ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Η ΣΩΦΡΟΛΟΓΙΑ

Η διάγνωση του καρκίνου μπορεί να είναι μια δύσκολη εμπειρία τόσο σε σωματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Υπάρχει μια σειρά εναλλακτικών θεραπειών και ασκήσεων που μπορείτε να δοκιμάσετε, πιθανώς για πρώτη φορά, που μπορούν να σας βοηθήσουν να ζήσετε με τον καρκίνο. Μια από αυτές είναι η Σωφρολογία. Συνδυάζει τη σοφία της Ανατολής με την επιστήμη της Δύσης, φέρνοντας αρμονία, γαλήνη και ενσυνειδητότητα σε όσους την ασκούν.   

Χρησιμοποιεί μια σειρά μεθόδων χαλάρωσης που επικεντρώνονται στις ασκήσεις αναπνοής, τον διαλογισμό, την ύπνωση και τις ήπιες κινήσεις προκειμένου να σας βοηθήσει να ρίξετε ρυθμούς, να χαλαρώσετε και να συγκεντρωθείτε μόνο στη δική σας ύπαρξη. 

Η Σωφρολογία παίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξη των πρακτικών υποστηρικτικής φροντίδας στην ογκολογία. Μέσα από τις τεχνικές της Σωφρολογίας θα βρείτε γαλήνη, θα μειώσετε το άγχος και θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε με τον εαυτό σας μέσω απλών ασκήσεων που μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε.

ΤΑ 6 ΟΦΕΛΗ
ΤΗΣ ΣΩΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

Η διάγνωση του καρκίνου φέρνει μαζί της ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Η Σωφρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε αυτά τα συναισθήματα σε καθημερινή βάση, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία σας.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΩΦΡΟΛΟΓΙΑΣ;

did you know

ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΤΙΣ ΟΥΛΕΣ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ή ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΣΩΦΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΕΤΣΙ.

ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 15 ΛΕΠΤΑ

Επειδή η Σωφρολογία μπορεί να προσαρμοστεί σε σύντομες συνεδρίες, μπορείτε εύκολα να την ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δοκιμάστε να βάλετε μια ειδοποίηση που να σας υπενθυμίζει να εξασκείτε αυτές τις τεχνικές σε καθημερινή βάση και προσπαθήστε να είστε συνεπείς για μερικές εβδομάδες, για να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα.