Διορθωτικό μακιγιάζ

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Οι γυναίκες βιώνουν ορισμένες δερματικές ατέλειες ως πραγματικό αισθητικό μειονέκτημα.

 

Για να κρύψουν αυτές τις ατέλειες, οι δερματολόγοι σήμερα προτείνουν ως λύση το διορθωτικό μακιγιάζ.

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

 

Αυξημένη ανάγκη για βάσεις υψηλής ανοχής και υψηλής κάλυψης

 

Σε οποιαδήποτε ηλικία, μια γυναίκα μπορεί να αντιμετωπίσει μόνιμες ανομοιομορφίες ή προσωρινά ευαισθητοποιημένη επιδερμίδα.

 

Πολλές είναι οι εκφάνσεις αυτών των ανομοιομορφιών, από μικρές ατέλειες όπως ουλές ακμής ή μαύροι κύκλοι, μέχρι πιο αντιαισθητικές εκφάνσεις όπως το αγγείωμα ή η λεύκη.

 

Στις περιπτώσεις αυτές, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε δερματολόγο. Ο γιατρός θα αντιμετωπίσει την παθολογία και θα προτείνει ένα μακιγιάζ υψηλής ανοχής και υψηλής κάλυψης.

 

ΜΕΤΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

 

Ειδική περίπτωση: μετά από επεμβάσεις αισθητικής

 

Σε μια εποχή όπου οι πλαστικές επεμβάσεις αρχίζουν να γίνονται κοινότοπες, οι γυναίκες αναζητούν ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα.

 

Ανάλογα με το είδος της επέμβασης, για λίγες ημέρες ή λίγες εβδομάδες, οι γυναίκες αναζητούν αποτελεσματικό τρόπο να κρύψουν την κοκκινίλα που έχει προκληθεί από μια επέμβαση λέιζερ ή εγχύσεις κατά των ρυτίδων.

 

Το καλυπτικό μακιγιάζ παραμένει μία από τις καλύτερες επιλογές. Παρέχει πλήρη κάλυψη και επίσης, είναι σχεδιασμένο να πληροί τα κριτήρια υψηλής ανοχής και δεν περιορίζει τη δράση των μετεπεμβατικών προϊόντων φροντίδας της επιδερμίδας.

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: Μια απλή πρακτική μακιγιάζ για ανάκτηση της αυτοπεποίθησης

 

Το ποσοστό των χρωστικών στις καλυπτικές βάσεις είναι σημαντικά υψηλότερο από αυτό των παραδοσιακών και συνήθως κυμαίνεται μεταξύ 25 και 30%.

 

Προσφέροντας μεγαλύτερη κάλυψη και αξιοπιστία, αυτό το είδος μακιγιάζ σας επιτρέπει να καλύπτετε αποτελεσματικά όλες τις ατέλειες και για μεγάλο διάστημα.

 

Ουσιαστικά, τα διάφορα χρώματα επιτρέπουν τη βέλτιστη κάλυψη για όλες τις κατηγορίες ατελειών: το κίτρινο εξουδετερώνει τις μελανές ατέλειες (μαύρους κύκλους, κ.ά.), ενώ το πράσινο σβήνει την κοκκινίλα.

 

Και όλα αυτά χωρίς να δίνουν την εντύπωση ενός «προσωπείου», αφού οι συνθέσεις αυτών των βάσεων περιέχουν ειδικές καθαρές χρωστικές. Η ρευστή ή συμπαγής υφή παραμένει εξαιρετικά ελαφριά, απαλή και λεπτή. Δεν πνίγει την επιδερμίδα, απλώνεται εύκολα και προσαρμόζεται ώστε να καλύπτει τις ατέλειες χωρίς να την βαραίνει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Αντιμετώπιση ακμής
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Η ακμή μετά την εφηβεία
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Ακμή και διατροφή
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ