335823358333579

πίσω
από τα προϊόντα μας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι τα paraben;
Πως φτιάχνονται και πως δοκιμάζονται τα προϊόντα;
Τι σημαίνει 100% ελεγμένα για αλλεργιες;

Στη La Roche-Posay αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας, καταλληλά ακόμα και για μωρά, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών, τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και συνεργάτες και τον τρόπο που επιλέγουμε τα συστατικά μας.

  • Συστατικά
  • Δοκιμές
  • Συσκευασίες
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter-V4\Maquettes\online\includeV4\images-dyn\safety\v_articlemag04_banner.jpg

La Roche-Posay: Τα πιο ασφαλή συστατικά για κάθε τύπο δέρματος


Στη La Roche-Posay, είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι δερματολόγοι και παιδίατροι συστήνουν τα προϊόντα μας για την ασφάλεια που προσφέρουν ακόμα και στο πιο ευαίσθητο και ευάλωτο δέρμα. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της ιατρικής κοινότητας χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις μας για το δέρμα, στην κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας και στους αυστηρούς κανόνες που ακολουθούν οι συνθέσεις μας. Η αυστηρή διαδικασία επιλογής των συστατικών μας υπερβαίνει ακόμα και τους διεθνείς κανονισμούς, ώστε να διασφαλίζεται πλήρως ο περιορισμός των αλλεργικών αντιδράσεων στο ελάχιστο δυνατό.

Συνεργασία με τοξικολόγους σε κάθε στάδιο σχεδιασμού των συνθέσεων

Οι τοξικολόγοι είναι επιστήμονες που μελετούν την ασφάλεια και τις επιδράσεις των διαφόρων συστατικών. Οι ομάδες μας εργάζονται διαρκώς με στόχο να διασφαλίσουν ότι τα συσταστικά στις συνθέσεις μας δεν παρουσιάζουν κίνδυνο για την υγεία. Για να επιτευχθεί αυτό, διερευνούμε σχολαστικά πολυάριθμες έρευνες, όπως την  επαγρύπνηση για τα καλλυντικά , επιστημονικές δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις περιστατικών δερματολόγων και εσωτερικά εταιρικά δεδομένα. Στόχος μας είναι η αποφυγή συστατικών που ενδέχεται να προκαλέσουν αλλεργίες ή ερεθισμούς.

Για να μάθετε περισσότερα για τις αλλεργίες και το δέρμα σας, διαβάστε αυτό το άρθρο.

Όλα μας τα προϊόντα μας δημιουργούνται σύμφωνα με το αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης

Το αυστηρό διάγραμμα σύνθεσης που ακολουθούμε για την επιλογή των συστατικών μας υπερβαίνει ακόμα και τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Γι΄ αυτό τον λόγο, πολλές από τις συνθέσεις μας δεν περιέχουν άρωμα, ενώ εκείνες που περιέχουν άρωμα δεν περιλαμβάνουν κανένα από τα 26 αλλεργιογόνα που αναφέρονται στον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά προϊόντα με αριθ. 1223/2009/ΕΚ (της 30ης Νοεμβρίου 2009).

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προτάσεις της La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα.

Η προστασία των συνθέσεων είναι προτεραιότητά μας

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_06


Δεδομένου ότι τα προϊόντα μας δημιουργούνται για τη φροντίδα ακόμα και του πιο ευαίσθητου δέρματος, είναι απαραίτητο να αποφεύγεται η επιμόλυνση από βακτήρια ή μύκητες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς ή μόλυνση. Στα εργαστήρια βασιζόμαστε σε:

- Συσκευασίες που προστατεύουν τις συνθέσεις (σωληνάρια, συσκευασίες με αντλία ή αεροστεγώς κλεισμένες συσκευασίες με ερμητικό κλείσιμο).
- Έξυπνους συνδυασμούς συντηρητικών που σέβονται το δέρμα σε χαμηλές συγκεντρώσεις, ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη ανοχή και διατήρηση της σύνθεσης με το πέρασμα του χρόνου.

Πέραν των συστατικών των προϊόντων μας, το πρόγραμμα περιποίησης που επιλέγετε μπορεί να επηρεάσει την υγεία του δέρματός σας. Μάθετε εδώ πώς ένα καλλυντικό προϊόν από το πρόγραμμα περιποίησης μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις στο δέρμα σας.

Μοιράσου αυτή τη σελίδα

κλείσιμο