Minéral Make-Up Πούδρα Tolériane Teint

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Tolériane Teint Minéral: το make-up υψηλής ανοχής που φροντίζει το δέρμα

 

Η επιλογή της σωστής mineral πούδρας είναι σημαντική για τις γυναίκες με μικτό προς λιπαρό δέρμα που έχει τάση για ατέλειες.

 

Οι γυναίκες αυτές συνήθως φοβούνται το make-up και τα προϊόντα που δεν αφήνουν το δέρμα τους να αναπνέει ή που ευνοούν την παραγωγή σμήγματος και προκαλούν σπυράκια.

 

Με τη μοναδική εξειδίκευσή τους στο ευαίσθητο, μικτό και λιπαρό δέρμα και την επιθυμία να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche Posay δημιούργησαν ένα εξαιρετικόmake-up υψηλής ανοχής: το Tolériane Teint Minéral.

 

Tolériane Teint Minéral για όμορφη, ομοιόμορφη και ματ επιδερμίδα

 

Μια από τις βασικές ανησυχίες των γυναικών είναι η επιδερμίδα τους. Θέλουν ένα mineral make-up με υφή πούδρας που λύνει τα προβλήματα που εμφανίζονται συχνά στην επιδερμίδα τους (μαύρα στίγματα, διεσταλμένοι πόροι, σπυράκια, γυαλάδα και ανομοιόμορφη όψη) και συγχρόνως εξασφαλίζει μια ορατή λάμψη υγείας.

 

Για να προσφέρει μια λύση στα μέτρα τους, η La Roche-Posay δημιούργησε το Tolériane Teint Minéral, που συνδυάζει τρεις συμπληρωματικές δράσεις.

 

Αυτό το έξυπνο make-up υψηλής κάλυψης:

 

1) καμουφλάρει τις ατέλειες (σπυράκια, μαύρα στίγματα, ερυθρότητα, ουλές, κλπ.) στη στιγμή,

 

2) προσφέρει ματ αποτέλεσμα για 12 ώρες.

 

Έτσι, το δέρμα παραμένει καθαρό, ενώ η γυαλάδα και η αίσθηση ότι κολλάει, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

 

3) Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει προσφέροντας μια ασυναγώνιστη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

 

Το Tolériane Teint Minéral της La Roche Posay δεν κρύβει απλά τις ατέλειες του δέρματος. Η μεταξένια, μη λιπαρή υφή του γίνεται ένα με το δέρμα, χωρίς να δίνει την αίσθηση μάσκας.

 

Το make-up μετατρέπεται σε προϊόν περιποίησης για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του δέρματος με τάση για ατέλειες

 

Η δύναμη του νέου Tolériane Teint βρίσκεται στην πρωτοποριακή του σύνθεση, η οποία είναι πλούσια σε καθαρές, 100% μεταλλικές χρωστικές και ενισχυμένη με υπερ-απορροφητικό περλίτη που έχει την ικανότητα να συγκρατεί 3,5 φορές το βάρος του σε νερό.

 

Ο συνδυασμός των καθαρών, 100% μεταλλικών χρωστικών και της μίκας καλύπτει, λειαίνει και φωτίζει την επιδερμίδα, ενώ μάλιστα δεν φράζει τους πόρους.

 

Η προσθήκη μικρο-σπόγγων περλίτη απορροφά τον ιδρώτα και το σμήγμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα δέρμα πιο καθαρό κάθε μέρα.

 

Με το Tolériane Teint Minéral, το 60% των ατελειών μειώνεται μετά από χρήση 4 εβδομάδων και το 90% των γυναικών παρατηρούν βελτίωση στην εμφάνιση και την υφή της επιδερμίδας τους.

 

Ένας πίνακας σύνθεσης χωρίς συμβιβασμό στην ανοχή

 

Η σύνθεση του Tolériane Teint Minéral σέβεται τον αυστηρό πίνακα σύνθεσης των Δερματολογικών Εργαστηρίων της La Roche-Posay.

 

Δερματολογικά παρασκευασμένο, έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητο προς δυσανεκτικό τύπο δέρματος.

 

Χωρίς συντηρητικά ή αρώματα, αυτό το make-up δεν πρόκειται να ερεθίσει ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα. Είναι μη φαγεσωρογόνο και υποαλλεργικό, ιδανικό για το δέρμα με τάση για ατέλειες.

 

Επιπλέον, αυτό το mineral make-up πούδρα έχει δείκτη προστασίας SPF 25 για καθημερινή χρήση.

 

Μια νέα, κομψή compact συσκευασία που γλιστρά εύκολα σε κάθε τσάντα

 

Επειδή οι γυναίκες χρειάζεται να φρεσκάρουν το μακιγιάζ τους μέσα στη μέρα, σχεδιάσαμε για το Tolériane Teint Minéral της La Roche-Posay, μια κομψή λακαρισμένη κασετίνα που μπορεί εύκολα να γλιστρήσει σε κάθε τσάντα.

 

Με μεγάλο καθρέφτη και μαλακό σφουγγαράκι, το φρεσκάρισμα γίνεται σε δευτερόλεπτα.

 

Συμβουλή

 

Για ομοιόμορφη ματ επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε ολόκληρη την επιφάνεια του σφουγγαριού και απλώστε απαλά την πούδρα από το κέντρο του προσώπου προς τις εξωτερικές γωνίες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Tolériane Teint Minéral Make-Up
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Πως να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα μακιγιάζ
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Superfoods για καλύτερη υγεία και δέρμα
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ