Αντηλιακό με χρώμα για προστασία από τον ήλιο

Η προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο δεν είναι καλοκαιρινή υπόθεση, μόνο. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) υπάρχει γύρω μας κάθε μέρα του χρόνου, χειμώνα-καλοκαίρι, με ήλιο ή συννεφιά, και είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας. Είναι πλέον γνωστό ότι οι ακτίνες UVA και UVB διεισδύουν στο δέρμα (σε διαφορετικό βάθος), πυροδοτούν τη δημιουργία ελευθέρων ριζών που προκαλούν οξειδωτικό στρες, προκαλούν βλάβες στο DNA των κυττάρων, οδηγούν στην πρόωρη γήρανση και τα σημάδια της όπως οι ρυτίδες, οι καφέ κηλίδες κ.α. ενώ ενοχοποιούνται και για τον καρκίνο του δέρματος. Για όλους αυτούς τους σοβαρούς λόγους, οι ειδικοί τονίζουν με κάθε ευκαιρία πως το καθημερινό skincare πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει ως τελευταίο βήμα την αντηλιακή προστασία του προσώπου.

Αυτή η οδηγία είναι εύκολο να εφαρμοστεί στις καλοκαιρινές διακοπές, όμως στην καθημερινότητα, η χρήση του αντηλιακού συχνά “σκοντάφτει” στο μακιγιάζ, είτε επειδή η υφή του δεν απορροφάται αμέσως ώστε να περάσουμε γρήγορα στο makeup, είτε γιατί δεν είναι ανθεκτική στον ιδρώτα με αποτέλεσμα να αλλοιώνεται η βάση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η λύση στο πρόβλημα δόθηκε και είναι τόσο έξυπνη που δεν χρειάζεται να θυσιάσετε ούτε την σωστή αντηλιακή προστασία του προσώπου σας καθημερινά, ούτε τον ομοιόμορφο, φωτεινό τόνο που θέλετε για την επιδερμίδα σας γιατί μπορείτε να τα έχετε και τα δύο, με τον πιο εύκολο τρόπο.

SPF και κάλυψη με μία μόνο κίνηση!

Ναι, γίνεται και είναι η απάντηση της κοσμετολογίας στις γυναίκες που θέλουν να κυκλοφορούν κάτω από τον ήλιο με ασφάλεια, στην πόλη ή στις διακοπές, αλλά δεν θέλουν να αποχωριστούν το makeup. Το αντηλιακό με χρώμα ήρθε για να τις καλύψει απολύτως και στα δύο: η σύνθεσή του συνδυάζει αντηλιακά φίλτρα ευρέος φάσματος για υψηλή προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις UVB, περιέχει ειδικά μελετημένες χρωστικές που καλύπτουν τυχόν ατέλειες και δυσχρωμίες σαν ένα ανάλαφρο πέπλο χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα ενώ προσφέρουν και ένα έξτρα όφελος κατά της πρόωρης γήρανσης: προστασία από το οξειδωτικό στρες που προκαλεί το μπλε φως από τις digital οθόνες χάρη στα οξείδια σιδήρου, τις μεταλλικές χρωστικές δηλαδή, που επιλέγονται να δώσουν αυτό το αποτέλεσμα ανάλαφρης κάλυψης που προσφέρουν τα αντηλιακά με χρώμα.

Ποιο αντηλιακό με χρώμα να επιλέξετε;

Για να μπει και να μείνει στην καθημερινότητά σας ένα αντηλιακό με χρώμα χρειάζεται:
- Να προσφέρει υψηλή προστασία από UVA και UVB
- Να απαντά στις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας σας
- Να έχει ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά
- Να περιέχει χρωστικές, ιδανικά οξείδια του σιδήρου, για διακριτική κάλυψη, φωτεινότητα αλλά και προστασία από το μπλε φως
- Να έχει την ιδανική για την επιδερμίδα σας υφή, ώστε να είναι τόσο ευχάριστο στη χρήση που θα... μονιμοποιηθεί στην skincare ρουτίνα σας.

Τα αντηλιακά Anthelios με χρώμα έχουν ακριβώς αυτό το προφίλ και εσείς το μόνο που χρειάζεται είναι να επιλέξετε το ιδανικό για εσάς:

- Anthelios UVMUNE400 Tinted Fluid SPF50+ 
Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και μη ανεκτικό δέρμα, αυτό το αντηλιακό με χρώμα περιέχει στη σύνθεσή του το MEXORYL400, το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο για μέγιστη προστασία κατά της βαθιάς κυτταρικής βλάβης που προκαλούν οι UVB, οι UVA αλλά και οι ιδιαίτερα επικίνδυνες για το δέρμα Ultra Μακρές UVA. Η τεχνολογία Netlock του δίνει το μεγάλο πλεονέκτημα να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία με μια αόρατη, μη λιπαρή υφή που δεν κολλάει ενώ χαρίζει εξαιρετικό αποτέλεσμα ανάλαφρης κάλυψης που είναι ανθεκτικό σε νερό, ιδρώτα και άμμο. Στα plus, η γλυκερίνη που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα από την πρώτη εφαρμογή και το καταπραϋντικό Ιαματικό Νερό La Roche-Posay. Extra tip: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα και γύρω από τα μάτια καθώς λόγω της τεχνολογίας NETLOCK δεν «τρέχει» και δεν τσούζει τα μάτια.

- Anthelios Pigment Correct SPF50+
Καθημερινό αντηλιακό διόρθωσης με διπλή δράση: χάρη στη νέα τεχνολογία CELLOX-B3 TECH με Mexoryl XL προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση η οποία προκαλείται από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο, τη ρύπανση και το οξειδωτικό στρες από την υπέρυρθη ακτινοβολία, τα δερματολογικά ενεργά συστατικά που περιέχει όπως η Νιασιναμίδη και το ProceradTM, καταπολεμούν την υπερμελάχρωση ενώ οι μεταλλικές χρωστικές καλύπτουν τις κηλίδες, χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα ενώ προστατεύουν και από τη βλαπτική δράση του μπλε φωτός.

- Anthelios Mineral One SPF50+
Αυτή η αντηλιακή κρέμα με χρώμα για Ματ Αποτέλεσμα είναι το πρώτο αντηλιακό προϊόν καθημερινής προστασίας για το ευαίσθητο δέρμα που περιέχει ένα μόνο ορυκτό φιλτρο UV (διοξείδιο του τιτανίου) για προστασία από τις UVB και UVA ακτίνες και πρόληψη της φωτογήρανσης. Οι μεταλλικές χρωστικές που περιέχει προσφέρουν 12ωρη φυσική κάλυψη με ματ αποτέλεσμα και συμβάλλουν στην πρόληψη της υπερμελάγχρωσης ενώ η γλυκερίνη, το υαλουρονικό οξύ και η Βιταμίνη Ε προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση για 24ώρες, ενισχύουν τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και προλαμβάνουν το οξειδωτικό στρες από την καθημερινή ρύπανση και την υπέρυθρη ακτινοβολία.

- Anthelios XL Tinted Dry Touch SPF50+
Ειδικά μελετημένη για το ευαίσθητο, λιπαρό δέρμα, αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου είναι πολύ ανθεκτική στο νερό, παρέχει πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος χάρη στην κατοχυρωμένη τεχνολογία φίλτρων XL-Protect ενώ συμβάλλει και στην προστασία από βλάβες που προκαλούνται από τη ρύπανση και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Η τεχνολογία AIRLICIUM εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση, στεγνό τελείωμα και ματ αποτέλεσμα έως και 9 ώρες. Συγχρόνως θέτει υπό έλεγχο όλες τις πηγές γυαλάδας (σμήγμα, ιδρώτας, υγρασία) αφήνοντας μια αίσθηση καθαρού, γεμάτου φρεσκάδας δέρματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ