Αντηλιακό με χρώμα: Φυσική χροιά στην επιδερμίδα

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Υψηλή και πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία για ομοιόμορφη, φυσική χροιά στην επιδερμίδα.

 

Το «χρώμα» της προστασίας

 

Όλοι σχεδόν οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι το τελευταίο βήμα στην περιποίηση θα πρέπει να είναι πάντα το αντηλιακό. Η συμβουλή αυτή μπορεί ίσως εύκολα να εφαρμοστεί στην παραλία, όχι όμως και στην καθημερινότητά μας, όταν κυκλοφορούμε στην πόλη, σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας, φορώντας μέικαπ.Στο πρακτικό αυτό πρόβλημα, όπως και στην ανάγκη πολλών γυναικών να καμουφλάρουν τυχόν ατέλειες στο δέρμα τους, δόθηκε λύση με την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς αντηλιακών συνθέσεων, υποαλλεργικών , χωρίς paraben, σχεδιασμένων για το ευαίσθητο δέρμα, που παρέχουν υψηλή προστασία (με SPF 30 ή και SPF 50+), αλλά …με χρώμα.

 

Για να επιλέξουμε το σωστό προϊόν

 

Ένα αντηλιακό με χρώμα προσφέρει, μεταξύ άλλων, ομοιόμορφη, φυσική χροιά στην επιδερμίδα. Διατίθεται σε διάφορες μορφές και υφές (λεπτόρρευστη υφή με χρώμα, πλούσια ενυδατική υφή με χρώμα, ή υφή mousse με χρώμα) για να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, μπορεί να αντικαταστήσει το make-up.

 

Οι γυναίκες που αναζητούν τη βέλτιστη προστασία από τις ακτίνες UV και φυσικό, λαμπερό χρώμα, είτε βρίσκονται στην πόλη είτε στις διακοπές τους, αλλά αντιπαθούν τις πλούσιες, λιπαρές υφές, μπορούν να επιλέξουν ένα αντηλιακό με χρώμα (tinted), με υψηλούς δείκτες SPF σε μορφή λεπτόρρευστης κρέμας ή ανάλαφρου fluid.

 

Οι λάτρεις των δημοφιλών ΒΒ creams, των πολύ-λειτουργικών συνθέσεων που προσφέρουν ενισχυμένη ενυδάτωση, προστασία, λάμψη και ανάλαφρη κάλυψη, δεν χρειάζεται πια να αλλάζουν συνήθειες όταν βρίσκονται κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν μια αντηλιακή σύνθεση σε μορφή πλούσιας κρέμας ΒΒ για να απολαύσουν τα ίδια ακριβώς οφέλη και ακόμα πιο ενισχυμένη προστασία από την UV ακτινοβολία.

 

Οι γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα με ατέλειες ή με τάση ακμής, έχουν ανάγκη, όχι μόνο καθημερινής προστασίας αλλά και κάλυψης- ακόμα και στην παραλία.

 

Ο νέος τους σύμμαχος είναι οι αντηλιακές κρέμες με χρώμα και εφέ “blur”. Οι καινοτόμες αυτές συνθέσεις λειαίνουν οπτικά κάθε ατέλεια και προσφέρουν όμορφο, διακριτικό μαύρισμα , χωρίς να ξεχνούν τον πρωταρχικό τους ρόλο: να προστατεύουν αποτελεσματικά το δέρμα από τις ακτίνες UV. Σημαντικό τους πλεονέκτημα, είναι οι ανάλαφρες, ελκυστικές υφές που διαθέτουν, γεγονός που τις κάνει ιδανικές για καθημερινή χρήση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

placeholder Αντιηλιακή Κρέμα για Λιπαρά Δέρματα
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Δείκτης Προστασίας UVA και UVB
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
placeholder Προστασία παιδιών από τον ήλιο
ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ