Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΩΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ
ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΕΥΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ.

Το ANTHELIOS 100KA+MED είναι το πρώτο μας ιατροτεχνολογικό προϊόν για την πρόληψη της Ακτινικής Υπερκεράτωσης (AK) και του μη μελανωματικού καρκίνου του δέρματος (NMSC) και τη μείωση του πεδίου καρκινογένεσης στην επιδερμίδα ως μέρος ενός ευρύτερου κύκλου θεραπείας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Για τοπική χρήση μόνο. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο ή αμέσως μετά από θεραπεία. Για να εξασφαλίζεται βέλτιστη προστασία, πρέπει να εφαρμόζονται οι παρακάτω ποσότητες (2mg/cm2):
Εφαρμόστε το προϊόν κάθε πρωί στο δέρμα του κεφαλιού, του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των χεριών και εφαρμόστε ξανά όταν χρειάζεται, για πλήρη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Επαρκής ποσότητα ανά εφαρμογή για πλήρη προστασία: 
τριχωτό της κεφαλής: 5 πιέσεις, πρόσωπο: 5 πιέσεις, λαιμός: 3 πιέσεις, ντεκολτέ: 7 πιέσεις, χέρια: 8 πιέσεις. 
Αν εφαρμόζετε σε όλες τις παραπάνω περιοχές, χρησιμοποιήστε το προϊόν το πολύ 5 φορές την ημέρα.

Κρέμα. Δεν αφήνει λευκά σημάδια. Δεν προκαλεί ατέλειες.

Πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος ενάντια σε UVA & UVB. Προάγει την προστασία του επιδερμικού φραγμού. Προάγει την αποκατάσταση των βλαβών του DNA μπλοκάροντας την ακτινοβολία UV.

Πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος ενάντια σε UVA & UVB χάρη σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων συμπεριλαμβανομένου του Mexoryl®. Παρέχει προστασία ενάντια στην ανάπτυξη καρκινικών (πλην του μελανώματος) και προκαρκινικών ακτινικών αλλοιώσεων, καθώς και βλαβών στο DNA που προκαλούνται από τον ήλιο, σε ασθενείς με πολύ φωτοευαίσθητο δέρμα που κινδυνεύει από ακτινική υπερκεράτωση (φωτότυποι I-II) ή που υποβάλλονται σε ανοσοκατασταλτική θεραπεία. Ενυδατική σύνθεση, με ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DNA, εμπλουτισμένη με ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ και ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ
Δερματολογικά ελεγμένο. Ελεγμένο για αλλεργίες.
Η La Roche-Posay είναι η #1 μάρκα φροντίδας δέρματος που συστήνουν οι δερματολόγοι παγκοσμίως*

*Πηγή: Έρευνα που διεξήχθη στην αγορά δερμοκαλλυντικών, η οποία διενεργήθηκε από την AplusA και άλλους συνεργάτες κατά την περίοδο Ιανουάριος 2021-Ιούλιος 2021, που περιελάμβανε δερματολόγους σε 34 χώρες, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 82% του παγκόσμιου ΑΕΠ

Ημερομηνία λήξης μετά το άνοιγμα της συσκευασίας:
12 μήνες
  • Ιατροτεχνολογικό Προϊόν
  • Πρόσωπο, Τριχωτό της Κεφαλής, Λαιμός, Στήθος, Ώμοι, Χέρια
  • Κρέμα
  • Ενήλικες

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

MEXORYL

Μία σημαντική επανάσταση στην αντηλιακή προστασία σε βάθος 30 χρόνων: νέο αποκλειστικό αντηλιακό φίλτρο που προστατεύει ακόμη και από τις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV: τις ultra μακρές UVA*.

* [380-400νμ] = Μακρές UVA/ [380-400nm] = τέλος τους φάσματος που αποκαλούμε ultra μακρές UVA.

ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ

Προλαμβάνει την απώλεια ενέργειας των κυττάρων που εκτίθενται στη UV ακτινοβολία και βοηθά τους φυσικούς μηχανισμούς επιδιόρθωσης των κυττάρων μειώνοντας τον κίνδυνο δημιουργίας μεταλλάξεων στα γονίδιά τους

ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ

Καταπραΰνει και συμβάλλει στην επούλωση και την ενίσχυση του επιδερμιδικού φραγμού.
did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Product texture
Η LA ROCHE-POSAY ΕΙΝΑΙ Η #1 ΜΑΡΚΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

*Πηγή: Έρευνα που διεξήχθη στην αγορά δερμοκαλλυντικών από την AplusA και συνεργάτες, Ιαν.-Ιουλ. 2021, που περιελάμβανε δερματολόγους από 34 χώρες, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 82% του παγκόσμιου ΑΕΠ.