Βιταμίνη C & Υαλουρονικό Οξύ: Το φυσικό lifting προσώπου

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Σε κάθε ηλικία, το πρόσωπο έχει τις δικές του ανάγκες.

 

Φτάνει, όμως, κάποτε η στιγμή που οι ανάγκες αυτές αυξάνουν και το δέρμα του προσώπου μας χρειάζεται τα κατάλληλα προϊόντα για ανακτήσει την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα του.

 

Ευτυχώς, η επιστήμη μας επιτρέπει να προσφέρουμε φυσικές λύσεις με προϊόντα που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν ακριβώς αυτές τις απαιτητές ανάγκες.

 

Ποια συστατικά θα με βοηθήσουν;

 

Πολλά είναι τα ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά που θα βοηθήσουν το πρόσωπό σου να επανακάμψει.

 

Δύο από τα πιο γνωστά είναι και τα πιο φυσικά: η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο.

 

Πρόσωπο και βιταμίνη C

 

Πολλοί θεωρούμε ότι οι βιταμίνες είναι καλές μόνο για τον οργανισμό μας και ξεχνάμε πως οι βιταμίνες βοηθούν και το δέρμα μας.

 

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για τη βιταμίνη C, ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να κάνει θαύματα.

 

Τα προϊόντα που έχουν Βιταμίνη C για το πρόσωπο στη σύνθεση τους βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών με τη βιταμίνη C να αναδομεί το κολλαγόνο, να μειώνει τις φλεγμονές και να προωθεί την ελαστικότητα και τη φρεσκάδα της επιδερμίδας.

 

Υαλουρονικό οξύ

 

Το υαλουρονικό οξύ είναι η προστασία σου ενάντια στη γήρανση της επιδερμίδας. Είναι αυτό που διατηρεί το πρόσωπο νεανικό, με ελαστικότητα.

 

Για αυτό είναι σημαντικό να επιλέγεις προϊόντα για το πρόσωπο με συστατικά όπως αυτό για εντατική ενυδάτωση και επιβράδυνση της γήρανσης.

 

Μην ξεχνάς πως το υαλουρονικό οξύ είναι φυσικό συστατικό του δέρματος και συγκρατεί την υγρασία.

 

Είναι, λοιπόν, ιδανικό συστατικό για να επαναφέρει τόσο την ενυδάτωση, όσο και την σφριγηλότητα της επιδερμίδας, καθώς περνάνε τα χρόνια.

 

Ποια προϊόντα να διαλέξω;

 

Μην ξεχνάς πως πρέπει να δημιουργήσεις μια ρουτίνα ομορφιάς κατάλληλη για τις ανάγκες σου, επιλέγοντας προϊόντα εύκολα στη χρήση.

 

H La Roche-Posay δημιούργησε το πιο τέλειο serum που προσφέρει φυσικό λίφτινγκ προσώπου!

 

Είναι το Pure Vitamin C10 serum, η αντιρυτιδική λύση με καθαρή βιταμίνη C για το πρόσωπο, σαλικυλικό οξύ και neurosensine για δράση ενάντια στις ρυτίδες και τη θαμπή όψη.

 

Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, πιο ενυδατωμένο και πιο λαμπερό. Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται, η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη. Σαν να είχε μεταμορφωθεί, η υφή κι ο τόνος τους δέρματος βελτιώνονται και γίνονται πιο ενιαία.

 

Το δέρμα ανακτά πλήρως τη λάμψη του και φυσικά αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σου.

 

Φυσικά, υπάρχουν και προϊόντα με υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο, το οποίο θα «γεμίσει» τα κενά που ο χρόνος δημιούργησε.

 

Το Hyalu B5 Serum με υαλουρονικό οξύ της La Roche-Posay, επίσης, αντιμετωπίζει άμεσα την έλλειψη όγκου αλλά και της ελαστικότητας και έχει υπέροχη αναζωογονητική υφή gel.

 

Έτσι, η επιδερμίδα ανακτά άμεσα την ελαστικότητα, την απαλότητα και την υγιή της όψη και οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

 

Πρόκειται για μια μοναδική, αναζωογονητική σύνθεση με 2 τύπους καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμίνη Β5 και Madecassoside.

 

Επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση.

 

Όπως είπαμε, η ρουτίνα ομορφιάς δεν σταματάει μόνο στο serum, καθώς πολύ σημαντικό ρόλο έχει η ενυδατική κρέμα που θα επιλέξεις.

 

Στη σειρά Hyalu B5 θα βρεις και την αντίστοιχη κρέμα ματιών και προσώπου. Μην ξεχνάς πως το πρόσωπο θα έχει πάντα τις δικές του ανάγκες σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα κι αν ανήκουμε.

 

Φρόντισέ το, σωστά!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

placeholder Οι ρυτίδες και η αντιμετώπιση τους
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ρυτίδες έκφρασης στα μάτια και στο πρόσωπο!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Πώς θα βοηθήσετε το παιδί να εφαρμόζει τη θεραπεία για το έκζεμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ