Σωστή εφαρμογή της μαλακτικής κρέμας σε απλά βήματα από το παιδί

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Βήμα 1: ΧΕΡΙΑ ΚΑΘΑΡΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΧΕΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ!

 

Να πλένεις πάντοτε τα χέρια πριν από την εφαρμογή της κρέμας -αλλιώς, μαζί με την κρέμα, μπορεί να μεταφέρεις στο δέρμα και μικρόβια!

 

Βήμα 2: ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ!

 

Τρίψε την κρέμα στα χέρια για να τη ζεστάνεις. Έτσι, η σύνθεσή της θα γίνει πιο ρευστή και θα απορροφηθεί από το δέρμα πιο εύκολα.

 

Βήμα 3: ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

 

Εφάρμοσε πρώτα στα μάγουλά σου κάνοντας μεγάλους κύκλους, έπειτα τρίψε τη μύτη και το μέτωπο. Και μην ξεχάσεις να τρίψεις τα βλέφαρα και πίσω από τα αυτιά με τους δείκτες των χεριών σου.

 

Βήμα 4: ΛΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΟΥΝΙ

 

Κοίτα ψηλά και εφάρμοσε την κρέμα από τη βάση του λαιμού προς το πηγούνι. Έπειτα, χαμήλωσε το κεφάλι και άπλωσε την κρέμα στον αυχένα σου.

 

Βήμα 5: ΚΟΙΛΙΑ

 

Εφάρμοσε την κρέμα στην κοιλιά κάνοντας μεγάλους κύκλους. Μετά, σήκωσε ψηλά το ένα σου χέρι και χρησιμοποίησε το άλλο για να απλώσεις την κρέμα στα πλευρά. Κάνε το ίδιο και στην άλλη μεριά.

 

Βήμα 6: ΧΕΡΙΑ

 

Εφάρμοσε την κρέμα από κάτω προς τα πάνω, από τις άκρες των δαχτύλων μέχρι τους ώμους σου. Μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την κρέμα δύο φορές, μία στην εσωτερική και μία στην εξωτερική πλευρά των μπράτσων σου.

 

Βήμα 7: ΠΟΔΙΑ

 

Εφάρμοσε την κρέμα από κάτω προς τα πάνω, από τις άκρες των δαχτύλων μέχρι τα γόνατα και τους μηρούς. Και πάλι, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις την κρέμα δύο φορές, μία στην εσωτερική και μία στην εξωτερική πλευρά των ποδιών σου.

 

Βήμα 8: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

 

Ζήτα από κάποιο μέλος της οικογένειάς σου να σου κάνει ένα απαλό μασάζ -το αξίζεις!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Έχεις έκζεμα; Μην ξύνεσαι!
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Η έννοια της ατοπίας του δέρματος
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Ενυδάτωση: Η λύση για το αφυδατωμένο δέρμα
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ