Οι κλινικές μελέτες της La Roche-Posay: στην καρδιά του σχεδιασμού των προϊόντων μας

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Κάθε μέρα, οι ομάδες μας αφιερώνουν όλη την ενέργειά τους στη δημιουργία εξειδικευμένων προϊόντων φροντίδας σχεδιασμένων να προσφέρουν καλύτερη ζωή στους ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα - προϊόντα φροντίδας που επιδεικνύουν το βέλτιστο επίπεδο ασφάλειας σε κάθε εφαρμογή.

 

Για να τηρήσουμε αυτή την υπόσχεση, εφαρμόζουμε μια ιδιαίτερα απαιτητική μέθοδο σχεδιασμού.

 

Έπειτα από ένα πρώτο κύκλο μελετών που διεξάγονται σε υγιές δέρμα, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay διενεργούν δοκιμές ειδικά σχεδιασμένες για την παρατήρηση της αποτελεσματικότητας και της ανοχής των προϊόντων στα δέρματα στα οποία απευθύνονται (δέρμα με τάση ατοπίας, δέρμα με τάση ακμής και πολύ ξηρό δέρμα).

 

Αυτές οι σύνθετες και φιλόδοξες μελέτες αποτελούν τη βάση για την ανάπτυξη των προϊόντων μας και για την εξειδίκευσή μας στο ευαίσθητο δέρμα.

 

Συνολικά, 520 κλινικές μελέτες που περιλαμβάνουν 45.000 ασθενείς από όλο τον κόσμο υπολογίζεται ότι έχουν διεξαχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους από την ίδρυση των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche-Posay.

 

Αυτές οι αυστηρότατες δοκιμές έχουν δώσει υλικό για πολυάριθμες επιστημονικές δημοσιεύσεις σε φημισμένα περιοδικά δερματολογίας.

 

Μια πραγματική αναγνώριση της δέσμευσής μας και της ποιότητας της επιστημονικής μας προσέγγισης.