ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια

Img_Μακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια

Μετά από λίγο, τα μάτια της Άννας δεν ανέχονταν τίποτα. Όταν άρχισε πια να σκέφτεται ότι έπρεπε να ξεχάσει τις συνήθειες ομορφιάς της, ανακάλυψε το απαλό μακιγιάζ με ανοχή.  Μας διηγείται την εμπειρία της.

ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΤΙΑ : ΑΙΤΙΑ & ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Άννα, πιστεύετε ότι τα μάτια σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα;

Στην αρχή, πιστεύεις ότι τα μάτια σου δακρύζουν λόγω του κρύου. Τα δικά μου μάτια με έτρωγαν και δάκρυζαν, έτσι όταν επισκέφτηκα τον οφθαλμίατρό μου, τον ρώτησα αν αυτό ήταν φυσιολογικό. Προφανώς! Ο μολυσμένος αέρας της Αθήνας και ο χρόνος που περνούσα μπροστά στον υπολογιστή δεν βοηθούσαν, όπως και το γεγονός ότι φοράω φακούς επαφής εδώ και 20 χρόνια.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Τι κάνατε για τα μάτια σας;

Μετά από εκείνο το ραντεβού, ένα πράγμα μου απέμενε να κάνω: να προσέχω περισσότερο τα μάτια μου. Άρχισα να φοράω τους φακούς επαφής για μικρότερα διαστήματα και αραιότερα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι έπρεπε να αλλάξω τις συνήθειές μου στο μακιγιάζ.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΜΑΤΙΑ : ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;

Δοκιμάσατε μακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια;

Παραδέχομαι ότι στην αρχή ήμουν διστακτική. Τότε μίλησα με συναδέλφους για το πρόβλημά μου και με έπεισαν ότι το μακιγιάζ για ευαίσθητα μάτια είναι αποτελεσματικό. Έκτοτε, σώθηκα! Εγώ που είμαι αρκετά φιλάρεσκη, μπορώ και πάλι να παίζω με την εμφάνισή μου: ανοιχτές, μάλλον σεμνές αποχρώσεις την ημέρα και πιο έντονα χρώματα το βράδυ για ρομαντικά δείπνα. Δεν υπάρχουν όρια, ακόμα και για μακιγιάζ «smoky eyes»! Χάρη στο ειδικό μολύβι για ευαίσθητα μάτια!

  • Facebook

Προτεινόμενα για σένα

Προβολή όλων των άρθρων