Ρυτίδες έκφρασης στα μάτια και στο πρόσωπο!

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Όσο περνάνε τα χρόνια, είναι λογικό ρυτίδες έκφρασης, ειδικά στα μάτια και στο μέτωπο, να κάνουν την εμφάνισή τους.

 

Δεν χρειάζεται κανένας πανικός! Υπάρχουν τα κατάλληλα «εργαλεία» για να γεμίσεις τις γραμμές σου και να επαναφέρεις την ελαστικότητα στο δέρμα σου.

 

Είναι αρκετά σημαντικό να εντοπίσετε αρχικά τις ανάγκες σας. Το δέρμα χρειάζεται περιποίηση και φροντίδα, ώστε να επανέλθει!

 

Προσπαθήστε να προσφέρετε στον εαυτό σας δερματολογική και επανορθωτική φροντίδα που «γεμίζει» την ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

Ακολουθείτε τα σωστά βήματα;

 

Το πρώτο και πιο βασικό βήμα είναι να βρείτε μια κρέμα ματιών που να προσφέρει πραγματική προστασία και επανόρθωση.

 

Ξεχωρίζουμε τη HyaluB5 Eyes της LaRoche-Posay, την 1η δερματολογική, αντιρυτιδική φροντίδα που επανορθώνει και «γεμίζει» το περίγραμμα των ευαίσθητων ματιών.

 

Το HyaluB5 Serum της LaRochePosay, επίσης, αντιμετωπίζει άμεσα την έλλειψη όγκου αλλά και της ελαστικότητας, ενώ μειώνει σταδιακά αλλά σταθερά την θαμπή και κουρασμένη όψη.

 

Πρόκειται για μια μοναδική, αναζωογονητική σύνθεση με 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside.

 

Επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση.

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε πως ακόμα και μικρά καθημερινά πράγματα, όπως οι ρύποι, διάφορα προϊόντα μακιγιάζ ή συνήθειες όπως της διατροφής και του ύπνου, παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο.

 

Καθαρίζουμε τακτικά- αν όχι κάθε μέρα- το πρόσωπό μας, δεν παραμελούμε να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας, όταν δεν χρειάζεται να υπάρχει.

 

Προσέχουμε την διατροφή μας, καθώς αυτή με την σειρά της επηρεάζει το δέρμα μας. Αντίστοιχα, ο ύπνος θρέφει το δέρμα μας και ενισχύει την προσπάθειά μας για ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο.

 

Πώς εφαρμόζουμε σωστά τις κρέμες ματιών;

 

Είναι σημαντικό να ξέρεις πώς να εφαρμόσεις σωστά την κρέμα ματιών που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των ρυτίδων έκφρασης.

 

Δες παρακάτω κάποια από αυτά τα βήματα:

 

• Άπλωσε την κρέμα με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις, γύρω από τα μάτια. Είναι αρκετά σημαντικό βήμα, καθώς έτσι η κρέμα καλύπτει όλο σημείο ενδιαφέροντος.

 

• Συνέχισε με απαλό μασάζ, μέχρι η επιδερμίδα να απορροφήσει πλήρως την κρέμα. Με αυτόν τον τρόπο είσαι σίγουρη πως έχει εφαρμοστεί καλά.

 

• Τέλος, μπορείς να κάνεις μασάζ στο κάτω μέρος, ώστε να βοηθήσεις ακόμη περισσότερο την αποσυμφόρηση των πρησμένων βλεφάρων, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και συνεχίζοντας προς τα έξω.

 

Προσφέρετε στον εαυτό και στην αυτοπεποίθησή σας ένα πιο φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο με αισθητά μειωμένες ρυτίδες και γραμμές. Είναι το Α και το Ω για μία καθημερινή σωστή εμφάνιση.

 

Διατηρήστε το δέρμα σας καθαρό, υγιές και νεανικό.