ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
Η ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πιο κάτω θα βρείτε ειδικό άρθρο που επεξηγεί τις ποικίλες επιπτώσεις των διαφορετικών τύπων υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα -ηλιακό έγκαυμα, γήρανση και αυξημένος κίνδυνος καρκίνου του δέρματος-, καθώς και πώς να κατανοείτε τις ετικέτες των αντιηλιακών προϊόντων και να επιλέξετε προστασία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

1 quote-marks

Τι είναι το SPF στα αντιηλιακά;

Το SPF είναι ο δείκτης προστασίας από τον ήλιο. Περιγράφει την ικανότητα του αντιηλιακού να προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVB που προκαλεί εγκαύματα. Όσο υψηλότερος ο δείκτης, τόσο μεγαλύτερη η προστασία. Όταν βρίσκεστε στον ήλιο, συνιστάται να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με ελάχιστο SPF 30 κάθε 2 ώρες. Για να καλυφθεί ολόκληρο το σώμα, απαιτείται ποσότητα ίση με ένα μπαλάκι του γκολφ.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Ποιο είναι το καλύτερο αντιηλιακό για το ευαίσθητο δέρμα;

Ορισμένα αντιηλιακά μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστο τσούξιμο στο ευαίσθητο δέρμα. Επιλέξτε προστασία UVA-UVB ευρέος φάσματος που να έχει δοκιμαστεί στους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος, όπως η σειρά ANTHELIOS της La Roche-Posay -της μάρκας που ειδικεύεται στο ευαίσθητο δέρμα. Όλα τα προϊόντα ANTHELIOS περιέχουν το φυσικά αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικό ιαματικό νερό της La Roche-Posay που καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Το τεχνητό μαύρισμα με σπρέι προστατεύει από τον ήλιο;

Με τίποτα! Τα σπρέι μαυρίσματος αντιδρούν με τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια του δέρματος, για να δώσει χρώμα στο δέρμα. Αυτό δεν ενισχύει καθόλου την άμυνα του δέρματος έναντι του ήλιου. Το τεχνητό μαύρισμα με σπρέι είναι πολύ πιο ασφαλές από το συμβατικό μαύρισμα με ηλιοθεραπεία, ωστόσο πρέπει να προστατεύετε το δέρμα σας από τον ήλιο χρησιμοποιώντας αντιηλιακό ευρέος φάσματος UVA-UVB.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το δέρμα μου από τον ήλιο;

Η έκθεση στον ήλιο ενέχει τον κίνδυνο πρόκλησης ηλιακού εγκαύματος, καθώς και συνοδές επιπτώσεις, όπως πρόωρη γήρανση και καρκίνο του δέρματος. Για να είστε ασφαλείς στον ήλιο, να μένετε στη σκιά μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ. και να φοράτε καπέλο, προστατευτικά ρούχα και γυαλιά ηλίου. Εκτός από αυτά τα μέτρα, να χρησιμοποιείτε αντιηλιακό με προστασία UVA-UVB ευρέος φάσματος εφαρμόζοντας κάθε 2 ώρες στις εκτεθειμένες περιοχές.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να προστατεύσω το πρόσωπό μου από τον ήλιο;

Για να αποφύγετε την πρόωρη γήρανση ή τον καρκίνο του δέρματος, πρέπει να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντιηλιακό προσώπου. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό αν είστε έγκυος ή λαμβάνετε από του στόματος αντισυλληπτικό χάπι, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμφανίσετε μια μελαγχρωματική διαταραχή που ονομάζεται μέλασμα.Επιλέξτε την υφή που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας, όπως μια καταπραϋντική κρέμα για ξηρό δέρμα, ένα μη φαγεσωρογόνο τζελ για λιπαρό δέρμα, ή ένα δροσερό σπρέι αν ψάχνετε κάτι πιο εύχρηστο.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΑΛΗΘΕΙΑ
Ή ΨΕΜΑΤΑ

La roche posay model

Ο ΗΛΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ
ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Οι ακτίνες UVA επιφέρουν ρήξη στα δομικά στοιχεία του δέρματος, όπως στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο προκαλεί απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, ενώ συμβάλλει στον σχηματισμό ρυτίδων. Οι ακτίνες UVB οδηγούν σε ανομοιογενή και ακανόνιστη παραγωγή χρωστικής, με αποτέλεσμα τον σχηματισμό σκούρων κηλίδων και την εμφάνιση ωχρότητας στο δέρμα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι αλλαγές αυτές στο δέρμα είναι γνωστές ως φωτογήρανση.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ
ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

ΨΕΜΑΤΑ WrongAnswer

Ακόμα και σε μια συννεφιασμένη και βροχερή ημέρα, το δέρμα εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτίνες που σταδιακά προκαλούν εμφάνιση στιγμάτων φωτογήρανσης. Για πλήρη προστασία του δέρματός σας, να φοράτε καθημερινά αντιηλιακό, όχι μόνο όταν ο καιρός είναι ζεστός και ηλιόλουστος.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ TrueAnswer

Εάν εντοπιστεί νωρίς, το 90% των περιπτώσεων καρκίνου του δέρματος είναι ιάσιμο. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο σημαντικό, μεταξύ των επισκέψεων σε δερματολόγο, να χρησιμοποιείτε το [SAVE YOUR SKIN LANDING PAGE] για να παρακολουθείτε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας. Και φυσικά, πρέπει η χρήση του αντιηλιακού να αποτελέσει καθημερινή συνήθεια, αδιαπραγμάτευτα, για να προστατεύσετε τις ελιές σας και να αποτρέψετε τον καρκίνο του δέρματος.
Learn More

ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ;

Για μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα του τι συμβαίνει στο δέρμα κάτω από τον ήλιο, θα βρείτε έναν σύντομο οδηγό σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της έκθεσης στον ήλιο (ηλιακή αλλεργία, ακμή, φωτοευαισθησία…).

Έχοντας στη φαρέτρα σας όλες αυτές τις γνώσεις, θα είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τις προτεινόμενες βέλτιστες πρακτικές μας που θα κρατήσουν σφαλές το δέρμα τόσο το δικό σας όσο και της οικογένειάς σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της καθημερινής προστασίας, ειδικά εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα.

did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Product texture

Το 90% των περιπτώσεων καρκίνων του δέρματος είναι ιάσιμο, εάν εντοπιστεί νωρίς*. Γίνετε Skin Checker και παρακολουθήστε τις ελιές τόσο τις δικές σας όσο και των αγαπημένων σας.

* https://www.euromelanoma.org/intl/node/25 επιδημιολογικό ενημερωτικό δελτίο

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100%
ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Μία αναγκαία προϋπόθεση = Μηδέν αλλεργικές αντιδράσεις
Εάν εντοπίσουμε έστω και ένα περιστατικό, επιστρέφουμε στο εργαστήριο και αλλάζουμε τη σύνθεση
laroche posay safety commitment formula protection product head

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Εμφάνιση περισσότερων
Oι συσκευασίες μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ανοχή και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ

Εμφάνιση περισσότερων
Έχοντας αναπτυχθεί σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δραστική δόση.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ
ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Εμφάνιση περισσότερων
Η ανοχή των προϊόντων μας επαληθεύεται στα πιο ευαίσθητα δέρματα: αντιδραστικά, αλλεργικά, με τάση ακμής, ατοπικά, ταλαιπωρημένα ή αποδυναμωμένα από αντικαρκινικές θεραπείες.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για γενικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Θα πρέπει να απευθύνεστε πάντα σε καταρτισμένο επαγγελματία υγείας αν έχετε ερωτήσεις ιατρικής φύσης.