Αντηλιακά Anthelios για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Η έκθεση στον ήλιο και στις ακτίνες UV μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση νέων ελιών ή να μετατρέψει τις ήδη υπάρχουσες και φυσιολογικές ελιές σε καρκινικές αλλοιώσεις.

Η προστασία, λοιπόν, του δέρματός σας από τον ήλιο είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας ενάντια στον καρκίνο του δέρματος.

Κρατήστε τις ελιές σας υπό έλεγχο υιοθετώντας σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο και ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες.

 

Εφαρμόζετέ τες με επιμέλεια, κάνοντάς τες κομμάτι της καθημερινότητάς σας –μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι ο καρκίνος του δέρματος αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου, άρα χρειάζεστε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική.

 

  1. Αποφύγετε τον ήλιο κατά τις ώρες μέγιστης ηλιοφάνειας (από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.)

  2. Καλύψτε το δέρμα σας φορώντας καπέλο, μακρυμάνικο μπλουζάκι και άλλα προστατευτικά ρούχα

  3. Χρησιμοποιήστε ένα αντιηλιακό ευρέος φάσματος που θα σας προστατεύσει ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA όσο και στις UVB.

 

Φροντίστε το αντιηλιακό σας να έχει SPF τουλάχιστον 30 και να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή κάθε δύο ώρες. Το 86% των μελανωμάτων οφείλονται στην έκθεση στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία του ήλιου*

 

Στη La Roche-Posay, δέσμευσή μας είναι να σας βοηθήσουμε να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος. Γι’ αυτό, σας προσφέρουμε την αντηλιακή προστασία Anthelios, προηγμένη τεχνολογία προστασίας από τον ήλιο.

 

ANTHELIOS: ΓΙΑΤΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

 

Η σειρά Anthelios, την οποία συνιστούν 25.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο, περιλαμβάνει ευρέος φάσματος αντιηλιακά με υψηλό SPF που διαθέτουν την σύστημα φίλτρων τεχνολογία XL Protect™, αποτέλεσμα ενδελεχών ερευνών και εκτεταμένης κλινικής τεκμηρίωσης.

 

Η Anthelios παρέχει βέλτιστη προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB και διατίθεται σε ποικίλες υφές, ώστε να βρείτε το ιδανικό προϊόν για κάθε ανάγκη.

 

Σχεδιασμένη να προστατεύει ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα, η σειρά περιλαμβάνει υφές: κρέμας που απορροφάται γρήγορα, εξαιρετικά ανάλαφρη ρευστή σύνθεση, τζελ-κρέμα για το λιπαρό δέρμα, ενυδατικά γαλακτώματα, ήπιες συνθέσεις σχεδιασμένες ειδικά για παιδιά.

 

Εντάσσοντας αντιηλιακά, όπως τα Anthelios, στην καθημερινή φροντίδα σας, θα κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την πρόληψη της ανάπτυξης ανωμαλιών σε ήδη υπάρχουσες ελιές και θα κρατήσετε μακριά τον καρκίνο του δέρματος.

 

Ωστόσο, ενώ η πρόληψη είναι ιδανική, είναι επίσης σημαντικό να ελέγχετε τακτικά τις ελιές σας και να τις παρακολουθείτε για τυχόν ύποπτες αλλαγές στο μέγεθος, το σχήμα ή το χρώμα τους. Στην περίπτωση που έχει ήδη αναπτυχθεί καρκίνος, η έγκαιρη διάγνωση είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και θεραπεία του.

 

*Parkin DM, Mesher D, Sasieni P. Cancers attributable to solar (ultraviolet) radiation exposure in the UK in 2010. Br J Cancer 2011; 105:S66-S69.