Η ιδανική αντηλιακή κρέμα προσώπου για κάθε επιδερμίδα

Είναι, πλέον, δεδομένο πως η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας δεν θεωρείται ολοκληρωμένη αν δεν περιλαμβάνει την αντηλιακή προστασία ως τελευταίο βήμα. Και αυτό γιατί οι έρευνες έχουν δείξει πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η ηλιακή ακτινοβολία είναι το ίδιο επικίνδυνη για το δέρμα και μέσα στην πόλη, όσο και στην παραλία! Οι επικίνδυνες UVB και UVA υπάρχουν παντού γύρω μας, κάθε μέρα του χρόνου, επιτίθενται αθόρυβα στην επιδερμίδα και προκαλούν βλάβες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πρόωρη γήρανση (ακόμα περισσότερο, μάλιστα, όταν ενώνουν τις καταστροφικές δυνάμεις τους με την αστική ρύπανση) ενώ αυξάνουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Η αντηλιακή κρέμα προσώπου, λοιπόν, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη στο καθημερινό skincare, αλλά ποια είναι η κατάλληλη για εσάς; Σύμφωνα με το Skin Cancer Foundation, η ιδανική αντηλιακή είναι εκείνη που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά - με την απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, ότι θα προσφέρει υψηλή, αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος, δηλαδή τόσο από την ακτινοβολία UVB όσο και από την UVA. “Όσο πιο χαρούμενοι είστε με το αντηλιακό σας, τόσο πιο συνεπείς θα είστε με τη χρήση του”, αναφέρει σε σχετικό άρθρο του το Skin Cancer Foundation και έχει απόλυτο δίκιο! Σκεφτείτε: αν η αντηλιακή προσώπου που έχετε στο skincare σας είναι τόσο απολαυστική όσο η αγαπημένη σας κρέμα ημέρας, για παράδειγμα, και συνδυάζει υψηλή προστασία με έξτρα καλλυντική φροντίδα ακριβώς πάνω στις ανάγκες της επιδερμίδας σας, τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να... «ξεχνάτε» να την φοράτε κάθε πρωί!

Στην αντηλιακή σειρά Anthelios της La Roche-Posay σας περιμένει η ιδανική αντηλιακή κρέμα προσώπου για τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας. Όλες οι αντηλιακές συνθέσεις συνδυάζουν υψηλή προστασία ευρέος φάσματος από τις UVB και τις UVA με απολαυστική υφή, χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία NETLOCK. Αυτή η έξυπνη Τεχνολογία Πολυμερών σχηματίζει ένα ομοιόμορφο και σταθερό φιλμ προστασίας πάνω στο δέρμα με την πιο ανάλαφρη, αόρατη, μη λιπαρή υφή που μπορείτε να φανταστείτε, το οποίο είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα, το νερό και την άμμο. Εσείς απλά επιλέξτε την πρόταση Anthelios που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η κορυφαία εξειδίκευση της La Roche-Posay!

Αν έχετε: 

- Ευαίσθητο κανονικό/μικτό δέρμα: Επιλέξτε τo Anthelios UVMune 400 Invisible Fluid SPF50+. Στη σύνθεσή του πρωταγωνιστεί το Mexoryl400, το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο απέναντι στις ιδιαίτερα επιβλαβείς Ultra μακρές UVA καθώς και μια πατενταρισμένη τεχνολογία φίλτρων προστασίας από τις UVB και UVA, αλλά και από τις βλάβες που προκαλούν η ρύπανση και η υπέρυθρη ακτινοβολία. Κατάλληλο για το ευαίσθητο, αντιδραστικό και μη ανεκτικό δέρμα, για όλους τους φωτότυπους, έχει λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται σε δευτερόλεπτα και αφήνει μια απολαυστική αίσθηση άνεσης στο πρόσωπο.

- Ευαίσθητο κανονικό-ξηρό δέρμα: Βάλτε στο καθημερινό σας skincare την Anthelios UVMUNE 400 Hydrating Cream SPF50+, με βελούδινη ενυδατική υφή. Το Mexoryl400, το πιο αποτελεσματικό φίλτρο κατά των Ultra μακρών UVA, συνδυάζεται με την τεχνολογία XL-Protect κατά των UVB, των UVA, της ρύπανσης και της υπέρυθρης ακτινοβολίας, ενώ η γλυκερίνη ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα από την πρώτη εφαρμογή.

- Ευαίσθητο λιπαρό δέρμα: Η αντηλιακή προσώπου Anthelios XL SPF50+ Dry Touch προσφέρει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος προστατεύοντας συγχρόνως από τις βλαβερές επιπτώσεις της ρύπανσης. Επιπλέον, τα μικροσωματίδια της Τεχνολογίας Airlicium, ελέγχουν όλες τις πηγές γυαλάδας (σμήγμα, ιδρώτας, υγρασία) και χαρίζουν ματ αποτέλεσμα για έως 9 ώρες ενώ η γλυκερίνη εξασφαλίζει αίσθηση άνεσης στο πρόσωπο. Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας στην πόλη, το αντηλιακό σπρέι προσώπου Anthelios Mist SPF50+ προσφέρει αόρατη ματ προστασία υψηλών προδιαγραφών και είναι σούπερ πρακτικό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα πάνω από το μακιγιάζ για να ανανεώσετε την αντηλιακή προστασία του προσώπου σας όπου και να βρίσκεστε και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να το αγγίξετε!

- Λιπαρό δέρμα με ατέλειες: Η επιδερμίδα σας θα λατρέψει το Anthelios Oil Correct SPF50+, τη νέα γενιά αντηλιακής φροντίδας που προστατεύει από τη φωτογήρανση και την ίδια στιγμή συμβάλλει στη διόρθωση των ατελειών. Χάρη στη νέα τεχνολογία CELLOX-B3 TECH με Mexoryl XL, προσφέρει υψηλή προστασία από τις UVB/UVA αλλά και την υπέρυθρη ακτινοβολία, περιορίζει την προσκόλληση ρύπων στην επιδερμίδα και την προστατεύει από το οξειδωτικό στρες. Επιπλέον, συνδυάζοντας σαλικυλικό οξύ με νιασιναμίδη, ψευδάργυρο και την τεχνολογία AirliciumTM, το Anthelios Oil Correct SPF50+ συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των πόρων, ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και διορθώνει σταδιακά τις ατέλειες του δέρματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ