Βρεφική Ενυδάτωση

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Ενυδατώστε το δέρμα του μωρού σας. Ένα σημαντικό βήμα

 

Το καλά ενυδατωμένο δέρμα είναι απαλότερο και καλύτερα προστατευμένο από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες. Το ίδιο ισχύει και για το δέρμα του μωρού σας.

 

Για να το προφυλάξετε και να το προστατέψετε από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, είναι σημαντικό να συνδυάζετε το σωστό πρόγραμμα περιποίησης με το κατάλληλο ενυδατικό προϊόν.

 

Δέρμα που είναι φυσικά λιγότερο ενυδατωμένο

 

Μολονότι το βρεφικό δέρμα είναι δομημένο ακριβώς όπως και των ενηλίκων, απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή καθώς δεν έχει αναπτύξει ακόμα τις ίδιες λειτουργίες και χαρακτηριστικά.

 

Για την ακρίβεια, οι ιδρωτοποιοί αδένες του μωρού δεν είναι πλήρως λειτουργικοί μέχρι την ηλικία των 10 περίπου ετών, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανεπαρκή ενυδάτωση, μεγαλύτερη ευπάθεια σε εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες και ευαισθησία στους ερεθιστικούς παράγοντες.

 

Το δέρμα του μωρού σας είναι ιδιαίτερα ευάλωτο εξαιτίας των συχνών μπάνιων και των αλλαγών πάνας μέσα στη μέρα, με αποτέλεσμα να γίνεται περισσότερο επιρρεπές στην αφυδάτωση, τον ερεθισμό και την ξηρότητα. Όλα αυτά τα φαινόμενα φθείρουν τον δερματικό φραγμό.

 

Για να διασφαλίσετε την άνεση του μωρού σας και να προστατέψετε το δέρμα του από εξωγενείς επιθετικούς παράγοντες, είναι σημαντικό να ενυδατώνετε καθημερινά το πρόσωπο και το σώμα με ένα κατάλληλο προϊόν που είναι ήπιο και αποτελεσματικό.

 

Προϊόντα LIPIKAR: ενυδάτωση φτιαγμένη ειδικά για βρέφη και μωρά

 

Η La Roche-Posay, ειδικός στο ευαίσθητο δέρμα, δημιούργησε τη σειρά LIPIKAR με ενυδατικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις ενυδάτωσης των βρεφών:

 

• Το LIPIKAR fluid είναι μια συμπυκνωμένη ενυδατική, καταπραϋντική σύνθεση για καθημερινή χρήση, που σέβεται το δέρμα των βρεφών.

 

Συστάσεις

 

Κάνετε ανάλαφρες, κυκλικές κινήσεις μασάζ για να απλώσετε το LIPIKAR Fluid στο δέρμα: εκτός από την ενυδάτωση του βρεφικού δέρματος, το μασάζ προσφέρει ανακούφιση που διαρκεί.

 

• Το LIPIKAR Βaume AP+ σχεδιάστηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες του πολύ ξηρού δέρματος και του δέρματος με τάση εκζέματος.

 

Το έκζεμα χαρακτηρίζεται από κατά τόπους ερυθρότητα, έντονο κνησμό και οξεία ξηρότητα. Είναι μια πάθηση που πραγματικά επηρεάζει την ποιότητα ζωής του μωρού σας.

 

Με ένα απλό βήμα, το LIPIKAR Baume AP+ θρέφει, καταπραΰνει και επανορθώνει τον δερματικό φραγμό. Το βάλσαμο δρα ώστε να αραιώσει τις εξάρσεις ξηρότητας και να αποκαταστήσει την άνεση και την ευεξία.

 

Συστάσεις

 

Εφαρμόστε το LIPIKAR Baume AP+πρωί και βράδυ, μετά το μπάνιο ή το πλύσιμο του μωρού σας, καθώς τότε απορροφώνται καλύτερα τα ενεργά συστατικά του από το δέρμα.

 

Για αποτελεσματικό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος, χωρίς να καταστρέφεται ο προστατευτικός του φραγμός, χρησιμοποιήστε το LIPIKAR Syndet AP+,ένα πολύ ήπιο καθαριστικό, που σέβεται το ευαίσθητο και εύθραυστο δέρμα ενός μωρού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Αντιμετώπιση του ευαίσθητου δέρματος
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Μπάνιο Μωρού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
placeholder Tolériane Teint Minéral Make-Up
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ