Η La Roche-Posay και οι δερματολόγοι: Μια μοναδική σχέση στην υπηρεσία του ευαίσθητου δέρματος

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Την συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι

 

Ίδρυμα La Roche-Posay: η απόδειξη της δέσμευσής μας στη δερματολογία

 

Δημιουργία προϊόντων που λειτουργούν ως συμπληρωματικές αγωγές στη χρήση φαρμάκων, διαρκής εκπαίδευση, εγκαθίδρυση ενός δικτύου "κοσμητο-επαγρύπνησης": η υποστήριξη των δερματολόγων στην καθημερινή τους πρακτική αποτελεί μέρος του DNA μας.

 

Το 1995, αποφασίσαμε να διευρύνουμε αυτήν την προσέγγιση βοηθώντας τους στην έρευνά τους και σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής γνώσεων.

 

Η επιθυμία αυτή οδήγησε στη δημιουργία του Ιδρύματος La Roche-Posay το οποίο, υπό την αιγίδα του Fondation de France, προωθεί τις πρωτοβουλίες δερματολόγων στους τομείς της επιστήμης και της κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο.

 

Υποστηρίζουμε τους νέους ερευνητές στη Δερματολογία

 

Ο πρώτος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay είναι ο επιστημονικός. Με την απονομή του Βραβείου Έρευνας, στοχεύει στην επιβράβευση και οικονομική στήριξη του καινοτόμου έργου νέων ερευνητών στη Δερματολογία σε τέσσερις ηπείρους.

 

Μετά την αξιολόγηση από ανεξάρτητους ειδικούς, τα επιλεγμένα projects ή δημοσιεύσεις παρουσιάζονται σε μια επιστημονική επιτροπή που απαρτίζεται από ειδικούς στη Δερματολογία, η οποία προσφέρει υποτροφίες στους πλέον υποσχόμενους συμμετέχοντες.

 

Είμαστε επομένως ευτυχείς και υπερήφανοι για την υποστήριξη μέχρι σήμερα περισσότερων από 130 ερευνητών και δερματολόγων από όλο τον κόσμο.

 

Ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες δερματολογικής αλληλεγγύης

 

Ο δεύτερος τομέας δράσης του Ιδρύματος La Roche-Posay αφορά περισσότερο σε κοινωνικό έργο και εκφράζεται κυρίως με την πρωτοβουλία "Δερματολόγος της καρδιάς".

 

Η πρωτοβουλία αυτή, που ξεκίνησε στη Γαλλία το 2011, συνίσταται στην παροχή οικονομικής ενίσχυσης σε πράξεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούν δερματολόγοι, προκειμένου να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ασθενών τους. Tο πρόγραμμα παρέχει επιχορηγήσεις ύψους €10.000. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν ήδη σχεδόν 10 χώρες.

 

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα La Roche-Posay, οι "Δερματολόγοι της καρδιάς" βοήθησαν τον Andrew Krakowski, ένα δερματολόγο του Νοσοκομείου Παίδων Rady στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, να δημιουργήσει το MissionSkin.org, μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης που φέρνει σε επαφή ασθενείς και ειδικούς στην αποκατάσταση του δέρματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay: ένα αληθινό θαύμα της φύσης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Η La Roche-Posay συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακτινοβολία UVA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ