Η δέσμευση της La Roche-Posay για τους ασθενείς με καρκίνο

Οι θεραπείες για τον καρκίνο έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια.
Χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, ανοσοθεραπεία, στοχευμένη θεραπεία...

Οι ιατρικές εξελίξεις έχουν φέρει στο προσκήνιο νέες θεραπευτικές μεθόδους, οδηγώντας σε μια ολοένα και πιο εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή.

Από την άλλη πλευρά, ενώ οι θεραπείες βελτιώνονται, αυξάνονται ραγδαία οι ανεπιθύμητες ενέργειες στο δέρμα, οι οποίες μπορεί ακόμα και να αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση ενός ανθρώπου. Οι θεραπείες κατά του καρκίνου έχουν πολλαπλές επιπτώσεις στο σώμα, το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια, ενώ μερικές από τις διαθέσιμες θεραπείες έχουν ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στους ασθενείς, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Γι' αυτό τον λόγο, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay έχουν δεσμευτεί να φροντίσουν το δέρμα των ασθενών με καρκίνο, να περιορίσουν ή να επιβραδύνουν τις όποιες ανεπιθύμητες ενέργειες και να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τις θεραπείες. Με τη στενή συνεργασία μας με δερματολόγους και ογκολόγους, τηρούμε καθημερινά τη δέσμευσή μας να μαθαίνουμε τις ανάγκες των ασθενών, να προάγουμε την ερευνητική δραστηριότητα και να διευρύνουμε και να μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας με τους επαγγελματίες υγείας.

Δύο μελέτες παρατήρησης* κατέδειξαν ότι τα προϊόντα της La Roche-Posay έχουν συμβάλει στον περιορισμό των ανεπιθύμητων ενεργειών και τη βελτίωση της άνεσης των ασθενών καθημερινά. Σύμφωνα με πολλές δημοσιευμένες συστάσεις και πολλούς επαγγελματίες υγείας, είμαστε πεπεισμένοι ότι τα δερμοκαλλυντικά συμβάλλουν στη βελτίωση της εμπειρίας του καρκίνου και των θεραπειών του για τους ασθενείς.

Sophie SEITÉ
Επιστημονική Διευθύντρια - La Roche-Posay