Η λύση για την ερυθρότητα του δέρματος

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Το ευαίσθητο δέρμα είναι συχνά συνώνυμο με την ανομοιογενή χροιά της επιδερμίδας.

 

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει έντονη τάση ερυθρότητας.

 

Για τις γυναίκες που θεωρούν αυτή την ερυθρότητα εμπόδιο στη φροντίδα της ομορφιάς τους, που επηρεάζει τις ζωές τους, η La Roche-Posay ανέπτυξε τη Rosaliac CC Crème, ένα συμπύκνωμα της καλύτερης τεχνογνωσίας στο μακιγιάζ και στη δερματολογική περιποίηση .

 

Ο δερματολόγος μας εξηγεί το πρόβλημα της ερυθρότητας.

 

Ποιες γυναίκες επηρεάζονται από χρωματικές αλλαγές του δέρματος εξαιτίας της ευαισθησίας;

 

Όλοι οι τύποι ευαίσθητου δέρματος μπορεί να επηρεαστούν. Μόνο το 11% της ερυθρότητας είναι συνέπεια κάποιας παθολογικής κατάστασης.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, η ερυθρότητα είναι παροδική και διάχυτη. Τον μισό χρόνο οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες: ήλιος, ζέστη, κρύο, αέρας, κλπ.

Μπορεί, επίσης, να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, όπως δείχνουν οι μέσοι όροι από Ευρωπαϊκές χώρες:

 

- Πλησιάζοντας τα 30, ενδέχεται να εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια ερυθρότητας.

 

- Ανάμεσα στα 30 και 40*, μπορεί να παρουσιαστούν περιστασιακή ερυθρότητα, εξάψεις ή ερυθρότητα που οφείλονται στην ηλιακή έκθεση ή την ηλικία.

 

- Από την ηλικία των 47*, γίνονται μόνιμες οι αλλαγές στο χρώμα του δέρματος που σχετίζονται με μακρόχρονη έκθεση στον ήλιο ή με την ηλικία.

 

*Πηγή: Έρευνα L’OREAL – IFOP, SensiSurvey, 2012

 

Πώς μπορεί να περιοριστεί αυτή η δυσφορία που προκαλούν οι χρωματικές αλλαγές;

 

Άμεση και μακροπρόθεσμη διόρθωση Τα Εργαστήρια La Roche-Posay έχουν αναπτύξει εδώ και αρκετά χρόνια προηγμένη γνώση πάνω στην ερυθρότητα του δέρματος με τη σειρά προϊόντων περιποίησης ROSALIAC, αφιερωμένη στο ευαίσθητο και αντιδραστικό δέρμα.

 

Τώρα, η La Roche-Posay παρουσιάζει ένα νέο πολύ-λειτουργικό προϊόν περιποίησης: τη Rosaliac CC Crème, την πρώτη Ολοκληρωμένη Φροντίδα για διόρθωση των χρωματικών ατελειών που οφείλονται στην ευαισθησία του δέρματος.

 

Συνδυάζοντας τη διόρθωση της ερυθρότητας με κάλυψη μακιγιάζ και προστασία UV, προσφέρει άμεσα ομοιογένεια στη χροιά και διορθώνει την ερυθρότητα μέρα με τη μέρα.

 

Πρακτική συμβουλή

 

Μολονότι το make-up προσφέρει αποτελεσματική κάλυψη, ίσως να μην ταιριάζει στο πρόγραμμα περιποίησης των γυναικών που αναζητούν φυσικό αποτέλεσμα. Η λύση βρίσκεται σε ένα προϊόν που εγγυάται τόσο κάλυψη όσο και διαφάνεια.

 

Με την Rosaliac CC Crème, μπορείτε να επωφεληθείτε από μια ταιριαστή και έτοιμη για εφαρμογή απόχρωση make-up με μια μοναδική ισορροπία ανάμεσα στη φωτεινότητα και το βάθος: με τη σύμφωνη γνώμη του 86%** των γυναικών με ανοιχτό προς μεσαίο τόνο δέρματος, σχεδιάστηκε ειδικά για τα ευαίσθητα δέρματα με τάση ερυθρότητας.

 

Θα επωφεληθείτε επιπλέον από ένα πολυχρηστικό προϊόν: με την ικανότητα ιδανικής κατανομής της κρέμας που προσφέρει, οι χρωστικές γίνονται ένα με το δέρμα χαρίζοντας φυσική κάλυψη, γεγονός που την κάνει ένα προϊόν περιποίησης, αλλά και μακιγιάζ.

 

** Πηγή: Αυτό-αξιολόγηση από 104 γυναίκες

 

Πώς μπορεί να διορθωθεί η ερυθρότητα μακροπρόθεσμα;

 

Ένας ενεργός παράγοντας αναφοράς για ριζική αντιμετώπιση

 

Η κάλυψη της ερυθρότητας δεν αρκεί: θα πρέπει επιπλέον να διορθωθεί.

Αυτός είναι ο στόχος του Ambophenol, ενός ενεργού παράγοντα αναφοράς κατά της ερυθρότητας, που για πρώτη φορά εισάχθηκε ως καλλυντικό στη σειρά Rosaliac και είναι ένα από τα συστατικά της Rosaliac CC Crème.

 

Δρα σε τρία επίπεδα:

 

  1. Αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση

  2. Μικροαγγειακή προστασία

  3. Αντιοξειδωτική δράση, προστασία των δερματικών κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες

 

Πώς μπορεί να προληφθεί η επίμονη ερυθρότητα;

 

Ένα σπουδαίο επίτευγμα των παρασκευαστών μας

 

Γνωρίζουμε ότι η έκθεση στον ήλιο ευθύνεται συχνά για την εμφάνιση ερυθρότητας.

Η ηλιακή έκθεση δεν αποτελεί μόνο την αιτία για το 27%* των χρωματικών αλλαγών του δέρματος εξαιτίας της ευαισθησίας αλλά και για τη μόνιμη εμφάνιση τέτοιων χρωματικών αλλαγών στο ώριμο δέρμα.

 

Για τον λόγο αυτό, η σωστή καθημερινή προστασία είναι απαραίτητη.

 

Ωστόσο, η προσθήκη ενός φίλτρου SPF30 σε μια κρέμα, χωρίς να μειώσει την αισθητηριακή της γοητεία και χωρίς να αποσταθεροποιήσει την περίφημη ικανότητά της να μεταμορφώνεται, είναι επικίνδυνο εγχείρημα… Κι όμως, αυτό ακριβώς κατάφεραν με την Rosaliac CC Crème!

 

*Πηγή: Έρευνα L’OREAL – IFOP, SensiSurvey, 2012 Πρακτική συμβουλή Το ευαίσθητο δέρμα χαρακτηρίζεται από υψηλή αντιδραστικότητα.

 

Για τον λόγο αυτό, απαιτεί ένα απλό πρόγραμμα. Αυτό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της Rosaliac CCCrème.

 

Πολύ πιο αποτελεσματική από ένα make-up, προσφέρει ομοιογένεια, διορθώνει, ενυδατώνει και προστατεύει με μια μόνο εφαρμογή.

 

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το προϊόν το γνωρίζουν πολύ καλά: 1 στις 2* γυναίκες δηλώνει ότι η Rosaliac CC Crème αντικαθιστά τόσο το make-up όσο και την κρέμα ημέρας.