Ποια είναι τα οφέλη ενός ορού αντιγήρανσης προσώπου;

Δεν υπάρχει συζήτηση γύρω από την ιδανική skincare ρουτίνα για την πρόληψη ή/και την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης που να μην περιλαμβάνει οπωσδήποτε και έναν ορό αντιγήρανσης προσώπου. Ο λόγος: το serum είναι μια υπερσυμπυκνωμένη σύνθεση που δίνει ορατά αποτελέσματα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση σε δραστικά ενεργά συστατικά, που δρουν στοχευμένα στην επιδερμίδα. Έτσι, ένας ειδικά μελετημένος ορός αντιγήρανσης προσώπου εστιάζει σε θέματα όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αφυδάτωση, θαμπάδα, καφέ κηλίδες, ανομοιόμορφη υφή στοχεύοντας ακριβώς στις αιτίες που τα προκαλούν. Και όχι μόνο αυτό αλλά, μαζί με τη διόρθωση, προλαμβάνει και την εμφάνιση νέων σημαδιών γήρανσης.

Ποιος αντιγηραντικός ορός προσώπου σας ταιριάζει;

Γνωρίζοντας πως οι αιτίες πίσω από τα σημάδια γήρανσης είναι πολλές και διαφορετικές σε κάθε άτομο (απώλεια υαλουρονικού οξέος, επιβράδυνση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, απορρύθμιση της σύνθεσης της μελανίνης κλπ), η La Roche-Posay δημιούργησε ένα portfolio αντιγηραντικών ορών προσώπου κατάλληλων και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, ώστε να επιλέξετε εκείνον που απαντά ακριβώς στις ανάγκες σας.

Αν η επιδερμίδα σας εμφανίζει λεπτές γραμμές- «φωνάζει», δηλαδή,  πως έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση- ή αν διαπιστώνετε απώλεια «γεμάτης» όψης και έλλειψη όγκου, τότε χρειάζεστε το Hyalu B5 Serum με Υαλουρονικό οξύ και Βιταμίνη Β5. Ενισχυμένο με δύο τύπους Καθαρού Υαλουρονικού οξέος (μόριο αναφοράς στην αντιγήρανση), οι οποίοι δρουν τόσο στην επιφάνεια όσο και βαθύτερα στην επιδερμίδα, το Hyalu B Serum μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και αυξάνει τον όγκο και την ελαστικότητα του δέρματος ενώ βελτιώνει την διαδικασία επανόρθωσης και αναζωογόνησής τους. Επιπλέον, η Βιταμίνη Β5 (γνωστή και ως πανθενόλη) βοηθάει στην επανόρθωση, την καταπράυνση και τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος, το Μadecossoside (εκχύλισμα Centella Asiatica) επίσης προσφέρει τις καταπραϋντικές ιδιότητές του και ενισχύει την επανόρθση και την ανάπλαση του δέρματος ενώ το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Μέσα σε 4 ώρες, το Hyalu B Serum «γεμίζει» το δέρμα, σε 1 ώρα το επανορθώνει ενώ σε 4 εβδομάδες γεμίζει τις ρυτίδες, παρέχοντας βέλτιστη αντιγηραντική δράση σε όλες τις ηλικίες.

Extra bonus: Νέα κλινική μελέτη απέδειξε την υψηλή αποτελεσματικότητά του και στη μείωση των ρυτίδων που δημιουργούνται στο λαιμό, κυρίως λόγω της στάσης του σώματος κατά τη χρήση των συσκευών τεχνολογίας, το γνωστό φαινόμενο Tech Neck.

Η έλλειψη λάμψης – συνέπεια της γήρανσης- είναι η #2 πιο σημαντική ανάγκη στην περιποίηση του δέρματος για τις γυναίκες πολλών χωρών – δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η Βιταμίνη C είναι ο #2 όρος αναζήτησης στο Google στο skincare. Η La Roche-Posay «απαντά» σε αυτό το πρόβλημα με το Pure Vitamin C10 Αναζωογονητικό Serum, το οποίο συνδυάζει δερματολογικά συστατικά στις βέλτιστες συγκεντρώσεις με συστατικά περιποίησης που σέβονται ακόμα και το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Στην καρδιά αυτού του μοναδικού ορού αντιγήρανσης, ο οποίος είναι κατάλληλος και για την ευαίσθητη επιδερμίδα, «χτυπάει» μια εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση που συνδυάζει:

- 10% Καθαρή βιταμίνη C, η οποία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, περιορίζει τον πολλαπλασιασμό των ελευθέρων ριζών, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διώχνει τη θαμπάδα

- Σαλικυλικό οξύ που απολεπίζει απαλά την επιφάνεια του δέρματος και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, για πιο λείο δέρμα 

- Neurosensine και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay που καταπολεμούν τη φλεγμονή και μειώνουν τις νευρογενείς αντιδράσεις καταπραΰνοντας σε βάθος το δέρμα.

- Το 5.5 pH στη σύνθεση επιτρέπει την αποδέσμευση της Βιταμίνης C σε ενεργή μορφή, τη διατηρεί σταθερή στο χρόνο και δεν επηρεάζει τον επιδερμιδικό φραγμό, κάνοντας αυτό το serum ιδανικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Extra bonus: Ο ορός προσώπου Pure Vitamin C10 προσφέρει και ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία κατά των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση.

Αν σας απασχολούν κηλίδες και δυσχρωμίες, υπερμελαγχρώσεις και ανομοιόμορφος τόνος, σημάδια που επίσης σχετίζονται με τη γήρανση του δέρματος, επιλέξτε τον ορό προσώπου Pure Niacinamide 10. Καθώς οι μικροφλεγμονές που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες (ηλιακή ακτινοβολία, ρύπανση, ορμονικές θεραπείες, δερματολογικές παθήσεις κλπ) αυξάνουν την παραγωγή μελανίνης από τα μελανοκύτταρα και την μεταφορά της στην επιφάνεια του δέρματος, αυτό το serum έρχεται να δράσει σε όλα τα στάδια της υπερμελάγχρωσης, σε κάθε φωτότυπο και τύπο δέρματος: η Νιασιναμίδη σε συγκέντρωση 10% μαζί με τη Phe-Resorcinol, ρυθμίζουν την παραγωγή και τη μεταφορά της μελανίνης, η Νιασιναμίδη μαζί με το Υαλουρονικό οξύ επανορθώνουν τον επιδερμικό φραγμό, ενώ το HEPES απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος, συμβάλλοντας στην επαναφορά του ομοιόμορφου τόνου του.

Extra bonus: για 3 εβδομάδες μετά τη διακοπή χρήσης του, η δράση του Pure Niacinamide 10 και η αποτελεσματικότητά του συνεχίζεται!

Βαθιές ρυτίδες, κηλίδες και ανομοιόμορφη όψη θέλουν τη... ρετινόλη τους: ο λόγος για το Retinol B3 Serum, έναν αντιγηραντικό ορό με ρετινόλη και βιταμίνη Β3 που διορθώνει τις βλάβες από τη φωτογήρανση ακόμα και στο ευαίσθητο δέρμα. Η σύνθεσή του συνδυάζει 0,1% καθαρή ρετινόλη και 0,2% παλμιτική ρετινόλη σταδιακής απελευθέρωσης, που λειαίνουν την όψη και ρυθμίζουν τη σύνθεση της μελανίνης ενώ συγχρόνως ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνοντας σε βάθος χρόνου τις ρυτίδες. Επιπλέον, η Βιταμίνη Β3 σε συγκέντρωση 2% μαζί με το Ιαματικό Νερό La Roche-Posay περιορίζουν τον ερεθισμό και επανορθώνουν τον επιδερμιδικό φραγμό ενώ η Γλυκερίνη σε συγκέντρωση 10% συγκρατεί το νερό και διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο.