ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΟ
ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Τα ακατάλληλα προϊόντα (π.χ. ισχυρά πίλινγκ ή καλλυντικά προϊόντα φορτωμένα με περιττά συστατικά) μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία στο ευαίσθητο δέρμα και να νοιώθετε ότι σας τραβάει. Από την άλλη, ένα σωστό πρόγραμμα περιποίησης μπορεί να συμβάλει σημαντικά στο να μετριαστούν τα συμπτώματα του ευαίσθητου δέρματος.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

1 quote-marks

Ποιο είναι το καλύτερο απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων για το ευαίσθητο δέρμα;

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, αποφύγετε τα βιολογικά απορρυπαντικά, καθώς τα ένζυμα που περιέχουν μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας. Ιδανικά, το απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων που χρησιμοποιείτε δεν πρέπει να περιέχει άρωμα, χρωστικές και πάραμπεν, και πρέπει να είναι υποαλλεργικό.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Ποια είναι η καλύτερη ενυδατική για το ευαίσθητο δέρμα;

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρειάζεστε μια ενυδατική κρέμα που να είναι σχεδιασμένη ειδικά για αυτόν τον τύπο δέρματος χωρίς άρωμα, χρωστικές, λανολίνη και αλκοόλη, αλλά με καταπραϋντικά συστατικά όπως Νευροενσίνη και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Τέλος, θα πρέπει να περιέχει πρεβιοτικά συστατικά για εξισορρόπηση του μικροβιώματος, δηλ. των βακτηρίων που είναι ευεργετικά για το δέρμα.

 

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να ξυρίσω το ευαίσθητο δέρμα μου;

Το ξύρισμα καταπονεί το δέρμα καθώς καταστρέφει την επιφάνειά του προκαλώντας κάψιμο από την ξυριστική λεπίδα, ιδίως όταν το δέρμα είναι ευαίσθητο. Για να ξυρίσετε το ευαίσθητο δέρμα, πρώτα βρέξτε το δέρμα με ζεστό νερό και μετά κάντε μασάζ με ειδικό λάδι για πριν το ξύρισμα.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

1 quote-marks

Τι είναι το ευαίσθητο δέρμα;

Αν νοιώθετε δυσάρεστη αίσθηση, όπως τράβηγμα, τσίμπημα, κάψιμο ή τσούξιμο, ως απόκριση σε παράγοντες όπως οι αλλαγές θερμοκρασίας, ο άνεμος, η ακτινοβολία UV, το σκληρό νερό ή τα σκληρά προϊόντα, χωρίς να υπάρχει ορατό εξάνθημα, πιθανότατα να έχετε ευαίσθητο δέρμα. Αν έχετε ερυθρότητα ή εξανθήματα, είναι πιο πιθανό να έχετε αντιδραστικό ή αλλεργικό δέρμα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να συμβουλευθείτε έναν δερματολόγο για μια έγκυρη διάγνωση.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες;

ΑΛΗΘΕΙΑ
Ή ΨΕMAΤΑ

Model's face La Roche Posay

Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Ο ήλιος είναι σημαντικός εχθρός του ευαίσθητου δέρματος. Αυτό συμβαίνει επειδή η ακτινοβολία UV προκαλεί οξειδωτικό στρες και φλεγμονή στο δέρμα και, ακολούθως, ερυθρότητα και εξανθήματα. Συμπεριλάβετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα περιποίησης ένα αντiηλιακό με υψηλή προστασία ευρέος φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVA-UVB και τις μεγάλου μήκους κύματος UVA, όπως αυτά της σειράς ΑΝΤΗΕLIOS.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΤΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ
ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΨΕΜΑΤΑ WrongAnswer

Το ότι ένα προϊόν είναι φυσικό δεν σημαίνει πως δεν προκαλεί εξανθήματα στο ευαίσθητο δέρμα. Μάλιστα, πολλά φυσικά φυτικά εκχυλίσματα μπορούν να προκαλέσουν νυγμό, αίσθηση καψίματος ή τσούξιμο. Όσο για τα αλλεργιογόνα, αυτά βρίσκονται παντού στη φύση!
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΝΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ
ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΟΥ.

ΨΕΜΑΤΑ WrongAnswer

Το ντους ή το μπάνιο μεγάλης διάρκειας με καυτό νερό ίσως να χαλαρώνει τους μυς σας μετά από μια φορτωμένη μέρα, όμως δεν βοηθά καθόλου το ευαίσθητο δέρμα. Η έκθεση του ευαίσθητου δέρματος σε πολύ ζεστές (ή πολύ ψυχρές) θερμοκρασίες ευνοεί την απελευθέρωση ισταμίνης (το μόριο του κνησμού), δίνοντας το έναυσμα για μια αλυσιδωτή αντίδραση ερεθισμού. Να προτιμάτε το σύντομο ντους ή μπάνιο με χλιαρό νερό.
Learn More
La roche posay model

Η ΔΙΑΘΕΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Το άγχος και τα έντονα συναισθήματα συνοδεύονται από διαστολή των αιμοφόρων αγγείων του δέρματος, προκαλώντας φούντωση και δυσφορία. Σε πολλούς ανθρώπους, προσφέρουν ανακούφιση οι ασκήσεις ενσυνειδητότητας ή παρόμοιων τεχνικών χαλάρωσης. Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί ακόμη καλύτερα όταν συνδυάζεται με προϊόντα εξειδικευμένης περιποίησης, όπως αυτά της σειράς TOLERIANE.
Learn More

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Στην υποενότητα αυτή, θα ανακαλύψετε τα προγράμματα που συνιστούν οι δερματολόγοι για περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος. Τα βασικά; Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα ήπιο νερό Micellar, και έπειτα εφαρμόστε ένα σπρέι φυσικά καταπραϋντικού ιαματικού νερού. Και για το τέλος, ολοκληρώστε με μια μινιμαλιστικής σύνθεσης κρέμα που ενισχύει τον δερματικό φραγμό, εμπλουτισμένη με καταπραϋντικά και πρεβιοτικά ενεργά συστατικά.

Θα βρείτε έναν εύχρηστο οδηγό για το πώς να επιλέγετε τα σωστά προϊόντα για το ευαίσθητο δέρμα σας, μαθαίνοντας τι πρέπει να προσέχετε, ποιες συσκευασίες διατηρούν τα προϊόντα ανέπαφα, αλλά και πώς να δοκιμάζετε τα προϊόντα για να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας προκαλέσουν ερεθισμούς. Θα σας προτείνουμε επίσης τα καλύτερα προϊόντα για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος, κατάλληλα για λιπαρό δέρμα και δέρμα με τάση ακμής, ώριμο δέρμα, αφυδατωμένο δέρμα, δέρμα με τάση ερυθρότητας, και άλλα.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100%
ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Μία αναγκαία προϋπόθεση = Μηδέν αλλεργικές αντιδράσεις
Εάν εντοπίσουμε έστω και ένα περιστατικό, επιστρέφουμε στο εργαστήριο και αλλάζουμε τη σύνθεση
laroche posay safety commitment formula protection product head

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Εμφάνιση περισσότερων
Oι συσκευασίες μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ανοχή και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ

Εμφάνιση περισσότερων
Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δραστική δόση.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Εμφάνιση περισσότερων
Η ανοχή των προϊόντων μας επαληθεύεται στα πιο ευαίσθητα δέρματα: αντιδραστικά, αλλεργικά, με τάση ακμής, ατοπικά, ταλαιπωρημένα ή αποδυναμωμένα από αντικαρκινικές θεραπείες.

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ
ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

placeholder Ζώντας με το ευαίσθητο δέρμα: &Om...
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Το ευαίσθητο δέρμα και η φροντίδα του
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Συμβουλές για την ευαίσθητη επιδερμίδα
Ρίξτε μια ματιά
placeholder Πώς να ενδυναμώσεις το ευαίσθητο δέρμα σου
Ρίξτε μια ματιά
placeholder 3 σημαντικές ενέργειες για τo &epsil...
Ρίξτε μια ματιά

ΑΓΑΠΗΤΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για γενικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Θα πρέπει να απευθύνεστε πάντα σε καταρτισμένο επαγγελματία υγείας αν έχετε ερωτήσεις ιατρικής φύσης.