Αντιηλιακή Προστασία για Παιδιά

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Επειδή το δέρμα τους είναι πιο λεπτό από το δικό μας, τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις ακτίνες UV.

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να τα προστατεύσουμε;

 

Anthelios Dermo-Pediatrics: ειδικά για παιδιά

 

Η σειρά ANTHELIOS dermo-pediatrics, είναι ειδικά σχεδιασμένη για το ευαίσθητο παιδικό και βρεφικό δέρμα, προσφέρει διαφορετικές υφές και συσκευασίες, καθώς και την οικονομική συσκευασία 250ml, αλλά πάντα την υψηλότερη προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB.

 

Η ειδική σύνθεση του ANTHELIOS dermo-paidiatrics LAIT SPF50+ ειδικά για παιδιά, ιδιαίτερα ανθεκτική στο νερό, την άμμο και την εφίδρωση.

 

Είναι δοκιμασμένη κάτω από δερματολογικό έλεγχο.

 

Η απαλή κρεμώδη υφή απλώνεται εύκολα και προσφέρει υψηλό δείκτη προστασίας χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ανοχή.

 

Η πρόληψη ξεκινά από μικρή ηλικία

 

Βοηθήστε τα παιδιά σας να κατανοήσουν τον ήλιο και να μάθουν πώς να προστατεύονται. Δώστε το καλό παράδειγμα και ενθαρρύνετε τα παιδιά υιοθετούν τη σωστή συμπεριφορά κάτω από τον ήλιο.

 

Ενημέρωση για την αντηλιακή προστασία: μυστικά καλύτερη προστασία

 

Είναι πολύ σημαντικό να διδάξετε στα μικρά παιδία τους κινδύνους που κρύβει ο ήλιος. Για παράδειγμα, μπορείτε να τους μάθετε:

 

  1. να αποφεύγουν τον μεσημεριανό ήλιο: Από τις 12 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. οι ακτίνες UV είναι πιο επικίνδυνες. Δείξτε στα παιδιά πώς να διαβάζουν τη σκιά τους: όταν είναι μικρότερη από εκείνα, είναι ώρα να αποφύγουν τον ήλιο.

  2. να παίρνουν προφυλάξεις σε όλες τις συνθήκες: Δεν είναι μόνο στη θάλασσα που τα παιδιά εκτίθενται στο έντονο φως του ήλιου, αλλά επίσης στα πάρκα, την παιδική χαρά και στις αθλητικές δραστηριότητες και κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους: θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν αντηλιακά με μέγιστη προστασία.

  3. να εφαρμόζουν συχνά το αντηλιακό: Ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας δεν προσφέρει απεριόριστη προστασία. Για να είναι η προστασία πάντα αποτελεσματική, το αντηλιακό θα πρέπει να εφαρμοζεται ξανά σε αρκετή ποσότητα κάθε δύο ώρες και μετά το κολύμπι.

 

Ρούχα: η καλύτερη προστασία

 

Όταν κάνουν διακοπές, το ένα τρίτο των παιδιών, περνά 15 ώρες την εβδομάδα, κατά μέσο όρο φορώντας μαγιό: είναι υπερβολή! Τα καπέλα, τα γυαλιά ηλίου και τα σκουρόχρωμα ρούχα αποτελούν την καλύτερη άμυνα από τις ακτίνες UV.