Διορθωτικό Μακιγιάζ Tolériane Teint Minéral

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Αρχικά αναπτυγμένο για να ανταποκρίνεται στις εξειδικευμένες ανάγκες των γυναικών με εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα, ή με υψηλή δερματική δυσανεξία (εξαιτίας βλαβών μετά από εγκαύματα, λήψη ισχυρής φαρμακευτικής αγωγής, κλπ.), το μακιγιάζ της La Roche-Posay παρουσιάζει τώρα μια ολοκληρωμένη σειρά (για πρόσωπο και μάτια) σχεδιασμένη να αποκαλύψει την ομορφιά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής όλων εκείνων των γυναικών με ευαίσθητο δέρμα.

 

Το μακιγιάζ της La Roche-Posay προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που μεταμορφώνει το δέρμα, μέρα με τη μέρα, συνδυάζοντας ομορφιά, υψηλή ανοχή και φροντίδα του δέρματος.

 

Το μακιγιάζ για μέγιστη ανοχή της La Roche-Posay είναι πολύ περισσότερο από ένα συμβατικό τύπο μακιγιάζ και ομορφαίνει τη ζωή εκατομμύριων γυναικών κάθε μέρα.

 

Μακιγιάζ La Roche-Posay: Εξειδικευμένη δερματολογική φροντίδα που ομορφαίνει το ευαίσθητο δέρμα ακόμη περισσότερο

 

Ορισμένες δερματικές ατέλειες (ακμή, ροδόχρους νόσος, ερυθρότητα μετά από αισθητικές επεμβάσεις και παρενέργειες εξαιτίας θεραπειών) μπορεί να επηρεάσουν την αυτοπεποίθηση των γυναικών.

 

Ήδη από το 1994, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν μια θεραπευτική αγωγή και να βοηθήσουν τις γυναίκες να αισθανθούν άνετα με την εμφάνισή τους, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay δημιούργησαν σεμινάρια διορθωτικού μακιγιάζ στο Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay.

 

Παραμένοντας πιστά στη δέσμευσή τους, τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay δημιουργούν συνθέσεις για σειρές μακιγιάζ υψηλής ανοχής που συμβαδίζουν με ένα μινιμαλιστικό και αποτελεσματικό πίνακα σύνθεσης που αποκλείει όλα τα γνωστά αλλεργιογόνα.

 

Το γεγονός ότι είναι παρασκευασμένες χωρίς συντηρητικά ή άρωμα και περιλαμβάνουν ηπιότερες και πιο ελαφριές υφές, τις κάνει εξαιρετικά απαλές και απολαυστικές στη χρήση, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

 

Μια πρωτοποριακή mineral σύνθεση για ομοιόμορφη, ματ επιδερμίδα, από το πρωί μέχρι το βράδυ

 

Μαύρα στίγματα, διεσταλμένοι πόροι, κηλίδες, γυαλάδα και ανομοιόμορφη υφή επιδερμίδας είναι μέρος της καθημερινής ζωής σχεδόν του 90% των γυναικών.

 

Τα Δερματολογικά Εργαστήρια της La Roche-Posay ανέπτυξαν το προϊόν Tolériane Teint Minéral για να δώσουν λύση σε αυτές τις ανησυχίες των γυναικών και συγχρόνως να τους εξασφαλίσουν πολύ υψηλή ανοχή.

 

To Toleriane Teint Mineral με υψηλή κάλυψη:

 

1) εξομαλύνει στη στιγμή όλες τις ατέλειες (κηλίδες, μαύρα στίγματα, κοκκινίλες, σημάδια, κλπ.),

 

2) προσφέρει ματ επιδερμίδα για 12 ώρες, με αποτέλεσμα ένα καθαρό δέρμα. Η γυαλάδα και η αίσθηση ότι κολλάει ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

 

3) Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει προσφέροντας μια απαράμιλλη αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

 

Πιο καθαρό δέρμα, μέρα με τη μέρα

 

Έπειτα από χρήση του Tolériane Teint Minéral για 4 εβδομάδες, οι ατέλειες μειώνονται κατά 60%, ενώ παρατηρείται βελτίωση στην εμφάνιση και την υφή της επιδερμίδας για το 90% των γυναικών.