ΡΑΜΜΑΤΑ & ΟΥΛΕΣ

Πέρα από τα εκατομμύρια χειρουργικών επεμβάσεων που γίνονται κάθε χρόνο για ιατρικούς λόγους, διαπιστώνεται απότομη αύξηση στις αισθητικές διαδικασίες και τις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Πράγματι, το 21% της δουλειάς των δερματολόγων συνίσταται πλέον στην εκτέλεση αισθητικών διαδικασιών, ενώ κάθε χρόνο πραγματοποιούνται 11 εκατομμύρια επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Για όλους τους παραπάνω λόγους, η προσοχή στρέφεται στην επούλωση και τις ουλές, καθώς κανείς δεν θέλει μια απωθητική ουλή να του θυμίζει την επέμβαση ή να προδίδει ότι έχει υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική. Χωρίς να συνυπολογίζονται όλες εκείνες οι χειρουργικές επεμβάσεις που θα μπορούσαν να αφήσουν μόνιμα σημάδια.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

1 quote-marks

Οι φακίδες είναι κάποια δερματική βλάβη;

Μερικοί άνθρωποι έχουν φακίδες εκ φύσεως. Σε αυτή την περίπτωση, οι φακίδες σίγουρα δεν οφείλονται σε έκθεση στον ήλιο ούτε είναι κάποια δερματική βλάβη. Άλλοι αποκτούν φακίδες μετά από έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι. Σε αυτή την περίπτωση, οι φακίδες είναι ένδειξη αντίδρασης του δέρματος στην ακτινοβολία UV, η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Βεβαιωθείτε ότι προστατεύετε καθημερινά το δέρμα σας με αντιηλιακό ευρέος φάσματος UVA-UVB, για αποφυγή των βλαβερών επιπτώσεων του ήλιου.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Τι μπορώ να κάνω για το ευαίσθητο δέρμα όταν έχω αρρωστήσει;

Όταν έχετε κρυολόγημα ή γρίπη, το δέρμα του προσώπου μπορεί να γίνει πιο ευαίσθητο εξαιτίας του συναχιού. Για να καταπραΰνετε το ερεθισμένο δέρμα, εφαρμόστε Σπρέι Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay και απλώστε CICAPLAST Baume B5 Κρέμα Ανάπλασης στις περιοχές με ερυθρότητα ή τραχύτητα. Μπορείτε να το αφήσετε ως μάσκα όλη τη νύχτα, για να βοηθηθεί η αποκατάσταση του δέρματος. Για να ενισχύσετε τον δερματικό φραγμό, να χρησιμοποιείτε καθημερινά το Toleriane Ultra.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να επανορθώσω το δέρμα μου αν έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο;

Το πρώτο βήμα για την επανόρθωση του δέρματος με βλάβη από τον ήλιο είναι να αποτραπεί η πρόκληση περαιτέρω βλάβης χρησιμοποιώντας ένα καθημερινό αντιηλιακό προσώπου με ρετινόλη, η οποία είναι γνωστό ότι επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση στην επιφάνεια του δέρματος χαρίζοντας λάμψη, ενώ ταυτόχρονα αναπληρώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη εις βάθος επανορθώνοντας τις ρυτίδες. Το REDERMIC R UV SPF 30 συνδυάζει τα αντιηλιακά φίλτρα με ρετινόλη κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να επανορθώσω το καταπονημένο δέρμα;

Aν το δέρμα σας έχει πάθει έγκαυμα ή έχει κοπεί και γδαρθεί, επιταχύνετε την αποκατάσταση του δερματικού φραγμού με μια προστατευτική κρέμα ανάπλασης, όπως η CICAPLAST Baume B5 Κρέμα Ανάπλασης. Αν έχετε χειρουργικό τραύμα με ράμματα, κάντε μασάζ στην ουλή με το CICAPLAST Gel B5 για να βελτιστοποιήσετε την επανόρθωση του δερματικού φραγμού. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μετά από χημικό πίλινγκ ή θεραπεία με λέιζερ.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

1 quote-marks

Πώς μπορώ να απαλλαγώ από το ηλιακό έγκαυμα;

Αν πάθετε ηλιακό έγκαυμα, η ζημιά έχει γίνει ήδη και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αφήσετε το δέρμα να επουλωθεί. Προστατεύστε επιμελώς το έγκαυμα από τον ήλιο για να μην επιδεινωθεί, απλώστε ένα καταπραϋντικό τζελ για μετά τον ήλιο με αντιοξειδωτικά συστατικά, και φροντίστε να ενυδατώνεστε επαρκώς. Αν το δέρμα σας έχει βγάλει φουσκάλες, χρησιμοποιήστε μια επουλωτική κρέμα από το φαρμακείο έως ότου το έγκαυμα επουλωθεί πλήρως.

ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΑΛΗΘΕΣ
Ή ΨΕΥΔΕΣ

La roche posay model

ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΞΗΡΟ
ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.

ΑΛΗΘΕΣ TrueAnswer

Τα κρυολογήματα και η γρίπη απομυζούν την υγρασία από το δέρμα μας, με αποτέλεσμα ξηρή και θαμπή αίσθηση. Οι ασθένειες, σε συνδυασμό με τα φάρμακα και τον κλινοστατισμό, αποστερούν την απαραίτητη υγρασία από το δέρμα.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΕΓΚΑΥΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΕΓΚΑΥΜΑ 1ου ΒΑΘΜΟΥ.

ΑΛΗΘΕΣ TrueAnswer

Όταν καιγόμαστε από τον ήλιο, είναι σαν να παθαίνουμε έγκαυμα 1ου βαθμού. Επηρεάζεται μόνο η εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και προκαλείται ερυθρότητα και πόνος στην προσβεβλημένη περιοχή. Τα επιφανειακά δερματικά εγκαύματα προκαλούν επίσης κνησμό, λόγω της έκλυσης ισταμίνης.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΧΕΙΛΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΟΡΟΣ
ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ.

ΑΛΗΘΕΣ TrueAnswer

Με τον όρο "χειλίτιδα" εννοούμε τα σκασμένα χείλη. Τα χείλη ξεραίνονται και ξεφλουδίζουν, ενώ μπορεί να αναπτυχθούν επώδυνες, κατακόρυφες ρωγμές. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί επίσης να ερεθιστεί το δέρμα περιμετρικά. Η ξηρότητα αυτή προκαλεί μια δυσάρεστη αίσθηση καψίματος.
Learn More
Model's face La Roche Posay

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ
ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΗ.

ΨΕΥΔΕΣ WrongAnswer

Συχνά τα άτομα με ξηρά και σκασμένα χείλη συνήθως γλείφουν τα χείλη τους και πειράζουν ή δαγκώνουν το δέρμα που ξεφλουδίζει. Είναι αναπόφευκτο, ωστόσο το μόνο που καταφέρνουμε έτσι είναι να επιδεινώσουμε την κατάσταση, καθώς στερούμε το δέρμα από τη φυσική προστατευτική στοιβάδα του, προκαλώντας έναν φαύλο κύκλο.
Learn More

ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ

Οι ουλές που προκαλούνται από σοβαρές επεμβάσεις, όπως η καισαρική τομή και η μαστεκτομή απαιτούν ειδική μεταχείρηση.
Αν κατέχετε τις κατάλληλες γνώσεις και τεχνικές, θα μπορέσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να φροντίσετε την ουλή σας, ώστε να είναι ελαστική και απαλή, χωρίς να τραβάει και να ενοχλεί.

did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Loreal.Foundation.FieldTypes.Extensions.CropImage?.Alt

Όταν εκτίθενται σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, οι πρωτεΐνες του δέρματος "μετουσιώνονται". Αυτό σημαίνει ότι η φυσιολογική τρισδιάστατη δομή του πρωτεϊνικού μορίου διαλύεται. Έτσι οι πρωτεΐνες δεν είναι πλέον ικανές να εκτελέσουν τη φυσιολογική τους λειτουργία.

ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρότυπα ασφαλείας που υπερβαίνουν τους διεθνείς κανονισμούς για τα καλλυντικά προϊόντα.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

ΠΡΟΪΟΝΤΑ 100%
ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Μία αναγκαία προϋπόθεση = Μηδενικές αλλεργικές αντιδράσεις
Εάν εντοπίσουμε έστω και ένα περιστατικό, επιστρέφουμε στο εργαστήριο και αλλάζουμε τη σύνθεση
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΔΟΣΗ

Εμφάνιση περισσότερων
Τα προϊόντα μας αναπτύσσονται σε συνεργασία με δερματολόγους και τοξικολόγους, έτσι περιέχουν μόνο τα απαραίτητα συστατικά στην κατάλληλη δραστική δόση.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Εμφάνιση περισσότερων
Η ανοχή των προϊόντων μας επαληθεύεται ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα: αντιδραστικά, αλλεργικά, με τάση ακμής, ατοπικά, ταλαιπωρημένα ή αποδυναμωμένα από αντικαρκινικές θεραπείες.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ

Εμφάνιση περισσότερων
Oι συσκευασίες μας παρέχουν μέγιστη ασφάλεια, και συνδυάζονται μόνο με τα απαραίτητα συντηρητικά, ώστε να εξασφαλίζεται ότι η ανοχή και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας θα παραμείνουν αναλλοίωτες σε βάθος χρόνου.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Οι πληροφορίες που παρουσιάζονται εδώ προορίζονται αποκλειστικά για γενικούς εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν θα πρέπει να υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Θα πρέπει να απευθύνεστε πάντα σε ένα καταρτισμένο επαγγελματία υγείας αν έχετε ερωτήσεις ιατρικής φύσης.