ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Κάθε μέρα, ακόμα και τον χειμώνα ή όταν έχει συννεφιά, το δέρμα εκτίθεται στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Η υπεριώδης ακτινοβολία έχει ποικίλες αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα. Αποτελεί τον κύριο υπαίτιο για την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης: ρυτίδων, κηλίδων ηλικίας, και χαλάρωσης. Το πιο ανησυχητικό είναι πως ευθύνεται για τις περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

1 quote-marks

Τι είναι το SPF στα αντιηλιακά;

Το SPF είναι ο δείκτης προστασίας από τον ήλιο. Περιγράφει την ικανότητα του αντιηλιακού να προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVB που προκαλεί εγκαύματα. Όσο υψηλότερος ο δείκτης, τόσο μεγαλύτερη η προστασία. Όταν βρίσκεστε στον ήλιο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με ελάχιστο SPF 30 κάθε 2 ώρες. Για να καλυφθεί ολόκληρο το σώμα, απαιτείται ποσότητα ίση με ένα μπαλάκι του γκολφ.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το δέρμα μου από τον ήλιο;

Η έκθεση στον ήλιο ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης ηλιακού εγκαύματος, καθώς και συνοδές επιπτώσεις, όπως πρόωρη γήρανση και καρκίνο του δέρματος. Για να είστε ασφαλείς στον ήλιο, να μένετε στη σκιά μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ. και να φοράτε καπέλο, προστατευτικά ρούχα και γυαλιά ηλίου. Εκτός από αυτά τα μέτρα, να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με προστασία UVA-UVB ευρέος φάσματος εφαρμόζοντας κάθε 2 ώρες στις εκτεθειμένες περιοχές.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Ποιο είναι το καλύτερο αντιηλιακό για το ευαίσθητο δέρμα;

Ορισμένα αντιηλιακά μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστο τσούξιμο στο ευαίσθητο δέρμα. Επιλέξτε προστασία UVA-UVB ευρέος φάσματος που να έχει δοκιμαστεί στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος, όπως η σειρά ANTHELIOS της La Roche-Posay -της μάρκας που ειδικεύεται στο ευαίσθητο δέρμα. Όλα τα προϊόντα ANTHELIOS περιέχουν το φυσικά αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό ιαματικό νερό της La Roche-Posay που καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το πρόσωπό μου από τον ήλιο;

Για να αποφύγετε την πρόωρη γήρανση ή τον καρκίνο του δέρματος, πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντιηλιακό προσώπου. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αν είστε έγκυος ή λαμβάνετε από του στόματος αντισυλληπτικό χάπι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμφανίσετε μια μελαγχρωματική διαταραχή που ονομάζεται μέλασμα.Επιλέξτε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας, όπως μια καταπραϋντική κρέμα για ξηρό δέρμα, ένα μη φαγεσωρογόνο τζελ για λιπαρό δέρμα, ή ένα δροσερό σπρέι αν ψάχνετε κάτι πιο εύχρηστο.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το δέρμα μου από τον ήλιο χωρίς αντιηλιακό;

Οι δερματολόγοι συνιστούν να φοράτε καπέλο, γυαλιά ηλίου και προστατευτικά ρούχα, καθώς και να παραμένετε στη σκιά όταν ο ήλιος είναι πιο δυνατός. Ωστόσο, το αντιηλιακό αποτελεί τον κυριότερο τρόπο προστασίας από τον ήλιο και πρέπει να το περιλαμβάνετε στη ρουτίνα σας. Τα αντιηλιακά ANTHELIOS υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές ακόμη και στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος, ώστε να εξασφαλίζεται ότι είναι απολύτως ασφαλή.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

ΑΛΗΘΕΙΑ
Ή ΨΕΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ
ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

ΨΕΜΑΤΑ WrongAnswer

Ακόμα και σε μια συννεφιασμένη και βροχερή ημέρα, το δέρμα εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες που σταδιακά προκαλούν εμφάνιση στιγμάτων φωτογήρανσης. Για πλήρη προστασία του δέρματός σας, να φοράτε καθημερινά αντιηλιακό, όχι μόνο όταν ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος.
Learn More

Ο ΗΛΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ
ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ WrongAnswer

Οι ακτίνες UVA επιφέρουν ρήξη στα δομικά στοιχεία του δέρματος, όπως στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο προκαλεί απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, ενώ συμβάλλει στον σχηματισμό ρυτίδων. Οι ακτίνες UVB οδηγούν σε ανομοιογενή και ακανόνιστη παραγωγή χρωστικής, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό σκούρων κηλίδων και την εμφάνιση ωχρότητας στο δέρμα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι αλλαγές αυτές στο δέρμα είναι γνωστές ως φωτογήρανση.
Learn More

ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Εάν εντοπιστεί νωρίς, το 90% των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος είναι ιάσιμο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό, μεταξύ των επισκέψεων σε δερματολόγο, να χρησιμοποιείτε το [SAVE YOUR SKIN LANDING PAGE] για να παρακολουθείτε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας. Και φυσικά, πρέπει η χρήση του αντιηλιακού να αποτελέσει καθημερινή συνήθεια, αδιαπραγμάτευτα, για να προστατεύσετε τις ελιές σας και να αποτρέψετε τον καρκίνο του δέρματος.
Learn More

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ
ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Η προστασία από τον ήλιο είναι τεράστιας σημασίας για τα παιδιά, ειδικά όταν γνωρίζετε ότι το 50 - 80% της βλάβης που σχετίζεται με την υπεριώδη ακτινοβολία προκύπτει πριν από την ηλικία των 20 ετών και ότι 1 στους 55 ανθρώπους που γεννήθηκαν το 2008 θα αναπτύξει κάποια στιγμή μελάνωμα. Ωστόσο, ο κίνδυνος αυτός μπορεί να μειωθεί δραστικά με την κατάλληλη προστασία.
Learn More

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ 
ΜΕΛΑΝΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΕΣ

Η πιο σοβαρή μορφή καρκίνου του δέρματος, το μελάνωμα, αποτελεί έναν από τους πιο συνηθισμένους τύπους καρκίνου μεταξύ των νέων ανθρώπων, με τις γυναίκες κάτω των 30 ετών να επηρεάζονται ιδιαίτερα. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότερες περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος μπορούν να προληφθούν χάρη στην επαρκή προστασία από τον ήλιο, δηλαδή φορώντας προστατευτικά ρούχα, υιοθετώντας έξυπνη συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο και χρησιμοποιώντας το σωστό αντιηλιακό.

Οι ακόλουθες ενότητες περιλαμβάνουν μια επισκόπηση των βασικών εννοιών της αντιηλιακής προστασίας: Πώς λειτουργεί η αντιηλιακή προστασία, γιατί είναι τόσο σημαντική και πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι προστατεύετε τόσο το δέρμα το δικό σας όσο και της οικογένειάς σας;

Θα ανακαλύψετε επίσης χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος, καθώς και οδηγίες σχετικά με τη χρήση της μεθόδου ABCDE για να ελέγχετε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας.

Επίσης, θα βρείτε άρθρα σχετικά με περιπτώσεις ιδιαίτερης ευαισθησίας στον ήλιο, όπως οι αλλεργίες στον ήλιο ή το ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς και με προβλήματα μελάγχρωσης όπως το μέλασμα (η μάσκα της εγκυμοσύνης).

Τέλος, θα αναφερθούμε σε προβληματισμούς που αφορούν στην αντιηλιακή προστασία και την ασφάλεια των προϊόντων - πόσο ασφαλές είναι το αντιηλιακό για εσάς αλλά και για το περιβάλλον;

Ανακαλύψτε το Anthelios Ιnvisible Fluid SPF50+

 
Anthelios Invisible Fluid Spf 50+ . Η κορυφαία αντιηλιακή προσώπου, η οποία συνιστάται από δερματολόγους, με εξαιρετικά υψηλή προστασία UVA, ορατή κάτω από κάμερα UV, αόρατη πάνω στο δέρμα, εξαιρετικά ανθεκτική, ανθεκτική στην άμμο, ανθεκτική στον ιδρώτα, ανθεκτική στο νερό.
did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

DidYouKnow_Desktop_1

Το 90% των περιπτώσεων καρκίνων του δέρματος είναι ιάσιμο, εάν εντοπιστεί νωρίς*. Γίνετε Skin Checker και παρακολουθήστε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας.

* https://www.euromelanoma.org/intl/node/25 επιδημιολογικό ενημερωτικό δελτίο

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100%
ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Μία αναγκαία προϋπόθεση = Μηδέν αλλεργικές αντιδράσεις
Εάν εντοπίσουμε έστω και ένα περιστατικό, επιστρέφουμε στο εργαστήριο και αλλάζουμε τη σύνθεση
laroche posay safety commitment formula protection product head

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Εμφάνιση περισσότερων
Oι συσκευασίες μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ανοχή και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ

Εμφάνιση περισσότερων
Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δραστική δόση.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Εμφάνιση περισσότερων
Η ανοχή των προϊόντων μας επαληθεύεται στα πιο ευαίσθητα δέρματα: αντιδραστικά, αλλεργικά, με τάση ακμής, ατοπικά, ταλαιπωρημένα ή αποδυναμωμένα από αντικαρκινικές θεραπείες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

placeholder Παιδιά και ήλιος υιοθετήστε καλές συνήθειες προστασίας
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Ηλιακό έγκαυμα στα παιδιά: Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών δεν πρέπει να εκτίθενται άμεσα στον ήλιο.
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Ηλιακή Ακτινοβολία
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Φωτοευαισθησία: Συμπτώματα και πρόληψη
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Έρπης και Ήλιος: Η αντιμετώπιση του έρπητα πρέπει να αρχίσει με τα πρώτα συμπτώματα
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Εγκυμοσύνη και Ήλιος
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Ελιές Στο Δέρμα: Όσα πρέπει να γνωρίζεις
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Έκθεση στον ήλιο και υπερμελάγχρωση
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Έκθεση στον Ήλιο
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Δείκτης Προστασίας UVA και UVB
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Αντιηλιακό Λάδι: Ένα παρεξηγημένο…αντιηλιακό!
Ρίξτε μια ματιά
placeholder 5 δικαιολογίες που λέμε για να μην φοράμε αντιηλιακή κρέμα προσώπου
Ρίξτε μια ματιά

ΑΓΑΠΗΤΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για γενικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Θα πρέπει να απευθύνεστε πάντα σε καταρτισμένο επαγγελματία υγείας αν έχετε ερωτήσεις ιατρικής φύσης.