Η σωστή βάση για την ευαίσθητη επιδερμίδα με ατέλειες

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Ήλιος, ρύπανση, κάπνισμα, στρες…

 

Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα της Μαρίας έχει ευαισθητοποιηθεί και εμφανίζει ατέλειες, γυαλάδα, κοκκινίλες, ενώ νιώθει ενόχληση στο πρόσωπό της.

Μέχρι που ανακάλυψε τις βάσεις για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ

 

Μαρία, πώς θα χαρακτηρίζατε την επιδερμίδα σας;

 

Από τα εφηβικά μου χρόνια, ήμουν τυχερή γιατί έμενα κοντά στη θάλασσα, αλλά η επιδερμίδα μου τελικά κουράστηκε, ιδιαίτερα αφού δεν κατάφερα να κόψω το κάπνισμα.

Η επιδερμίδα μου είναι ολοένα και πιο αντιδραστική. Με το παραμικρό, όπως αλλαγή εποχής ή μεγάλες αλλαγές στη θερμοκρασία, δημιουργούνται ατέλειες και κοκκινίλες στην επιδερμίδα μου. Αυτό είναι πραγματικό πρόβλημα, επειδή καθημερινά έρχομαι σε επαφή με διεθνή πελατεία υψηλού επιπέδου.

 

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ & ΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

 

Σκεφτήκατε να χρησιμοποιήσετε βάση;

 

Παλαιότερα, όχι. Είχα τη δυσάρεστη αίσθηση ότι δεν έδειχνα φροντισμένη και έτσι δεν έβαζα.

Φοβόμουν ότι βάζοντας βάση, η επιδερμίδα μου ασφυκτιούσε περισσότερο και ότι διατηρούσα τον φαύλο κύκλο των ατελειών.

Επειδή δεν αισθανόμουν άνετα, κυρίως σε συναντήσεις με τους πελάτες μου, τελικά συμβουλεύτηκα δερματολόγο που μου πρότεινε τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας.

 

Επίσης, η άλλη συμβουλή του ήταν να δοκιμάσω μια βάση ειδική για ευαίσθητο δέρμα. Με εξέπληξε πραγματικά η σύνθεση των προϊόντων υψηλής ανοχής. Ήταν αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Είστε ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα;

 

Τα αποτελέσματα είναι τέλεια. Το ρευστό προϊόν εισχωρεί αμέσως στην επιδερμίδα μου, η οποία παραμένει απαλή και ελαστική. Τώρα, έχω ξεχάσει τελείως όλους αυτούς του ερεθισμούς που με εξαντλούσαν.