Η La Roche-Posay συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

"Στη La Roche-Posay, αποστολή μας είναι η ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα. Για να εκπληρώσουμε με επιτυχία τη φιλόδοξη αυτή αποστολή, συνεργαζόμαστε με την επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να σχεδιάσουμε συνθέσεις ικανές να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή."

 

"Στη La Roche-Posay, αποστολή μας είναι η ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα. Για να εκπληρώσουμε με επιτυχία τη φιλόδοξη αυτή αποστολή, συνεργαζόμαστε με την επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να σχεδιάσουμε συνθέσεις ικανές να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή."

 

Στη La Roche-Posay, αποστολή μας είναι η ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων με ευαίσθητο δέρμα. Για να εκπληρώσουμε με επιτυχία τη φιλόδοξη αυτή αποστολή, συνεργαζόμαστε με την επιστημονική κοινότητα, προκειμένου να σχεδιάσουμε συνθέσεις ικανές να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή.

 

Συνεργασία με ειδικούς από κάθε τομέα 57.000 δερματολόγοι σε ολόκληρο τον κόσμο

 

Συνεργαζόμαστε συνεχώς με δερματολόγους, παιδιάτρους και ογκολόγους για να επιλέγουμε πάντα τα πιο κατάλληλα και πιο ασφαλή συστατικά για τις συνθέσεις των προϊόντων μας, να πραγματοποιούμε κλινικές δοκιμές πριν την κυκλοφορία τους και να τα παρακολουθούμε σε πραγματικό χρόνο ακόμα και μετά την κυκλοφορία τους.

 

Η ομάδα επιστημόνων της La Roche-Posay

 

Σε κάθε νέο έργο και επιστημονική καινοτομία συμβουλευόμαστε το επιστημονικό συμβούλιο της La Roche-Posay, που απαρτίζεται από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

 

Συνεργαζόμαστε στενά με δερματολόγους, αλλεργιολόγους και άλλους ειδικούς και συνδημιουργούμε ασφαλή προϊόντα, ακόμα και για το δέρμα που έχει ευαισθητοποιηθεί από φαρμακευτικές αγωγές, δερματικές παθήσεις ή επεμβάσεις.

 

Οι ειδικοί της La Roche-Posay στο διορθωτικό μακιγιάζ

 

Επιπλέον, αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ειδικών make-up artists στο διορθωτικό μακιγιάζ, οι οποίοι προσφέρουν πολλά περισσότερα από ένα απλό επαγγελματικό μακιγιάζ.

 

Στο Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay, οι αισθητικοί εκπαιδεύονται στην ψυχολογία για να παρέχουν ολοκληρωμένη υποστήριξη, τόσο από την αισθητική όσο και από την ψυχολογική πλευρά.

 

Μέσω των μοναδικών σεμιναρίων διορθωτικού μακιγιάζ, προσφέρουν ελπίδα και λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε ανθρώπους που πάσχουν από διάφορες δερματικές παθήσεις.

 

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η λεύκη, η βαριάς μορφής ακμή ή τα επουλωμένα εγκαύματα, καθώς επίσης οι ασθενείς που λαμβάνουν θεραπεία κατά του καρκίνου, οι οποίοι συχνά νιώθουν ευάλωτοι εσωτερικά και εξωτερικά και χρειάζονται μια εξειδικευμένη φροντίδα που θα τους βοηθήσει να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή τους.

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να μάθετε πώς να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα ομορφιάς σας, ώστε να είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο μέχρι και το αλλεργικό δέρμα. Και όλα αυτά με τη στήριξη σημαντικής επιστημονικής έρευνας, μέσω 550 κλινικών μελετών και μελετών παρατήρησης.

 

Μέχρι σήμερα, έχουμε επαληθεύσει την ανοχή των προϊόντων μας μέσω 550 κλινικών δοκιμών:

 

- Κλινικές δοκιμές υπό ιατρική παρακολούθηση,

 

- Μελέτες που έχουν διενεργηθεί σε πολλές διαφορετικές χώρες και σε ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων,

 

- Μελέτες σε κάθε τύπο ευαίσθητου, ευάλωτου ή καταπονημένου δέρματος, καθώς και σε ανθρώπους που έχουν υποβληθεί ή υποβάλλονται σε θεραπείες για τον καρκίνο.

 

Ανακαλύψτε γιατί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι πραγματικά ασφαλή.