Ατέλειες Επιδερμίδας: Effaclar K(+)

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Οι ενήλικες γυναίκες αντιμετωπίζουν ολοένα και πιο συχνά την εμφάνιση συμπτωμάτων ακμής.

 

Η ακμή των ενηλίκων αποτελεί ένα πραγματικά ενοχλητικό πρόβλημα που προκαλεί έντονα θέματα αυτοεκτίμησης, πιο έντονα από τα προβλήματα βάρους.*

 

Η La Roche-Posay έχοντας αντιληφθεί τις επιπτώσεις που έχει η ακμή στην ποιότητα ζωής των γυναικών σημείωσε μια σημαντική δερματολογική πρόοδο, αναγνωρίζοντας τον ρόλο της οξείδωσης ως καθοριστικό παράγοντα για την επιδείνωση των κλινικών συμπτωμάτων του λιπαρού δέρματος με τάση ακμής που εμφανίζει μαύρα στίγματα, λιπαρότητα, και ανομοιόμορφο ανάγλυφο.

 

Effaclar K (+): στοχεύει και αντιμετωπίζει το σμήγμα, το ανομοιόμορφο ανάγλυφο και τα μαύρα στίγματα που επανεμφανίζονται στο λιπαρό δέρμα, ακόμα και των ενηλίκων.

 

Η νέα σύνθεση υψηλής αποτελεσματικότητας της Effaclar K(+) στοχεύει τη διαδικασία της οξείδωση με αποτέλεσμα να προλαμβάνει τις επιπτώσεις της στο δέρμα.

 

Η προηγμένης τεχνολογίας σύνθεση της Effaclar K(+) είναι η πρώτη που συνδυάζει ενεργά συστατικά αναγνωρισμένα για την αποτελεσματική τους δράση στα κλινικά συμπτώματα της ακμής που επιδεινώνονται από το φαινόμενο της οξείδωσης (ήλιος, ελεύθερες ρίζες, ατμοσφαιρική ρύπανση):

 

• Συνδυασμός αντιοξειδωτικών συστατικών, Βιταμίνη Ε και Καρνοσίνη, για την καταπολέμηση της οξείδωσης του σμήγματος, της λιπαρότητας και της οξειδωτικής βλάβης στο δέρμα.

 

• Airlicium ΤΜ, επαναστατικό μόριο, εξαιρετικά ελαφρύ, για 8ωρη δράση κατά του σμήγματος, με υψηλή απορροφητικότητα για πρόληψη της λιπαρότητας και άμεση διόρθωση του ανάγλυφου στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

 

• LHA με μικρο-απολεπιστική δράση για απόφραξη των πόρων για την καταπολέμηση των μαύρων στιγμάτων.

 

Η επιδερμίδα αποτοξινώνεται και είναι πιο καθαρή από την 1η εφαρμογή, για αίσθηση φρεσκάδας, όλη μέρα. Σε 1 μήνα, η επιδερμίδα ανανεώνεται ορατά: το ανάγλυφο του δέρματος λειαίνεται, οι πόροι αποφράσσονται, τα μαύρα στίγματα μειώνονται και η λιπαρότητα ρυθμίζεται.

 

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα περιποίησης για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, ιδανικό για τους ενήλικες. Η Effaclar K(+) έχει αποδειχτεί κλινικά ότι προστατεύει αποτελεσματικά την επιδερμίδα από την οξείδωση που επιδεινώνει τα συμπτώματα λιπαρότητας και την τάση του δέρματος για ακμή. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία και ανανεωμένη, απαλλαγμένη από την επανεμφάνιση μαύρων στιγμάτων.

 

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα:

 

1 – Καθαρίζετε το δέρμα σας πρωί και βράδυ με το Efflaclar Gel, αφρώδες gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για να καθαρίζει και να εξυγιαίνει την λιπαρή επιδερμίδα.

 

Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό με σεβασμό στο ευαίσθητο δέρμα.

 

2 – Αφού εφαρμόσετε την Effaclar K(+), εφαρμόστε προαιρετικά το make-up Toleriane Teint Mineral, που συνδυάζει αποτελεσματικότητα make-up και περιποίησης, ειδικά σχεδιασμένο για το λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή.

 

Προσφέρει ομοιόμορφη, ματ επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις ατέλειες.

 

*Christin N.Collier et al. The prevalence of acne in adults aged 20 and over. J Am Acad Dermatol, Volume 58, Issue 1 – 2008

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

placeholder Ψυχολογία στην ακμή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακμή στην πλάτη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Gel καθαρισμού Effaclar για δέρμα με τάση για ατέλειες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ