335823358333579

πίσω
από τα προϊόντα μας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι είναι τα paraben;
Πως φτιάχνονται και πως δοκιμάζονται τα προϊόντα;
Τι σημαίνει 100% ελεγμένα για αλλεργιες;

Στη La Roche-Posay αναπτύσσουμε προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας, καταλληλά ακόμα και για μωρά, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τα αυστηρά πρωτόκολλα δοκιμών, τους ιατρικούς εμπειρογνώμονες και συνεργάτες και τον τρόπο που επιλέγουμε τα συστατικά μας.

  • Συστατικά
  • Δοκιμές
  • Συσκευασίες
V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_MAIN_05 (All-Rights)

Πώς συμβάλλει η La Roche-Posay στην προστασία του περιβάλλοντος;

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_02

Συσκευασίες προσεκτικά ελεγμένες χωρίς περιττά στοιχεία

Η La Roche-Posay έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερα υλικά συσκευασίας και κατά προτίμηση από ανακυκλώσιμα υλικά. Μόνο το 2016, η μάρκα χρησιμοποίησε 23,5 τόνους υλικών PCR (ανακυκλωμένων υλικών μετά την κατανάλωση) στα γυάλινα μπουκάλια και τα πλαστικά σωληνάρια. Καμία συσκευασία δεν περιέχει πλαστικό PVC.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_03

Παραγωγή λιγότερου πλαστικού

Η La Roche-Posay προέβη επίσης στον ριζικό ανασχεδιασμό ενός από τα πιο φημισμένα προϊόντα της, της μαλακτικής φροντίδας Lipikar Balm AP+, για να κάνει τη συσκευασία πιο ελαφριά, χωρίς να μειώσει καθόλου τη λειτουργικότητά της. Αφαιρώντας  ένα εξάρτημα από τη συσκευασία, το βιδωτό καπάκι, η La Roche-Posay όχι μόνο έκανε το σωληνάριο πιο εύκολο στη χρήση, αλλά επίσης μείωσε το βάρος του από 24 σε 15,6 γραμμάρια. Η σημαντική αυτή μείωση του βάρους μεταφράζεται σε χρήση 35% λιγότερου πλαστικού, δηλαδή 31 τόνους πλαστικού που εξοικονομούνται ετησίως. Έτσι, για τη συμβολή της στη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, οι γαλλικοί φορείς ανακύκλωσης Eco-Emballages and Adelphe απένειμαν το 2012 στη La Roche-Posay το βραβείο για καινοτομία και μείωση των υλικών συσκευασίας.

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_04

Χρήση λιγότερου χαρτιού

Η La Roche-Posay προσπαθεί να χρησιμοποιεί λιγότερο χαρτί στις συσκευασίες της, αφαιρώντας τα ενημερωτικά φυλλάδια στο εσωτερικό των συσκευασιών της και τυπώνοντας τις βασικές πληροφορίες πάνω στην ίδια τη συσκευασία.

Μοιράσου αυτή τη σελίδα

κλείσιμο