Πρόληψη Καρκίνου Δέρματος

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Η La Roche Posay βοηθάει στην πρόληψη καρκίνου του δέρματος μέσα από την εκστρατεία Save Your Skin & τη σειρά αντιηλιακών Anthelios.

 

Μάθετε περισσότερα! Η La Roche-Posay στην καρδιά της πρόληψης του καρκίνου του δέρματος

 

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay, μαζί με τη Δερματολογική κοινότητα, στηρίζουν σταθερά την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

 

Συνολικά, σχεδόν 30 χώρες αναλαμβάνουν να προβάλουν τη σημασία της πρόληψης στη μάχη κατά του καρκίνου του δέρματος, στη χώρα τους.

 

Ειδικότερα στην Ελλάδα, επί σειρά ετών η La Roche-Posay έχει συνεργαστεί με την Ελληνική Εταιρία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, προκειμένου να προωθήσει την εκστρατεία ενημέρωσης κατά του καρκίνου του δέρματος που παρέχει ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

 

Ενημερώσου για τους κινδύνους της υπερβολικής έκθεσης στις ακτίνες UVA και UVB και μάθε τις σωστές συμπεριφορές για την παραμονή με ασφάλεια στον ήλιο, επισκέψου ένα δερματολόγο και ζήτησε τη συμβουλή του φαρμακοποιού σου.

 

Για να σε βοηθήσει στη σωστή ενημέρωση για την ηλιακή ακτινοβολία και τους κινδύνους της, η La Roche-Posay δημιουργεί κάθε χρόνο μια καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με στόχο την ενημέρωση και με όραμα την ενεργή συμμετοχή του κόσμου στην πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.

 

Στηρίζουμε τους δερματολόγους σε όλο τον κόσμο

 

Επιπλέον, η La Roche-Posay στηρίζει τους δερματολόγους προσφέροντάς τους πρόσβαση σε εργαλεία και πηγές για να διευρύνουν την τεχνογνωσία των επαγγελματιών υγείας στον έλεγχο των δερματικών βλαβών.

 

Έτσι, τα εργαστήριά μας παρέχουν στους δερματολόγους εκπαιδευτικά προγράμματα για τη δερματοσκόπηση σε συνεργασία με τη Διεθνή Εταιρεία Δερματοσκόπησης.

 

Για να διασφαλίσουμε την ευρεία διάδοσή τους, οι εκπαιδευτικές συνεδρίες συνοδεύονται από εικόνες και σχόλια και οι διαδικτυακές μεταδόσεις είναι προσβάσιμες από το "UV-Damage.org", ένα site που δημιουργήθηκε από τη La Roche-Posay και είναι αφιερωμένο στους επαγγελματίες υγείας.

 

Αnthelios: Προστασία για πρόληψη

 

Η έκθεση στον ήλιο και στις ακτίνες UV ευνοεί την εξέλιξη των σπίλων σε καρκινικές βλάβες: το 50 με 70% των καρκίνων του δέρματος ουσιαστικά συνδέονται με την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UVB και UVA (1).

 

Για να προστατευτείτε από τον ήλιο, υπάρχουν ορισμένες καλές συνήθειες που μπορείτε να υιοθετήσετε: να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ., να εφαρμόζετε τακτικά αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και να φοράτε γυαλιά ηλίου, καπέλο και μπλουζάκι στην παραλία.

 

Για να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, η La Roche-Posay ανέπτυξε τη σειρά ANTHELIOS με υψηλής ανοχής αντηλιακά φίλτρα που προσφέρουν άνεση και προστασία στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

 

Με καινοτομίες και ερευνες ετών γύρω από την φωτοπροστασία, έχει εξαιρετική κλινική τεκμηρίωση στη διάθεσή της με 21 λεπτομερείς μελέτες, 19 από τις οποίες διεξάχθηκαν in vivo σε παθήσεις που οφείλονταν σε έκθεση στον ήλιο.

 

Η σειρά ΑΝΤΗΕLIOS συστήνεται από δερματολόγους και παιδιάτρους σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Και κάτι για τα παιδιά σας; Επειδή το 80% των βλαβών του δέρματος που προκαλούνται από τον ήλιο δημιουργούνται πριν από την ηλικία των 18, η La Roche-Posay ανέπτυξε τη σειρά ΑΝΤΗΕLIOS Dermo-Pediatrics, μια σείρά ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος των βρεφών και μικρών παιδιών.

 

[1] Η Συμμαχία Κατά του Καρκίνου, 22/05/2014

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Στοχευμένη Θεραπεία: Οι επιπτώσεις στο δέρμα
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Σύγκαμα Μωρού
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ