ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

Αισθητική χειρουργική και προετοιμασία

\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\Visuels\V4\Headers\Articles\INT\v_header_RegleDor_default.jpg

Ακόμα κι αν οι αισθητικές επεμβάσεις είναι συνήθεις στην εποχή μας, ορισμένες προφυλάξεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας.

Rule 1

Επιλογή του κατάλληλου ειδικού

Καταστροφικά μπορεί να είναι τα αποτελέσματα αν δεν βεβαιωθείτε ότι ο ειδικός διαθέτει πράγματι τα κατάλληλα προσόντα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αισθητική χειρουργική. Πρέπει να διαθέτει τις κατάλληλες άδειες άσκησης επαγγέλματος. Επικοινωνήστε με τον αντίστοιχο Ιατρικό Σύλλογο για να μάθετε αν ο ειδικός σας διαθέτει την απαραίτητη ειδίκευση.

Rule 2

Προετοιμάστε το ραντεβού...

Ενημερωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο, ρωτήστε και δείτε φωτογραφίες από επεμβάσεις που έχουν ήδη γίνει. Στο πρώτο ραντεβού, καθορίστε τα διάφορα βήματα και τις διαδικασίες της επόμενης επίσκεψής σας. Η επέμβαση πρέπει οπωσδήποτε να γίνει σε ένα δεύτερο ραντεβού!

Rule 3

…και την επιδερμίδα

Πριν από κάθε επέμβαση πρέπει να έχετε προετοιμάσει την επιδερμίδα σας δύο εβδομάδες νωρίτερα. Αυτό θα κάνει την επέμβαση πιο εύκολη, θα σας επιτρέψει να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και θα βοηθήσει στη μεγαλύτερη διάρκεια των αποτελεσμάτων. Προτείνονται τρεις φροντίδες με ειδικά προϊόντα: gel καθαρισμού, λοσιόν και ορό.

Rule 4

Προστατέψτε την επιδερμίδα μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση, η επιδερμίδα είναι εξασθενημένη και ανανεωμένη. Η χρήση κρέμας ενυδάτωσης και κατά των ελεύθερων ριζών θα μειώσει την ευαισθησία του, θα ενισχύσει τη λειτουργία φραγμού της επιδερμίδας και θα ευνοήσει την αποθεραπεία του. Αποφύγετε τα πολύ λιπαρά προϊόντα, που μπορεί να αλλοιώσουν την ποιότητα της επέμβασης.

Rule 5

Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα

Η εναλλάξ χρήση διαφορετικών προϊόντων θα ενισχύσει και θα παρατείνει τα αποτελέσματα της αισθητικής επέμβασης. Στόχος είναι να τονωθεί η σύνθεση κολλαγόνου και να προστατευθούν οι νεοσχηματιζόμενοι ιστοί.

  • Facebook

Προτεινόμενα για σένα

Προβολή όλων των άρθρων