ΦΩΤΙΣΤΕ
ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ

Μολονότι η φύση του δέρματός σας μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας, μπορείτε να συνεχίσετε να εφαρμόζετε μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φωτίσετε το πρόσωπό σας με προϊόντα μακιγιάζ κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας αυτή την περίοδο. Μπορείτε να καλύψετε ατέλειες και ουλές με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το πιο ευάλωτο δέρμα σας.

Η LA ROCHE-POSAY ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ ΣΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ένας concealer σε πράσινη απόχρωση μπορεί να μειώσει την ερυθρότητα σε ένα μόνο βήμα. Μπλεντάρετε το προϊόν στο πρόσωπο ταμπονάροντας απαλά με τα δάχτυλά σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Toleriane Concealer σε πράσινο.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ
ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

TOLERIANE ULTRA MAKE-UP
ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΒΒ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ, ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΠΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΚΟΛΤΕ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΕΤΟΥΣΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΟΥΔΡΕ ΜΕΪΚΑΠ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ