Γέμισμα ρυτίδων: Το ιδανικό προϊόν για εσάς!

Είναι γεγονός: κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πέρασμα του χρόνου, ούτε να αποφύγει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας που αναπόφευκτα φέρνει μαζί του. Όμως αυτή είναι μια διαπίστωση που δεν χρειάζεται να μας προκαλεί άγχος, γιατί η ομορφιά ξεκινάει πρώτα από την αγάπη για τον εαυτό μας, και αυτό είναι που περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, μας κάνει να λάμπουμε «από μέσα».  Βέβαια, υπάρχει ένας ακόμα λόγος που δεν χρειάζεται να μας αγχώνουν τα σημάδια του χρόνου ή της πρόωρης γήρανσης που προκαλούν οι περιβαλλοντικές επιθέσεις: η κοσμετολογία έχει κάνει τόσο τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια στο κεφάλαιο «αντιγήρανση» που, αν θέλουμε να τα προλάβουμε ή να τα αντιμετωπίσουμε, έχουμε στη διάθεσή μας τις πιο αποτελεσματικές skincare λύσεις.

Υαλουρονικό οξύ: φυσικό συστατικό... άμεσης δράσης

Συγκεκριμένα για το γέμισμα των ρυτίδων και τη λείανση των λεπτών γραμμών, υπάρχει ένα star συστατικό που πρωταγωνιστεί στη σύνθεση προηγμένων προϊόντων αντιγήρανσης : ο λόγος για το Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο έχει την μοναδική ιδιότητα να έλκει από το περιβάλλον και να «κλειδώνει» υγρασία στην επιδερμίδα ίση με 1000% το βάρος του! Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας πολυσακχαρίτης που υπάρχει φυσικά σε όλους τους ιστούς του σώματός μας, με σχεδόν το 50% της συνολικής ποσότητας να εντοπίζεται στην επιδερμίδα και στο χόριο. Καθώς η απώλεια υγρασίας, εξαιτίας ενός αποδυναμωμένου επιδερμιδικού φραγμού ή της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης, είναι ανάμεσα στις βασικές αιτίες εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισής τους, έρχεται να αποκαταστήσει την ισορροπία στα επίπεδα υδάτωσης και να τις «γεμίσει» εκ των έσω.

Γέμισμα ρυτίδων: Επιλέξτε το κατάλληλο skincare

Με το πολυτάλαντο Υαλουρονικό Οξύ να παράγεται φυσικά στο σώμα μας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν έχουμε να φοβόμαστε την απώλεια υδάτωσης και τις συνέπειές της στην επιδερμίδα μας (λεπτές γραμμές, απώλεια ελαστικότητας, σημάδια αφυδάτωσης, θαμπάδα κλπ). Δυστυχώς, όμως, η φυσική παραγωγή του ξεκινάει να φθίνει ήδη από την ηλικία των 20 ετών ενώ συγχρόνως, οι επιθέσεις των ελευθέρων ριζών επηρεάζουν τη συγκέντρωση και το μοριακό του βάρος, με αποτέλεσμα τα επίπεδά του να μειώνονται σημαντικά και να μην αρκούν για να εξασφαλίσουν την πολύτιμη υδάτωση στην επιδερμίδα. Εδώ ακριβώς έρχεται η κοσμετολογία με την κατάλληλη εναλλακτική, δίνοντας στο Υαλουρονικό Οξύ πρωταγωνιστικό ρόλο σε συνθέσεις βαθιάς ενυδάτωσης και αντιγηραντικής δράσης.

Η La Roche-Posay, πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία της πιο αποτελεσματικής αντιγηραντικής διόρθωσης και συνεργαζόμενη εδώ και δεκαετίες με κορυφαίους δερματολόγους, δίνει την απάντηση στο γέμισμα των ρυτίδων και την απώλεια υαλουρονικού οξέος: η οικογένεια Hyalu B5 βασίζεται σε συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά με την υψηλότερη αποτελεσματικότητα και ανοχή, και συγκεκριμένα στον συνδυασμό Υαλουρονικού Οξέος σε διαφορετικά μοριακά βάρη και Βιταμίνης Β5, που στοχεύουν στις λεπτές γραμμές, στις ρυτίδες, στην απώλεια όγκου και ελαστικότητας, στο κουρασμένο και θαμπό δέρμα.

Η σειρά Hyalu B5 περιλαμβάνει 3 προτάσεις
και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιδερμίδας σας αυτή την περίοδο.

Αν σας απασχολούν οι ρυτίδες, η έλλειψη όγκου και ελαστικότητας ή/και το φαινόμενο Tech Neck (οι οριζόντιες ρυτίδες στην περιοχή του λαιμού οι οποίες δημιουργούνται από τη στάση του σώματος κατά την πολύωρη καθημερινή χρήση των digital συσκευών), εντάξτε στο καθημερινό σας skincare το Hyalu B5 Serum. Κατάλληλη ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα, η σύνθεσή του βασίζεται σε δύο τύπους Υαλουρονικού Οξέος για δράση τόσο στην επιφάνεια όσο και σε βάθος, Βιταμίνη Β5 που ενισχύει την ανάπλαση και την ανθεκτικότητα του δέρματος, Madecassoside (εκχύλισμα από το βότανο Centella Asiatica) που συμβάλλει στο γέμισμα των ρυτίδων και συσφίγγει το δέρμα και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay - ένας συνδυασμός που αναπληρώνει τον όγκο σε 4 ώρες, επανορθώνει το δέρμα σε 1 ώρα ενώ σε 4 εβδομάδες γεμίζει τις ρυτίδες.

Αν ψάχνετε μια λύση-express για τις ρυτίδες, την έλλειψη τόνου, το κουρασμένο και θαμπό δέρμα, δοκιμάστε το treatment 7 ημερών Hyalu B5 Ampoules. Αναπτυγμένη από κοινού με δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, αυτή η υπερσυμπυκνωμένη δερματολογική διορθωτική φροντίδα με 5 φορές πιο συμπυκνωμένο Υαλουρονικό Οξύ, κλείνει στην καρδιά της:

- Ένας μοναδικός συνδυασμόςαπό τρεις τύπους Υαλουρονικού Οξέος για μέγιστη αποτελεσματικότητα στο γέμισμα και τη λείανση των ρυτίδων, την ανάκτηση της ελαστικότητας και την ανόρθωση της επιδερμίδας
- Μπλε Χαλκό φυσικής προέλευσης για αντιοξειδωτική, επουλωτική και αντιμικροβιακή δράση, με ταυτόχρονη δράση ανάπλασης και αναπλήρωσης της επιδερμίδας
- Βιταμίνη Β5, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα επανόρθωσης, καταπράυνσης και προστασίας του δέρματος από τις εξωτερικές επιθέσεις.

Οι Hyalu B5 Ampoules έχουν δείξει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα: μέσα στην 1η ώρα από την εφαρμογή, επανορθώνουν τον δερματικό φραγμό ενώ σε μόλις 7 ημέρες οι ρυτίδες εμφανίζουν μείωση κατά 9%.

Για τις λεπτές γραμμές, την απώλεια όγκου και ελαστικότητας, την κουρασμένη και θαμπή όψη, επιλέξτε το Hyalu B5 Aquagel SPF30. Αυτό το μοναδικό προϊόν, με την διάφανη, δροσερή υφή gel, έρχεται να προστατέψει την επιδερμίδα από τη φωτορύπανση, δηλαδή τον καταστροφικό για τη νεανικότητα του δέρματος συνδυασμό των ακτίνων UVA και της ρύπανσης, που προκαλεί οξειδωτικό στρες και οδηγεί στην πρόωρη γήρανση. Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη Β5 και ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό σύμπλοκο, με Βιταμίνη Ε και φίλτρα προστασίας, προσφέρουν ανάπλαση, επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού μέσα σε μία ώρα αλλά και υψηλή προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις (ακτίνες UVA & UVB, και ρύπανση).

Extra bonus: με το που αγγίξει την επιδερμίδα, το Hyalu B5 Aquagel SPF30 προσφέρει αίσθηση δροσιάς -3,6ο C, δεν αφήνει λευκά σημάδια και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ