Αντηλιακό προσώπου για λιπαρό δέρμα: Επιλέξτε μια ειδική σύνθεση

Σίγουρα το έχετε ακούσει αμέτρητες φορές, ωστόσο οι δερματολόγοι επιμένουν να το τονίζουν με κάθε ευκαιρία και ο λόγος είναι σοβαρός: ο ήλιος είναι ο πιο επικίνδυνος εχθρός της επιδερμίδας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ, χειμώνα-καλοκαίρι. Πλέον έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία πως η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο νούμερο ένα υπεύθυνος για την πρόωρη γήρανση του δέρματος ενώ θέτει σε σοβαρό κίνδυνο και την υγεία του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με υψηλό και πολύ υψηλό δείκτη SPF θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι το προϊόν με το οποίο θα ολοκληρώνεται η πρωινή skincare ρουτίνα κάθε τύπου δέρματος, σε κάθε ηλικία!

Αντηλιακό και λιπαρή επιδερμίδα: Ξεχάστε όσα ξέρατε!

Μια τόσο απλή κίνηση όσο η εφαρμογή ενός αντηλιακού καθημερινά, για τη λιπαρή επιδερμίδα αποδεικνύεται άλλο ένα πρόβλημα που την επιβαρύνει. Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα άτομα με λιπαρό έως πολύ λιπαρό δέρμα συχνά δυσκολεύονται να βρουν ένα αντηλιακό που να μην επιδεινώνει τη λιπαρότητα και τους διεσταλμένους πόρους, γεγονός που συμβάλλει στις εξάρσεις ακμής. Βρίσκοντας τα κλασικά αντηλιακά βαριά, με λιπαρή υφή και δυσάρεστη, κολλώδη αίσθηση, τα άτομα με λιπαρό δέρμα συχνά προτιμούν να παραλείπουν την καθημερινή αντηλιακή προστασία – απόφαση που αφήνει την επιδερμίδα στο έλεος της υπεριώδους ακτινοβολίας η οποία εκτός από την πρόωρη γήρανση προκαλεί και υπερμελάγχρωση στα σημάδια ακμής.

Η La Roche-Posay, η μάρκα περιποίησης που είναι ταυτισμένη με την προηγμένη αντηλιακή προστασία, δεν θα μπορούσε να αφήσει άλυτο αυτό το ζωτικής σημασίας για τη λιπαρή επιδερμίδα, θέμα. Έτσι, έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα του φίλτρου UVMUNE 400, της μεγαλύτερης επανάστασης στα φίλτρα UV τα τελευταία 30 χρόνια, που έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αγορά της αντηλιακής φροντίδας, προχωράει ένα βήμα πιο πέρα: τώρα, το πιο αποτελεσματικό της φίλτρο UV απέναντι στις εξαιρετικά επιβλαβείς ultra μακρές UVA, πρωταγωνιστεί σε μια σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του λιπαρού δέρματος. Τα νέα Anthelios UVMUNE 400 Oil Control Fluid SPF50+ και Gel Cream SPF50+ είναι η μεγαλύτερη επανάσταση στη υψηλού δερματολογικού επιπέδου αντηλιακή προστασία: πλέον, το λιπαρό δέρμα μπορεί να απολαμβάνει μέγιστη προστασία από τις UVA, τις UVB και τις ultra μακρές UVA, με μια σύνθεση πολύ ανθεκτική στο νερό, τον ιδρώτα και την άμμο, που όμως την ίδια στιγμή εξασφαλίζει κλινικά αποδεδειγμένα, μείωση του σμήγματος και ματ αποτέλεσμα για 12 ώρες!

Anthelios UVMUNE 400 Oil Control: Τα αντηλιακά που αγαπά το λιπαρό δέρμα

Δημιουργημένα έτσι ώστε να απαντούν σε κάθε ανάγκη του λιπαρού δέρματος κάτω από τον ήλιο, τα νέα αντηλιακά Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Oil Control είναι δοκιμασμένα σε όλους τους φωτότυπους από Ι έως VΙ, εξασφαλίζουν αποδεδειγμένη προστασία μακράς διάρκειας, άνεση και ματ αποτέλεσμα, χωρίς γυαλάδα και χωρίς λευκά ίχνη. 

Θα τα βρείτε σε δύο υφές, χωρίς χρώμα και με χρώμα, για να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει και που θα γίνει το τελευταίο βήμα στο καθημερινό σας skincare:

- Το Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Oil Control Fluid συνδυάζει το επαναστατικό φίλτρο Mexoryl 400 (που προστατεύει από τις ultra μακρές UVA, τις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV) με το Airlicium™ που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι απορροφά το σμήγμα, σε μια υπέροχη υφή που εξασφαλίζει εξαιρετικό ματ αποτέλεσμα. Έτσι, παρέχεται μέγιστη αντηλιακή προστασία με μια ultra ελαφριά, αόρατη, λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται γρήγορα και εξασφαλίζει 12 ώρες ματ αποτέλεσμα, χωρίς ίχνος γυαλάδας, με πολύ υψηλή ανθεκτικότητα στο νερό, τον ιδρώτα και την άμμο. 
- Το Anthelios UVMUNE 400 SPF50+ Oil Control Gel Cream συνδυάζει το φίλτρο Mexoryl 400 με μια πολύ ευχάριστη, υβριδική υφή, καθώς και με Airlicium™, για πιο αποτελεσματική απορρόφηση του σμήγματος και ακόμα πιο ματ τελείωμα σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Anthelios.

Σεβασμός στη θαλάσσια ζωή: ένας ακόμα λόγος να αγαπήσετε τα νέα αντηλιακά UVMUNE 400 Oil Control

Όπως ισχύει σε όλες τις αντηλιακές συνθέσεις της, έτσι και στα νέα αντηλιακά για λιπαρό δέρμα UVMUNE 400 Oil Control, η La Roche-Posay συνδυάζει την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με τον σεβασμό στη θαλάσσια ζωή. Έχει αποδειχθεί ότι οι νέες συνθέσεις UVMUNE 400 έχουν περιορισμένο αντίκτυπο στη θαλάσσια ζωή ενώ πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ώστε να ελαχιστοποιείται ο αντίκτυπός τους στο περιβάλλον. Μάλιστα, πρόσφατη δημοσίευση στο Coral Reefs Journal, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα οργανικά φίλτρα UV της La Roche-Posay, δεν προκαλούν λεύκανση των κοραλλιών, ούτε επηρεάζουν τη φωτοσυνθετική απόδοση των συμβιωτικών μικροαλγών, ακόμα και σε συγκεντρώσεις πολύ υψηλότερες.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ