ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ 
ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Δέσμευσή μας είναι να προσφέρουμε δερματολογικές λύσεις που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων, γι’ αυτό και η επιστήμη είναι στην καρδιά όλων μας των καινοτομιών και των προϊόντων μας. Σε κάθε βήμα της διαδικασίας ανάπτυξης των προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε στενά με ειδικούς για την ανάπτυξη αποτελεσματικών λύσεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Κάθε προϊόν μας αναπτύσσεται χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα και με τα καλύτερα δερματολογικά ενεργά συστατικά. Μάθετε τα πάντα για την επιστημονική μας προσέγγιση.

Εμπιστεύομαι τη La Roche-Posay, γιατί ξέρω ότι κάθε προϊόν πληροί αυστηρά πρότυπα ποιότητας ώστε να εξασφαλίζει βέλτιστη ασφάλεια για όλους.
Είμαι πεπεισμένη ότι όλα τα προϊόντα βασίζονται σε αδιάσειστες κλινικές αποδείξεις και εμπεριέχουν κορυφαία δερματολογικά συστατικά που έχουν επιλεχθεί με προσοχή για την αποτελεσματικότητά τους.
Γι’ αυτό συνιστώ χωρίς κανέναν δισταγμό τη La Roche-Posay στους ασθενείς μου.

Δρ. Stephanie LECLERC-MERCIER Δερματολόγος, Γαλλία
* Η συχνότερα αναφερόμενη μάρκα μεταξύ των τριών κορυφαίων μαρκών δερμοκαλλυντικών που συνιστούν οι δερματολόγοι. Πηγή: Έρευνα για την αγορά των δερμοκαλλυντικών, η οποία διενεργήθηκε από την IQVIA και άλλους εταίρους (Ipsos, TNS) κατά την περίοδο Σεπτέμβριος 2017-Αύγουστος 2018, σε δερματολόγους σε 59 χώρες που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 80% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ
ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100%
ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Μία αναγκαία προϋπόθεση = Μηδέν αλλεργικές αντιδράσεις.
Αν εντοπίσουμε έστω και ένα περιστατικό, επιστρέφουμε στο εργαστήριο και αλλάζουμε τη σύνθεση.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, 

Εμφάνιση περισσότερων
Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δραστική δόση.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ 
ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Εμφάνιση περισσότερων
Η ανοχή των προϊόντων μας επαληθεύεται στα πιο ευαίσθητα δέρματα: αντιδραστικά, αλλεργικά, με τάση ακμής, ατοπικά, ταλαιπωρημένα ή αποδυναμωμένα από αντικαρκινικές θεραπείες.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ 
ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ
 

Εμφάνιση περισσότερων
Oι συσκευασίες μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ανοχή και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.

ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

IN VITRO
Οι δοκιμές μας γίνονται πάνω σε προηγμένα μοντέλα ανακατασκευασμένου δέρματος.
IN VIVO
Τα προϊόντα μας έχουν δοκιμαστεί σε χιλιάδες εθελοντές με υγιές, ευαίσθητο, αλλεργικό, ατοπικό και εξασθενημένο λόγω θεραπείας δέρμα, προκειμένου να επαληθευτεί η βέλτιστη ανοχή τους πριν από τη χρήση.
ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΑΝΟΧH
Το Lipikar Baume AP+M δοκιμάστηκε σε πάνω από 700 άτομα πριν τεθεί στη διάθεση των δερματολόγων και των παιδιάτρων.
did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Science Backed Dermatology
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200.000 ΑΤΟΜΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 0 ΕΩΣ 104 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΤΥΠΟ, ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ 600 ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Πρόκειται για δοκιμή που διενεργείται σε εθελοντές υπό δερματολογικό έλεγχο, προκειμένου να καταδειχθούν τα οφέλη των προϊόντων La Roche-Posay έναντι διαφόρων δερματικών προβλημάτων υπό συνθήκες χρήσης παρεμφερείς με την πραγματική ζωή.
Στόχος είναι να επιβεβαιωθεί η βέλτιστη ανοχή των προϊόντων υπό αυτές τις συνθήκες, τηρώντας παράλληλα τους νομικούς κανονισμούς.

Επιστημονική Διεύθυνση La Roche Posay

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ

EFFACLAR SERUM
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Το 40% των ενηλίκων γυναικών 20-40 ετών εξακολουθούν να έχουν ακμή, η οποία επηρεάζει την ποιότητα ζωής τους.

* Αυτοαξιολόγηση, 63 γυναίκες, αποτελέσματα το 1ο πρωί.

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ*

* ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ EFFACLAR SERUM ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΝΗΘΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 4.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ
ANTHELIOS INVISIBLE FLUID SPF50+

 

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ

1 quote-marks

ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ «ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ», ΙΣΧΥΕΙ;

Ναι, ισχύει. Τα συστατικά στα προϊόντα μας έχουν επιλεχθεί ειδικά επειδή ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργίας. Αναπτύσσουμε τις συνθέσεις μας σε συνεργασία με δερματολόγους, με στόχο τη βελτιστοποίηση των συστατικών για όσους έχουν ευαίσθητο δέρμα.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Ποια είναι η καλύτερη ενυδατική για το ευαίσθητο δέρμα;

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρειάζεστε μια ενυδατική κρέμα που να είναι σχεδιασμένη ειδικά για αυτόν τον τύπο δέρματος χωρίς άρωμα, χρωστικές, λανολίνη και αλκοόλη, αλλά με καταπραϋντικά συστατικά όπως Νευροενσίνη και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Τέλος, θα πρέπει να περιέχει πρεβιοτικά συστατικά για εξισορρόπηση του μικροβιώματος, δηλ. των βακτηρίων που είναι ευεργετικά για το δέρμα.

 

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ LA ROCHE-POSAY ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ;

Επειδή η αγορά στην οποία στοχεύουμε είναι το ευαίσθητο δέρμα, είναι προτεραιότητά μας να τηρούμε και να υπερβαίνουμε όλους τους κανονισμούς ασφαλείας. Τα καλλυντικά είναι μια αυστηρώς ρυθμιζόμενη αγορά, κι εμείς κάνουμε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα για να διασφαλίζουμε την υψηλότερη ποιότητα για το δέρμα σας.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;