0
Επιστροφή στο laroche-posay.gr
Save your skin

Με δέσμευση τη δερματολογία & το περιβάλλον

Img_ Με δέσμευση τη δερματολογία & το περιβάλλον

La Roche-Posay. Με δέσμευση τη δερματολογία. Με δέσμευση το περιβάλλον.

Η La Roche-Posay είναι μια δερματολογική μάρκα με σαφή αποστολή: την προώθηση και την προστασία της δημόσιας υγείας. Για την επιτεύξη του στόχου αυτού, αναπτύσσει προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, κατάλληλη ακόμα και για το πιο ευαίσθητο και δυσανεκτικό δέρμα. Όμως, η La Roche-Posay έχει και μια δεύτερη, εξίσου σημαντική αποστολή: την περιβαλλοντική υπευθυνότητα. Τα εργαστήρια της La Roche-Posay λαμβάνουν υπόψη τις επιπτώσεις στο περιβάλλον σε κάθε στάδιο ανάπτυξης των προϊόντων της, εξετάζοντας σχολαστικά τις πιθανές επιπτώσεις κάθε συστατικού. Πέραν των οικοτοξικολογικών ελέγχων, η La Roche-Posay έχει θέσει φιλόδοξους μακροπρόθεσμους περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς στόχους στο πλαίσιο του προγράμματος Sharing Beauty With All (Μοιραζόμαστε την ομορφιά με όλους).

Ανάπτυξη ασφαλών αντηλιακών συνθέσεων.

Τα αντηλιακά φίλτρα είναι συστατικά υψηλής πολυπλοκότητας και σίγουρα, δεν είναι όλα ίδια μεταξύ τους. Η La Roche-Posay έχει δεσμευτεί να προσφέρει την πιο αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα, από τα βρέφη μέχρι τους ηλικιωμένους. Τα εργαστήριά της αναπτύσσουν φωτοσταθερές συνθέσεις με τους υψηλότερους δείκτες SPF και PPD (που μετρούν την προστασία ενάντια στις ακτίνες UVB και UVA), χρησιμοποιώντας έναν προσεκτικά διαμορφωμένο συνδυασμό φίλτρων για να παρέχουν προστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVB, UVA, ακόμα και τις μακρές UVA.

Χωρίς συμβιβασμό στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Ως μέλος του προγράμματος Sharing Beauty With All (Μοιραζόμαστε την ομορφιά με όλους), η La Roche-Posay διασφαλίζει ότι το 100% των πρώτων υλών στις συνθέσεις της υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους για τον περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο, σύμφωνα με 4 βασικά κριτήρια:

  • Βιοδιασπασιμότητα
  • Επιπτώσεις στην υδρόβια ζωή
  • Ανανεώσιμοι πόροι
  • Χρήση πράσινης χημείας για την παραγωγή τους

Ποια πρότυπα ορίζει η La Roche-Posay για τα αντηλιακά προϊόντα της;

Η La Roche-Posay θέτει μια πρόκληση όσον αφορά τη σύνθεση κάθε νέου προϊόντος που δημιουργεί: να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα, την ανοχή και τα καλλυντικά οφέλη και ταυτόχρονα, να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Η La Roche-Posay συνεργάζεται με ένα εξειδικευμένο εργαστήριο οικοτοξικολογίας για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αυτό επιτρέπει την ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων για την αξιολόγηση τόσο των συστατικών μας όσο και των επιπτώσεων των συνθέσεών μας στα θαλάσσια οικοσυστήματα.

Και τι ισχύει για τα φίλτρα Mexoryl SX και XL, είναι ασφαλή για το περιβάλλον;

Ο περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δύο βασικών φίλτρων έχουν υποβληθεί σε εκτενείς δοκιμές, που υπερβαίνουν τις όποιες κανονιστικές ρυθμίσεις. Οικοτοξικολογικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι ακόμα και πολύ υψηλές συγκεντρώσεις των φίλτρων στο θαλασσινό νερό δεν προκαλούν λεύκανση των κοραλλιών.

Προστατεύοντας το δέρμα με σεβασμό στο περιβάλλον

Με βάση την ενδελεχή έρευνα στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί και στα περιβαλλοντικά τους χαρακτηριστικά, η La Roche-Posay δημιουργεί έξυπνες συνθέσεις που συνδυάζουν την κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με τον ελάχιστο δυνατό περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Προσφέρουν καλλυντική ευχαρίστηση στο δέρμα, εξασφαλίζοντας ότι όλη η οικογένεια θα επιθυμεί να εφαρμόζει το αντηλιακό ξανά και ξανά. Η σειρά Anthelios συνιστάται από δερματολόγους σε ολόκληρο τον κόσμο, γιατί προστατεύει ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα με ασφαλείς συνθέσεις που αποδεικνύουν ότι η βέλτιστη προστασία συμβαδίζει απόλυτα με τη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο.

  • Facebook

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΣΟΥ