Βρες τον αντιγηραντικό ορό λάμψης προσώπου με βιταμίνη C

Θεωρείται το χρυσό πρότυπο στην αντιγήρανση, συστήνεται από την επιστημονική κοινότητα ως απαραίτητο βήμα στο καθημερινό skincare κάθε ηλικίας ενώ έχει ιντριγκάρει και την beauty κοινότητα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι ο #2 όρος αναζήτησης στο Google: ο λόγος για τη βιταμίνη C, το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στο δέρμα που εξουδετερώνει τις βλαπτικές επιθέσεις των ελευθέρων ριζών και που πρωταγωνιστεί σε ένα βασικό προϊόν στην ιεροτελεστία φροντίδας, τον αντιγηραντικό ορό λάμψης προσώπου με βιταμίνη C.

Βιταμίνη C: γιατί τη χρειάζεται το δέρμα μας;

Περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, ο καπνός του τσιγάρου κ.α. ευθύνονται για το γνωστό «οξειδωτικό στρες» το οποίο προκαλεί βλάβες στην επιδερμίδα και επιταχύνει την πρόωρη γήρανση. Η βιταμίνη C, όπως είπαμε και πιο πάνω, είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό του δέρματος καθώς, προσφέροντας στις ασταθείς ελεύθερες ρίζες το ηλεκτρόνιο που τους λείπει, τις φέρνει σε κατάσταση ισορροπίας, εξουδετερώνοντας με αυτό τον τρόπο το οξειδωτικό στρες που ενοχοποιείται για την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου από τους ινοβλάστες, ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης, μειώνει την τραχύτητα του δέρματος και βελτιώνει την υφή του ενώ αναστέλλει τη δράση της τυροσινάσης, του ενζύμου που ευθύνεται για την υπερμελάγχρωση (σκούρες κηλίδες).

Δυστυχώς, ο ανθρώπινος οργανισμός, λόγω της απουσίας ενός ενζύμου, δεν μπορεί να συνθέσει βιταμίνη C ώστε να μπορεί να «αναπληρώνει» τις φυσικές δεξαμενές της στο δέρμα. Αποτέλεσμα: τα αποθέματα αυτού του πολύτιμου αντιοξειδωτικού εξαντλούνται σχετικά γρήγορα, με κίνδυνο κάποια στιγμή οι ελεύθερες ρίζες να βρουν το πεδίο ελεύθερο για να ξεδιπλώσουν την καταστροφική δράση τους που πυροδοτεί και επιταχύνει την γήρανση επιδερμίδας.

Ευτυχώς, τίποτε από τα παραπάνω δεν χρειάζεται να συμβεί αφού υπάρχει τρόπος αναπλήρωσης της βιταμίνης C στο δέρμα και δεν είναι άλλος από την τοπική εφαρμογή της - αρκεί να γίνεται με συγκεκριμένες προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την διείσδυση, την αποτελεσματικότητα και τη σταθερότητά της. Η La Roche-Posay, η μάρκα που ενσωματώνει στις συνθέσεις της αγνά αντιγηραντικά μόρια που αποτελούν σημείο αναφοράς για τους δερματολόγους και τις καταναλώτριες, δεν θα μπορούσε να μην βάλει (και) τη βιταμίνη C στο μικροσκόπιό της ώστε να προσφέρει στην επιδερμίδα ένα από τα πιο ισχυρά αντιγηραντικά «όπλα» που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη του skincare.

Pure Vitamin C10: Η καθημερινή «δόση» βιταμίνης C για την επιδερμίδα σας

Ρυτίδες, έλλειψη λάμψης, δέρμα με ανομοιόμορφη υφή; Αυτά είναι τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια της πρόωρης γήρανσης, τα οποία γίνονται ακόμα πιο εμφανή στο ευαίσθητο δέρμα.  Το Pure Vitamin C10 είναι ένας αντιοξειδωτικός, αντιρυτιδικός, αναζωογονητικός ορός προσώπου- κατάλληλος και για την ευαίσθητη επιδερμίδα- που διορθώνει αυτά τα σημάδια και προλαμβάνει τη δημιουργία νέων, χάρη στην δύναμη της καθαρής Βιταμίνης C που περιέχει. Πιο συγκεκριμένα, στην καρδιά του Pure Vitamin C βρίσκεται μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση που συνδυάζει:

- 10% καθαρή Βιταμίνη C: Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, περιορίζει τον πολλαπλασιασμό των ελευθέρων ριζών και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος και επαναφέροντας τη λάμψη του.
- Σαλικυλικό οξύ: Απολεπίζει απαλά την επιφάνεια του δέρματος και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, για πιο λείο δέρμα.
- Neurosensine και Ιαματικό Νερό: Καταπολεμούν τη φλεγμονή και μειώνουν τις νευρογενείς αντιδράσεις, καταπραύνοντας σε βάθος το δέρμα.
- pH 5.5: αυτή η τιμή του pH επιλέχθηκε επειδή επιτρέπει την αποδέσμευση της βιταμίνης C σε ενεργή μορφή και την διατηρεί σταθερή στο χρόνο. Επίσης δεν επηρεάζει αρνητικά τον επιδερμικό φραγμό, χαρίζοντας στον ορό μέγιστη ανοχή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά ακόμα και στο πιο ευαίσθητο δέρμα.

Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται εύκολα, απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, το Pure Vitamin C10 δίνει ορατά αντιγηραντικά, αναζωογονητικά αποτελέσματα: 71% δηλώνουν ότι οι λεπτές γραμμές μειώνονται, ο τόνος του δέρματος είναι πιο ομοιόμορφος, η λάμψη επανέρχεται, 87% ότι η υφή του δέρματος βελτιώνεται, το πρόσωπο δείχνει φρέσκο και αναζωογονημένο, 75% ότι οι ανομοιομορφίες της επιδερμίδας είναι λιγότερο ορατές ενώ 84% παρατήρησε σύσφιξη των πόρων.

* Ερωτηματολόγιο αυτοαξιολόγησης, N=53, κάθε τύπος δέρματος, μελέτη διάρκειας 8 εβδομάδων.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ