ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα

Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_article_default.jpg

Χωρίς ακρότητες, αλλά έτοιμη να κάνει οτιδήποτε για να σταματήσει τις οδυνηρές επιπτώσεις του χρόνου, η Σοφία κατανοεί τη σημασία της φροντίδας της υγείας και της ομορφιάς της επιδερμίδας της. Απλές συνήθειες που επαναλαμβάνει πρωί και βράδυ…

Ιστορικό

Σοφία, ποια η σχέση σας με την ομορφιά;

Πάντα μου άρεσε να φροντίζω τον εαυτό μου, για τη δική μου ευχαρίστηση και φιλαρέσκεια, αλλά και επειδή γρήγορα συνειδητοποίησα ότι η πρώτη εντύπωση μετράει. Από τα 30 μου, χρησιμοποιούσα κρέμα ματιών και κάθε χρόνο έκανα ένα ελαφρύ peeling. Ουσιαστικά, δεν ήθελα η επιδερμίδα μου να γεράσει πολύ γρήγορα.

Συνήθειες

Ποιες είναι οι καθημερινές σας πρακτικές ομορφιάς;

Χωρίς να δαπανώ πολλά χρήματα σε καλλυντικά, έχω το δικό μου πρόγραμμα που με βοηθά να διατηρήσω την επιδερμίδα μου δροσερή και υγιής… Ακόμα και στα 40 μου. Το πρωί χρησιμοποιώ μια κρέμα αντιγήρανσης, αλλά τις ημέρες με ηλιοφάνεια χρησιμοποιώ μια κρέμα με αντηλιακά φίλτρα. Ελαφριά και απαραίτητη για την προστασία της επιδερμίδας μου από τις ακτίνες UV, ειδικά αφού μου αρέσει να παίρνω το πρωινό μου στη βεράντα. Και όπως είπα, δεν ξεχνάω την κρέμα ματιών. Τώρα χρησιμοποιώ την αντιρυτιδική της εκδοχή. Το βράδυ, αφαιρώ το μακιγιάζ μου με ένα λάδι και κατόπιν πλένω το πρόσωπό μου με ένα απαλό προϊόν καθαρισμού χωρίς σαπούνι. Στο τέλος πάλι κρέμα, αλλά τώρα βάζω ένα προϊόν κατάλληλο για την ηλικία μου, ώστε να αναζωογονεί και να τονώνει την επιδερμίδα μου.

Άλλες πρακτικές

Εκτός από αυτό το καθημερινό πρόγραμμα, τι άλλο κάνετε;

Δύο ή τρεις φορές τον χρόνο, κάνω ένα πρόγραμμα με ορό τον οποίο εφαρμόζω μόνη μου. Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες της επιδερμίδας μου και την εποχή του χρόνου: πολύ ενυδατικό, αντιγηραντικό, κατά των μαύρων στιγμάτων, κλπ. Επίσης, είναι η εποχή που ανακαλύπτω νέα αντιρυτιδικά προϊόντα. Και όταν περάσει ο χειμώνας, ένα ελαφρύ peeling για μια νέα αρχή.

  • Facebook

Προτεινόμενα για σένα

Προβολή όλων των άρθρων