Απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Μαύρα στίγματα: Αφανίστε τα!

 

Είναι ενοχλητικά, απρόβλεπτα και άκρως αντιαισθητικά.

 

Ποιοι παράγοντες όμως ευθύνονται για τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπο;

 

Τα μαύρα στίγματα είναι μεγάλοι πόροι που φράσσουν από σμήγμα, λιπαρότητα, νεκρά κύτταρα αλλά και από προϊόντα μακιγιάζ. Και μπορεί η κάθε επιδερμίδα να παράγει λιγότερα ή περισσότερα μαύρα στίγματα, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση υπάρχουν κάποια απλά βήματα για να απαλλαγείτε από αυτά - όσα και αν είναι.

 

Καλός καθαρισμός: Καθαρίστε το πρωί και το βράδυ το πρόσωπό σας με ένα ειδικό προιόν που να καθαρίζει απαλά και να σέβεται το ευαίσθητο το δέρμα, απομακρύνοντας τα ξένα σώματα και το περίσσιο σμήγμα και αφήνοντας το δέρμα καθαρό και δροσερό.

 

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε και μία στυπτική λοσιόν καθαρισμού με μικροαπολεπιστική δράση αλλά και μία μάσκα καθαρισμού των πόρων και ρύθμισης του σμήγματος για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα: Η κρέμα που χρειάζεται μια επιδερμίδα που παράγει σμήγμα έχει σκοπό να την ενυδατώσει χωρίς να επιδεινώσει τα συμπτώματα της λιπαρότητας αλλά και να την προστατεύσει αποτελεσματικά από την οξείδωση που αυξάνει την τάση του δέρματος για ακμή.

 

Ως αποτέλεσμα, χαρίζει πιο λεία, πιο ανανεωμένη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από την επανεμφάνιση μαύρων στιγμάτων.

 

Κάντε τη σωστή επιλογή make-up: H σωστή επιλογή του κατάλληλου make-up για τον τύπο της επιδερμίδας σας είναι αναγκαία.

 

Αν έχετε λιπαρό δέρμα με τάση ακμής, επιλέξτε ένα προϊόν με ελαφριά υφή που να συνδυάζει αποτελεσματικότητα make-up και περιποίησης και να προσφέρει ομοιόμορφη, ματ επιδερμίδα, μειώνοντας ορατά τις ατέλειες και μη επιβαρύνοντάς το με υπερπαραγωγή σμήγματος.

 

Μην ξεχνάτε το ντεμακιγιάζ: Να θυμάστε πάντα να αφαιρείτε το μακιγιάζ σας κάθε βράδυ.

 

Δοκιμάστε ένα νερό micellaire αφαίρεσης make up για μικτό ή λιπαρό δέρμα που μιμείται τη φυσική σύνθεση του δέρματος, για τέλεια αφαίρεση μακιγιάζ και απόλυτο σεβασμό ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα!

 

Ακολουθήστε μια θεραπεία με τα κατάλληλα προϊόντα: Αν θέλετε να διώξετε τα μαύρα στίγματα μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό και να επιλέξετε εξειδικευμένα προϊόντα που φροντίζουν την ανανέωση της λιπαρής επιδερμίδας και δρουν αντιοξειδωτικά ρυθμίζοντας το σμήγμα για 8 ώρες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

placeholder Πρωινή ρουτίνα περιποίησης για το δέρμα με τάση ακμής
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακμή και διατροφή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Ακμή και κατάθλιψη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ