ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κάθε μέρα, ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά, το δέρμα εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Το να μάθετε πως να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο, δεν είναι μόνο απαραίτητο για την πρόληψη του ηλιακού εγκαύματος, αλλά βοηθά επίσης στην προστασία από το ηλιακό εξάνθημα, τις ρυτίδες, τις κηλίδες, τη χαλάρωση και, το πιο ανησυχητικό, το μελάνωμα. Όταν επιλέγετε ένα αντηλιακό, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξετε ένα που προστατεύει τόσο από τις UVA, όσο και από τις UVB ακτίνες.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

1 quote-marks

Τι είναι το SPF στα αντιηλιακά;

Το SPF είναι ο δείκτης προστασίας από τον ήλιο. Περιγράφει την ικανότητα του αντιηλιακού να προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVB που προκαλεί εγκαύματα. Όσο υψηλότερος ο δείκτης, τόσο μεγαλύτερη η προστασία. Όταν βρίσκεστε στον ήλιο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με ελάχιστο SPF 30 κάθε 2 ώρες. Για να καλυφθεί ολόκληρο το σώμα, απαιτείται ποσότητα ίση με ένα μπαλάκι του γκολφ.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το δέρμα μου από τον ήλιο;

Η έκθεση στον ήλιο ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης ηλιακού εγκαύματος, καθώς και συνοδές επιπτώσεις, όπως πρόωρη γήρανση και καρκίνο του δέρματος. Για να είστε ασφαλείς στον ήλιο, να μένετε στη σκιά μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ. και να φοράτε καπέλο, προστατευτικά ρούχα και γυαλιά ηλίου. Εκτός από αυτά τα μέτρα, να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με προστασία UVA-UVB ευρέος φάσματος εφαρμόζοντας κάθε 2 ώρες στις εκτεθειμένες περιοχές.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Ποιο είναι το καλύτερο αντιηλιακό για το ευαίσθητο δέρμα;

Ορισμένα αντιηλιακά μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστο τσούξιμο στο ευαίσθητο δέρμα. Επιλέξτε προστασία UVA-UVB ευρέος φάσματος που να έχει δοκιμαστεί στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος, όπως η σειρά ANTHELIOS της La Roche-Posay -της μάρκας που ειδικεύεται στο ευαίσθητο δέρμα. Όλα τα προϊόντα ANTHELIOS περιέχουν το φυσικά αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό ιαματικό νερό της La Roche-Posay που καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το πρόσωπό μου από τον ήλιο;

Για να αποφύγετε την πρόωρη γήρανση ή τον καρκίνο του δέρματος, πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντιηλιακό προσώπου. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αν είστε έγκυος ή λαμβάνετε από του στόματος αντισυλληπτικό χάπι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμφανίσετε μια μελαγχρωματική διαταραχή που ονομάζεται μέλασμα.Επιλέξτε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας, όπως μια καταπραϋντική κρέμα για ξηρό δέρμα, ένα μη φαγεσωρογόνο τζελ για λιπαρό δέρμα, ή ένα δροσερό σπρέι αν ψάχνετε κάτι πιο εύχρηστο.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το δέρμα μου από τον ήλιο χωρίς αντιηλιακό;

Οι δερματολόγοι συνιστούν να φοράτε καπέλο, γυαλιά ηλίου και προστατευτικά ρούχα, καθώς και να παραμένετε στη σκιά όταν ο ήλιος είναι πιο δυνατός. Ωστόσο, το αντιηλιακό αποτελεί τον κυριότερο τρόπο προστασίας από τον ήλιο και πρέπει να το περιλαμβάνετε στη ρουτίνα σας. Τα αντιηλιακά ANTHELIOS υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές ακόμη και στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος, ώστε να εξασφαλίζεται ότι είναι απολύτως ασφαλή.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

ΑΛΗΘΕΙΑ
Ή ΨΕΜΑΤΑ

La roche posay model

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

ΨΕΜΑΤΑ WrongAnswer

Ακόμα και σε μια συννεφιασμένη και βροχερή ημέρα, το δέρμα εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες που σταδιακά προκαλούν εμφάνιση στιγμάτων φωτογήρανσης. Για πλήρη προστασία του δέρματός σας, να φοράτε καθημερινά αντιηλιακό, όχι μόνο όταν ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος.
Learn More
Model's face La Roche Posay

Ο ΗΛΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ
ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ WrongAnswer

Οι ακτίνες UVA επιφέρουν ρήξη στα δομικά στοιχεία του δέρματος, όπως στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο προκαλεί απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, ενώ συμβάλλει στον σχηματισμό ρυτίδων. Οι ακτίνες UVB οδηγούν σε ανομοιογενή και ακανόνιστη παραγωγή χρωστικής, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό σκούρων κηλίδων και την εμφάνιση ωχρότητας στο δέρμα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι αλλαγές αυτές στο δέρμα είναι γνωστές ως φωτογήρανση.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ UVA
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ UVB ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Εάν εντοπιστεί νωρίς, το 90% των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος είναι ιάσιμο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό, μεταξύ των επισκέψεων σε δερματολόγο, να χρησιμοποιείτε το [SAVE YOUR SKIN LANDING PAGE] για να παρακολουθείτε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας. Και φυσικά, πρέπει η χρήση του αντιηλιακού να αποτελέσει καθημερινή συνήθεια, αδιαπραγμάτευτα, για να προστατεύσετε τις ελιές σας και να αποτρέψετε τον καρκίνο του δέρματος.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Η προστασία από τον ήλιο είναι τεράστιας σημασίας για τα παιδιά, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι το 50 - 80% της βλάβης που σχετίζεται με την υπεριώδη ακτινοβολία προκύπτει πριν από την ηλικία των 20 ετών και ότι 1 στους 55 ανθρώπους που γεννήθηκαν το 2008 θα αναπτύξει κάποια στιγμή μελάνωμα. Ωστόσο, ο κίνδυνος αυτός μπορεί να μειωθεί δραστικά με την κατάλληλη προστασία.
Learn More

ΟΙ ΜΑΚΡΕΣ UVA
Ειναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

Το ηλιακό φως αποτελείται από τις ακτίνες UVA, που προκαλούν γήρανση του δέρματος, και από τις ακτίνες UVB, που είναι υπεύθυνες για τα ηλιακά εγκαύματα. Ωστόσο, πρόσφατα ανακαλύφθηκε ότι η υπεριώδης ακτινοβολία γνωστή ως μακρά UVA είναι η πιο επιβλαβής και έχει την πιο καταστροφική επίδραση στο δέρμα μας. Για αυτόν τον λόγο, είναι απαραίτητο να βρείτε ένα αντηλιακό που να καλύπτει τόσο τις ακτίνες UVA όσο και τις ακτίνες UVB.

Φυσικά, μια από τις πιο βλαβερές συνέπειες της έκθεσης στον ήλιο είναι ο καρκίνος του δέρματος. Το μελάνωμα, είναι ένας από τους πιο συχνούς τύπους καρκίνου μεταξύ των νέων, με τις γυναίκες κάτω των 30 ετών να προσβάλλονται ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι ότι, με τη σωστή αντηλιακή προστασία – μαζί με σωστή συμπεριφορά στον ήλιο – μπορούμε όχι μόνο να προστατεύσουμε το δέρμα μας από το μελάνωμα, αλλά μπορούμε επίσης να αποτρέψουμε τα ηλιακά εγκαύματα, την υπερμελάγχρωση και την επιτάχυνση της γήρανσης.

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ
ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ;

Οι ακόλουθες ενότητες περιλαμβάνουν μια επισκόπηση των βασικών εννοιών της αντιηλιακής προστασίας: Πώς λειτουργεί η αντιηλιακή προστασία, γιατί είναι τόσο σημαντική και πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προστατεύετε τόσο το δέρμα το δικό σας όσο και της οικογένειάς σας;

Θα ανακαλύψετε επίσης χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος, καθώς και οδηγίες σχετικά με τη χρήση της μεθόδου ABCDE για να ελέγχετε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας.

Επίσης, θα βρείτε άρθρα σχετικά με περιπτώσεις ιδιαίτερης ευαισθησίας στον ήλιο, όπως οι αλλεργίες στον ήλιο ή το ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς και με προβλήματα μελάγχρωσης όπως το μέλασμα (η μάσκα εγκυμοσύνης).

Τέλος, θα αναφερθούμε σε προβληματισμούς που αφορούν στην αντιηλιακή προστασία και την ασφάλεια των προϊόντων - πόσο ασφαλές είναι το αντιηλιακό για εσάς αλλά και για το περιβάλλον;

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΦΙΛΤΡΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ UV

Παρουσίαση της σειράς UV Mune 400, με το μοναδικό φίλτρο ενάντια στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV. Προστατεύει το δέρμα από κυτταρικές βλάβες.
Το αποτελεσματικότερο φίλτρο
Ενάντια στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV
Προστατεύει το δέρμα από κυτταρικές βλάβες
Συνιστάται από δερματολόγους
Anthelios UVmune 400
La Roche-Posay
Ν° 1 μάρκα δερμοκαλλυντικών που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως
did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Product texture

Το 90% των περιπτώσεων καρκίνων του δέρματος είναι ιάσιμο, εάν εντοπιστεί νωρίς*. Γίνετε Skin Checker και παρακολουθήστε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας.

* https://www.euromelanoma.org/intl/node/25 επιδημιολογικό ενημερωτικό δελτίο

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100%
ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Μία αναγκαία προϋπόθεση = Μηδέν αλλεργικές αντιδράσεις
Εάν εντοπίσουμε έστω και ένα περιστατικό, επιστρέφουμε στο εργαστήριο και αλλάζουμε τη σύνθεση
laroche posay safety commitment formula protection product head

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Εμφάνιση περισσότερων
Oι συσκευασίες μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ανοχή και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ

Εμφάνιση περισσότερων
Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δραστική δόση.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Εμφάνιση περισσότερων
Η ανοχή των προϊόντων μας επαληθεύεται στα πιο ευαίσθητα δέρματα: αντιδραστικά, αλλεργικά, με τάση ακμής, ατοπικά, ταλαιπωρημένα ή αποδυναμωμένα από αντικαρκινικές θεραπείες.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για γενικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Θα πρέπει να απευθύνεστε πάντα σε καταρτισμένο επαγγελματία υγείας αν έχετε ερωτήσεις ιατρικής φύσης.