ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΑΣ.

Για εμάς, το δέρμα δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας. Είναι ζήτημα ζωής. 
Γνωρίζουμε ότι τα δερματολογικά ζητήματα μπορούν να επηρεάσουν, όχι μόνο το δέρμα, αλλά και την καθημερινότητα των ανθρώπων. 
Αυτοί άνθρωποι αναζητούν λύσεις, αντάξιες του πόνου που βιώνουν. 

Γιατί όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι το δερματολογικό ζήτημα, συχνά επηρεάζει αυτόν που το βιώνει περισσότερο από όσο κάποιος θα νόμιζε. Για αυτό, στη La Roche-Posay, συνεργαζόμαστε με 90.000 δερματολόγους και γιατρούς από όλο τον κόσμο,* μετατρέποντας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους σε λύσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων. 

Με στόχο μας να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, εξελίσσουμε ριζικά την επιστήμη του μικροβιώματος, της ανοσίας και της επανόρθωσης. Σχεδιάζουμε εξειδικευμένες συνθέσεις και παρέχουμε υπηρεσίες με επίκεντρο αληθινούς ανθρώπους με αληθινά προβλήματα.

1.9 δισ. άνθρωποι στον κόσμο αντιμετωπίζουν δερματολογικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά τους.
Πιστεύουμε πως κανένας από αυτούς δε θα πρέπει να υποφέρει και να επηρεάζεται λόγω της κατάστασης του δέρματός του.
Για αυτό, είναι χρέος μας να εξελίσσουμε τη δερματολογία, ώστε να κάνουμε τα δερματολογικά ζητήματα παρελθόν και να δώσουμε λύσεις που θα αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων.

*Survey on the dermocosmetic market carried out by IQVIA and other partners (Ipsos, TNS) between September 2017 and August 2018 among dermatologists in 62 countries

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η LA ROCHE-POSAY
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

 

Όταν κοιτάζουμε το δέρμα, βλέπουμε μια ανθρώπινη ιστορία.

Για κάθε φορά που σου είπαν να πλύνεις το πρόσωπό σου

Για κάθε δευτερόλεπτο που ένιωσες το δέρμα σου να καίει 

Για κάθε άνθρωπο

που σε κοιτούσε περίεργα, λες και αυτό που είχες ήταν μεταδοτικό

Για κάθε βράδυ που δεν κοιμήθηκες

Για κάθε σου σημάδι 

Για κάθε έξαρση 

που δεν άφησες να σε λυγίσει

Για κάθε μέρα που φώναξες δυνατά ότι είσαι κάτι παραπάνω από αυτό 

Για κάθε φορά που αρνήθηκες να μείνεις στην αφάνεια

Αυτή η μάχη είναι για σένα

La Roche-Posay Προϊόντα: Hyalu B5 serum, Cicaplast Baume B5, Effaclar Duo +, Lipikar Baume AP+M, Toleriane Ultra Crème, Antherlios 50+SPF Invisible Fluid Ultra Protection

La Roche-Posay
No1 ΜΑΡΚΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

La Roche-Posay
Αλλάζουμε τη ζωή κάθε δέρματος.

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. 
ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ. 
 
 

Πάνω από το 1/4 του παγκόσμιου πληθυσμού υποφέρει από δερματολογικά ζητήματα. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί παγκοσμίως, αυτό είναι πλέον ένα καίριο ζήτημα, που μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, την αυτοπεποίθησή τους, την κοινωνική τους ζωή, όπως και πολλούς άλλους τομείς. Στη La-Roche Posay, αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι για αυτό! Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για τα δερματολογικά ζητήματα, ωθώντας τους ανθρώπους να φροντίσουν καλύτερα το δέρμα τους.

*Misery at al. Psychological Consequences of the Most Common Dermatoses: Data from the Objectifs Peau Study. Acta Derm Venereol 2020; 100: adv00175. ** Wei W, Ghorayeb E, Andria M, Walker V, Schnitzer J, Kennedy M et al. A real-world study evaluating adeQUacy of Existing SystemicTreatments for patients with moderate-to-severe Atopic Dermatitis (QUEST-AD). Ann Allergy Asthma Immunol 123 (2019) 381e388. ***World Health Organization estimation. GA2LEN. “Does rhinitis lead to asthma?”. General Practitioner Brochure 2007.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ:
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΔΕΡΜΑΤΟΣ 

 

Ως πρωτοπόροι στον τομέα της δερματολογίας που δίνει λύσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων, πιστεύουμε πως κανένας δε θα πρέπει να υποφέρει λόγω της κατάστασης του δέρματός του.
Για αυτό, καινοτομούμε, σχεδιάζοντας συνθέσεις που προσφέρουν φροντίδα και αποτελεσματική ανακούφιση, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

 
 

 

when we look at skin image safety commitment

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Εμφάνιση περισσότερων
Εδώ και 10 χρόνια, εξελίσσουμε ριζικά την επιστήμη του μικροβιώματος, με στόχο τον σχεδιασμό αποτελεσματικών και καινοτόμων συνθέσεων, όπως το Lipikar AP+M για το ατοπικό δέρμα με τάση εκζέματος.
spotscan visual

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Όταν κοιτάζουμε το δέρμα, βλέπουμε μια ανθρώπινη ιστορία. Για εμάς, το δέρμα δεν είναι μόνο ζήτημα υγείας. Είναι ζήτημα ζωής. Κλινικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα δερματολογικά ζητήματα μπορούν να προκαλέσουν άγχος και να επηρεάσουν την καθημερινότητα, τον ύπνο, την αυτοπεποίθηση…
baby visual

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ANOXH

Εμφάνιση περισσότερων
Σχεδιάζουμε λύσεις με επίκεντρο αληθινούς ανθρώπους με αληθινά προβλήματα. Για αυτό, έχουμε διεξάγει πάνω από 600 κλινικές μελέτες σε περισσότερα από 10.000 άτομα όλων των τύπων δέρματος παγκοσμίως.
woman

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Εμφάνιση περισσότερων
Εδώ και 10 χρόνια, συνεργαζόμαστε στενά με δερματολόγους & ογκολόγους, με στόχο να δημιουργήσουμε συνθέσεις με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ανοχή στο δέρμα των ανθρώπων με καρκίνο.

REAL SKIN STORIES

Ακούγοντας τις ανάγκες και τις σκέψεις σας, δουλεύουμε σκληρά καθημερινά. Μαχόμαστε για εσάς, με σκοπό να αλλάξουμε τη ζωή κάθε δέρματος. Αυτό είναι μια υπενθύμιση, να μην το βάζετε ποτέ κάτω. sampleΒασιλική
Μιλλούση

Πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής

Εκεί που όλος ο κόσμος απολάμβανε την άνοιξη, εγώ είχα στο μυαλό μου τις αλλεργίες.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Αναστασία
Τσιλιμπίου

Ηθοποιός

Όταν κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη,
έβλεπα μόνο την ακμή και τίποτα άλλο…

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Δέσποινα
Καμπούρη

Δημοσιογράφος

Υπήρχαν κάποια βράδια που το παιδί δεν μπορούσε να κοιμηθεί, δεν είχε όρεξη να παίξει, ούτε να πάει σχολείο.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ