Μοιράσου ένα μπλε μπαλόνι

Bελτιώστε τη ζωή των παιδιών με ατοπικό έκζεμα.

Lipikar, μια εξειδικευμένη θεραπεία για το ατοπικό δέρμα

Επιλέξτε την κατάλληλη φροντίδα LIPIKAR για το ευαίσθητο ξηρό, πολύ ξηρό δέρμα ή το δέρμα με τάση ατοπίας

|LP14194|LP14171|LP14171|

Ευαίσθητο ξηρό ή πολύ ξηρό δέρμα

Καθημερινή φροντίδα για βρέφη, παιδιά και ενήλικες

Ποια φροντίδα και αντίστοιχα, ποιά προϊόντα καθαρισμού Lipiκar να διαλέξω;

ΒΡΕΦΗ

Επικεντρωθείτε στο Baume AP+ και στο Syndet ή το Surgras: αυτά τα υψηλής ανοχής προϊόντα έχουν υποβληθεί σε ειδικά τεστ για να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.

ΠΑΙΔΙ/ ΕΝΗΛΙΚΑΣ

Φροντίδα
Στη διάρκεια των φάσεων ερεθισμού και κνησμού, ή σε περιπτώσεις έντονης ξηρότητας του δέρματος, το LIPIKAR BAUME AP+ βοηθά στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού, αποκαθιστά το μικροβίωμα και μειώνει τη φλεγμομνή και την ανάγκη για κνησμό.

Στη διάρκεια της ύφεσης, για το ξηρό δέρμα: η επιλογή ανάμεσα στη δροσερή και ανάλαφρη υφή του LIPIKAR Gel-fluid ή του πιο πλούσιου και κρεμώδους LIPIKAR Lait σας επιτρέπει να τα εναλλάσσετε ανάλογα με τις ανάγκες της ημέρας ή του χρόνου.

Kαθαρισμός
Πιο ελαφρύ ή κρεμώδες, η επιλογή του καθαριστικού έχει να κάνει με τις προσωπικές προτιμήσεις. Καλό είναι να γνωρίζετε: το LIPIKAR Syndet και το LIPIKAR Surgras ταιριάζουν περισσότερο στο ερεθισμένο δέρμα και δέρμα με τάση ατοπίας καθώς οι συνθέσεις τους έχουν μειωμένο κίνδυνος αντίδρασης.

Το LIPIKAR Surgras, εμπλουτισμένο με 10% συγκέντρωση λιπιδίων, βοηθά στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού.

Tο LIPIKAR Syndet, μειώνει τους ερεθισμούς και προστατεύει απο το σκληρό νέρο.

Εμπειρία 25 χρόνων στη φροντίδα του δέρματος με τάση ατοπίας

Η La Roche-Posay δημιούργησε τη σειρά LIPIKAR πριν 25 χρόνια. Αυτή η σειρά προϊόντων σώματος για το ξηρό δέρμα ενηλίκων παιδιών και βρεφών (αποτέλεσμα ατοπικής δερματίτιδας) έχει αποδειχθεί αποτελεσματική μέσα απο μια σειρά κλινικών δοκιμών, που την έχουν καθιερώσει ως μια σειρά αναφοράς στην αγορά μαλακτικών προϊόντων.

Ανοχή και αποτελεσματικότητα, οι προτεραιότητές μας

Προϊόντα υψηλής ασφάλειας
Η La Roche-Posay δεν έχει επιλεχθεί τυχαία από 25.000 δερματολόγους σε όλο τον κόσμο: το 100% των προϊόντων LIPIKAR είναι υποαλλεργικά και δοκιμασμένα κάτω από δερματολογικό έλεγχο για το αλλεργικό δέρμα και δέρμα με τάση ατοπίας.

Κοσμητοεπαγρύπνηση υψηλής κλίμακας
Πραγματοποιείται συνεχής ανάλυση του feedback των καταναλωτών από ομάδα γιατρών χάρη στη βάση δεδομένων που ενημερώνεται σε πραγματικούς χρόνους, σε 26 χώρες .

Σταθερά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Περισσότερες από 600 επιδημιολογικές μελέτες και μελέτες παρατήρησης  έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2010.

Μόνο τα απαιραίτητα συστατικά που διασφαλίζουν αποτελεσματικότητα και ασφάλεια

Απλές συνθέσεις
Τα συστατικά και τα συντηρητικά έχουν περιοριστεί, όπως ανέκαθεν συνέβαινε, ως προς τον αριθμό  και ως προς την ποσότητα, στα αυστηρώς απαραίτητα.

Ασφαλέστερες συσκευασίες
Οι καινοτομίες στη συσκευασία περιορίζουν την ανάγκη συντηρητικών. Τα υλικά συσκευασίας τα οποία έρχονται σε επαφή με τα προϊόντα έχουν επιλεχθεί ειδικά για την μη-βλαπτικότητά τους (αποτρέπουν τη μεταφορά οποιουδήποτε πρόσθετου, Δισφαινόλης A, Φθαλικών ενώσεων, ή βαρέων μετάλλων).

  • Facebook