεσματικών προϊόντων φροντίδας.

1Mελέτη παρατήρησης σε 2.060 παιδιά σε δέκα χώρες