Η δράση ενός αντιοξειδωτικού serum προσώπου στη θαμπή επιδερμίδα

Η έλλειψη λάμψης είναι η #2 beauty ανησυχία για τις γυναίκες πολλών χωρών καθώς φαίνεται πως αφορά πάνω από 384 εκατομμύρια γυναίκες οι οποίες παραπονιούνται για θαμπή όψη και ρυτίδες - δύο από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια γήρανσης του δέρματος. Αν στις αλλαγές που φέρνει στην ποιότητα της επιδερμίδας το πέρασμα του χρόνου συνυπολογίσουμε και τους εξωγενείς παράγοντες της σύγχρονης καθημερινότητας όπως είναι ο λιγοστός ύπνος, το στρες, η αφυδάτωση, οι αμέτρητες ώρες που περνάμε καθημερινά μπροστά στις digital οθόνες, το κάπνισμα (ακόμα και το παθητικό), η έκθεση στον ήλιο χωρίς επαρκή προστασία, εύκολα δικαιολογείται το γεγονός ότι η θαμπή όψη είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες!

Θαμπή επιδερμίδα: Πώς θα ξαναβρεί τη λάμψη της;
Το κλειδί για μια φωτεινή, υγιή, ελαστική επιδερμίδα βρίσκεται στον συνδυασμό απολέπισης και καθημερινής «τροφοδότησής» της με ένα star συστατικό της κοσμετολογίας, που κάνει θαύματα: τη βιταμίνη C! Καθώς η θαμπή επιδερμίδα χαρακτηρίζεται από ανομοιόμορφο τόνο ή/και υφή, η απολέπιση θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του προσώπου, διευκολύνοντας την κυτταρική ανανέωση. Έπειτα, η βιταμίνη C – ή, πιο σωστά, η καθαρή Βιταμίνη C (L- ασκορβικό οξύ) η οποία είναι η πιο δραστική μορφή της-  θα έρθει να αποκαταστήσει την λάμψη της επιδερμίδας χάρη στην πολύπλευρη δράση της: ευνοεί τον σχηματισμό κολλαγόνου και ελαστίνης, περιορίζει τον βλαβερό αντίκτυπο του οξειδωτικού στρες στο δέρμα, βελτιώνει τον τόνο του ρυθμίζοντας την παραγωγή  μελανίνη, βελτιώνει την υφή του και την όψη των πόρων, μειώνει την τραχύτητα και την πιθανότητα δερματικών φλεγμονών.

Αντίο θαμπάδα, με μία κίνηση – και με αγάπη για την ευαίσθητη επιδερμίδα!
Όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να απαλλαγεί από τη θαμπάδα και να “κλειδώσει” τη λάμψη της, βρίσκονται σε ένα και μόνο προϊόν: το Pure Vitamin C10 είναι ένας μοναδικός αντιοξειδωτικός ορός που βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και αποκαλύπτει όλη τη φυσική φωτεινότητα του δέρματος! Στην καρδιά του βρίσκεται ένας εξαιρετικά ωφέλιμος και αποτελεσματικός συνδυασμός επιλεγμένων συστατικών:

- Καθαρή Βιταμίνη C σε ποσοστό 10%, η οποία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, αντιμετωπίζει τις ελεύθερες ρίζες, μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, βελτιώνοντας αισθητά τον τόνο και τη λάμψη του δέρματος.
- Σαλικυλικό Οξύ, που απολεπίζει απαλά την επιφάνεια του δέρματος και διευκολύνει την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, επαναφέροντας τη λεία υφή του.
- Neurosensine και Ιαματικό Νερό La Roche-Posay, που καταπολεμούν τη φλεγμονή και μειώνουν τις νευρογενείς αντιδράσεις, καταπραΰνοντας σε βάθος το δέρμα.

Extra bonus:
το φυσιολογικό pΗ 5.5 που έχει η σύνθεση του serum Pure Vitamin C10, επιτρέπει να είναι η βιταμίνη C σε ενεργή μορφή και να διατηρείται σταθερή στο χρόνο. Επιπλέον, αυτό το pΗ δεν επηρεάζει αρνητικά τον επιδερμιδικό φραγμό, χαρίζοντας στο προϊόν μέγιστη ανοχή και κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Με ανάλαφρη υφή που απορροφάται αμέσως, διακριτικό άρωμα που χαϊδεύει τις αισθήσεις και high-end σύνθεση με ορατά αποτελέσματα, το Pure Vitamin C10 είναι ο ιδανικός αντιοξειδωτικός ορός κατά των ρυτίδων και της θαμπής όψης που χρειάζεστε στο καθημερινό skincare σας, ακόμα και αν έχετε επιδερμίδα με... ευαισθησίες!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ