La Roche-Posay: αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, κλινικά πιστοποιημένη ανοχή

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια: αυτές οι δύο λέξεις συνοψίζουν τη φιλοσοφία όλων των συνθέσεών μας, είτε πρόκειται για κατοχυρωμένες καινοτομίες που αποδεικνύουν μέρα με τη μέρα τις απεριόριστες θεραπευτικές δυνατότητες του Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay, είτε για προϊόντα φροντίδας που έχουν γίνει παγκόσμια πρότυπα αναφοράς στο χώρο των δερμοκαλλυντικών.

 

Αναζητώντας σταθερά την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη βέλτιστη αποτελεσματικότητα και ανοχή, τα προϊόντα φροντίδας La Roche-Posay δημιουργούνται σύμφωνα με ένα μοναδικό διάγραμμα σύνθεσης.

 

Διαρκώς νέα επιτεύγματα στη σύνθεση

 

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay έχουν μια διπλή φιλοδοξία: τα προϊόντα φροντίδα μας θα πρέπει να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος και ταυτόχρονα να εγγυώνται βέλτιστη ανοχή, έτσι ώστε να σέβονται κάθε δέρμα, ακόμα και το ευαίσθητο.

 

Αυτό δε θα ήταν εφικτό χωρίς "τους άνδρες και τις γυναίκες στη La Roche-Posay που, χάρη στην αφοσίωση και το ταλέντο τους, μετατρέπουν κάθε τεχνολογική πρόκληση σε επιτυχία", όπως μας υπενθυμίζει η Muriel Bayer-Vanmoen, Διευθύντρια Ανάπτυξης Προϊόντων Φροντίδας.

 

Η δημιουργία ενός προϊόντος φροντίδας αποτελεί πάντα μια νέα πρόκληση που κινητοποιεί τις ομάδες μας για δύο σχεδόν χρόνια, ξεκινώντας από τη στιγμή που επιλέγεται ένα ενεργό συστατικό.

 

Τρεις βασικές αρχές καθοδηγούν τα βήματά τους σε κάθε στάδιο της δουλειάς τους: η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών, η υψηλή συγκέντρωση του κύριου ενεργού συστατικού και μια μινιμαλιστική σύνθεση που προστατεύεται από ένα βελτιστοποιημένο σύστημα συντήρησης.

 

Στη διάρκεια του σχεδιασμού του προϊόντος, η σύνθεση υποβάλλεται σε μια σειρά δρακόντιων δοκιμών ανοχής κάτω από κανονικές συνθήκες χρήσης.

 

Εάν στη διάρκεια αυτών των δοκιμών, η ανοχή της σύνθεσης δεν είναι αποδεκτή (ως προς τις αλλεργικές αντιδράσεις ή την άνεση), τα εργαστήριά μας ξεκινούν και πάλι τη διαδικασία σύνθεσης από το μηδέν.

 

Καινοτομία La Roche-Posay: μια φροντίδα σε ένα γυάλινο βάζο

 

Η δημιουργία ενός προϊόντος φροντίδας με μινιμαλιστική σύνθεση απαιτεί συνήθως τη χρήση μιας συσκευασίας που απομονώνει το προϊόν από τον αέρα, το φως και το δέρμα.

 

Σήμερα, για πρώτη φορά στα σαράντα χρόνια της ύπαρξής τους, τα Δερματολογικά Εργαστήρια La Roche-Posay πέτυχαν ένα επίτευγμα σύνθεσης, προϊόν τεχνολογικής, συναισθηματικής και αισθητηριακής τεχνογνωσίας: τη Nutritic Intense Riche, μια φροντίδα βαθιάς θρέψης σε γυάλινο βάζο.

 

Nutritic Intense Riche Καταπραϋντική Κρέμα Προσώπου, φροντίδα βαθιάς θρέψης σε γυάλινο βάζο

 

Απαιτήσεις στο ίδιο επίπεδο με τις απαιτήσεις του ευαίσθητου δέρματος 80 προσπάθειες σύνθεσης: αυτός είναι ο αριθμός των συνθέσεων που οι παρασκευαστές μας χρειάζεται να προτείνουν μερικές φορές μέχρι να επιτύχουν την επιθυμητή καλλυντικότητα.

 

Αλλά οι απαιτήσεις μας δε σταματούν εδώ: ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων μας πρέπει να περάσει από κλινικές μελέτες που διεξάγονται σε συνεργασία με δερματολόγους.

 

Γιατί είναι χάρη σε αυτές τις μελέτες που καταδεικνύεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια των προϊόντων μας για το ευαίσθητο ή το δέρμα με προβλήματα.

 

Οι μελέτες αυτές, η αποτελεσματικότητα και η ασφάλειά τους-ακόμα και σε ευαίσθητο ή προβληματικό δέρμα- μπορούν να αποδειχθούν.

 

Τέλος, με μια σχολαστική επεξεργασία των υφών, στοχεύουμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία από τα προϊόντα μας.

 

Από τη σύνθεση της πιο άνετης και πλούσιας φροντίδας για το ξηρό δέρμα ως τις gel-κρέμες με ματ τελείωμα για το λιπαρό δέρμα, οι παρασκευαστές της La Roche-Posay καταφέρνουν κάθε φορά νέα επιτεύγματα προκειμένου να προσφέρουν αποτελεσματικότητα, ανοχή και άνεση σε όλους τους τύπους δέρματος.

 

Redermic [R], η δύναμη ενός μοναδικού ενεργού συστατικού στην υπηρεσία του ευαίσθητου δέρματος

 

Το τέλειο παράδειγμα της ικανότητας των Δερματολογικών Εργαστηρίων La Roche-Posay να καινοτομούν χωρίς συμβιβασμούς, είναι η Redermic [R] που απαντά επιτυχημένα στην πρόκληση της ρετινόλης: μια βέλτιστη διορθωτική δόση ρετινόλης απελευθερώνεται σταδιακά για μέγιστη ανοχή.

 

Redermic [R] Κρέμα για Ρυτίδες, απαντά επιτυχημένα στην πρόκληση της ρετινόλης με μια βέλτιστη διορθωτική δόση ρετινόλης που απελευθερώνεται σταδιακά για μεγαλύτερη ανοχή.