Το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay: ένα αληθινό θαύμα της φύσης

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Με καταπραϋντικό και αντιοξειδωτικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay

 

Γεννημένο από τη συνάντηση νερού της βροχής και ασβεστολιθικών πετρωμάτων, μια μοναδική αλχημεία μετάλλων και ιχνοστοιχείων, το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay αποτελεί βασικό συστατικό των προϊόντων φροντίδας της μάρκας.

 

Φυσικά πλούσιο σε σελήνιο, ένα ιχνοστοιχείο με αξιοσημείωτες αντιοξειδωτικές ιδιότητες, καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς.

 

Οι 8.000 επισκέπτες που πηγαίνουν κάθε χρόνο στο Κέντρο Ιαματικής Θεραπείας La Roche-Posay, το κορυφαίοδερματολογικό Ιαματικό Κέντρο στην Ευρώπη, γνωρίζουν πολύ καλά τη βαθιά ανακούφιση που προσφέρει σε ανθρώπους με έκζεμα ή ψωρίαση, χάρη στις ισχυρές επουλωτικές του ιδιότητες.

 

Το νερό αυτό με τις εξαιρετικές ιδιότητες, έχει υπάρξει αντικείμενο 9 αποκλειστικών επιστημονικών μελετών που διεξάχθηκαν από τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay.

 

Οι μελέτες αυτές ανέδειξαν νέες πτυχές αυτού του θαύματος της φύσης: έδωσαν, για παράδειγμα, τη δυνατότητα στους ερευνητές μας να αναπτύξουν το Aqua Posae Filiformis, ένα επαναστατικό ενεργό συστατικό για το δέρμα με τάση ατοπίας, που καλλιεργήθηκε στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay και βρίσκεται στο Lipikar Baume AP+.

 

Και είμαστε πεπεισμένοι ότι ακόμα δε μας έχει αποκαλύψει όλα τα μυστικά του!

 

  1. Ανακουφίζει από την αίσθηση καύσου
  2. Καταπραΰνει το δέρμα όλης της οικογένειας
  3. Τονώνει την επιδερμίδα μετά τον καθαρισμό
  4. Ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και τον κνησμό
  5. Καταπραΰνει τις κοκκινίλες
  6. Απαλύνει
  7. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες
  8. Καταπραΰνει το δέρμα μετά από δερματολογικές πράξεις