Gel καθαρισμού Effaclar για δέρμα με τάση για ατέλειες

Article Read Duration 4 χρόνος ανάγνωσης

Ανακάλυψε γιατί το Effaclar Gel της La Roche-Posay είναι το τέλειο ξεκίνημα στο πρόγραμμα φροντίδας σου για να αντιμετωπίσεις τις ατέλειες με απόλυτη αποτελεσματικότητα…

 

Τι πρέπει να προσέχεις όταν επιλέγεις καθαριστικό προσώπου για το δέρμα με τάση για ατέλειες;

 

Όταν επιλέγεις ένα καθαριστικό προσώπου είναι προτιμότερο να διαλέγεις προϊόντα που είναι «ειδικά σχεδιασμένα για το δέρμα με τάση ακμής».

 

Τα προϊόντα αυτά είναι πιθανότερο να περιέχουν συστατικά που καταπολεμούν τα σπυράκια, ενώ συγχρόνως είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα.

 

Το Effaclar Gel είναι ένα καθαριστικό προσώπου που μετατρέπεται σε υγρό αφρίζον καθαριστικό, αφού έρθει σε επαφή με νερό. Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για το λιπαρό δέρμα με τάση για ατέλειες, το gel εξυγιαίνει το δέρμα αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας.

 

Πώς θα χρησιμοποιήσεις το Effaclar Gel;

 

Το Effaclar Gel είναι αρκετά ήπιο ώστε να χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα. Χρησιμοποίησέ το πρωί και βράδυ, πριν την τόνωση και την ενυδάτωση.

 

Το gel μετατρέπεται εύκολα σε αφρό και απλώνεται απαλά στο δέρμα. Κάνε μασάζ με τον αφρό του gel στο δέρμα σου με κυκλικές κινήσεις και μετά ξέπλυνέ το. Θα σου αφήσει μια άμεση αίσθηση καθαριότητας και θα νιώσεις το δέρμα σου ήρεμο και δροσερό.

 

Ποια συστατικά χρησιμοποιούνται στη σύνθεση του Effaclar Cleansing Gel ;

 

Η σύνθεση του Effaclar Cleansing Gel είναι εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, καθώς και με πιδολικό ψευδάργυρο.

 

Η προσθήκη των συστατικών αυτών κάνει τη σύνθεση φιλικότερη προς τη φυσιολογία του δέρματος, περιορίζοντας την πιθανότητα να επιβαρύνει τους ευαίσθητους τύπους δέρματος.

 

Η μινιμαλιστική σύνθεσή του εγγυάται ότι το προϊόν αυτό αποτελεί μια ασφαλή και σίγουρη επιλογή για εσάς που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το δέρμα σας.

 

Όσοι έχετε δέρμα με τάση για ατέλειες συχνά αντιμετωπίζετε και ευαίσθητο δέρμα. Στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από τις ατέλειες, ίσως φοβάστε ότι τα προϊόντα θα ερεθίσουν το δέρμα σας και θα εντείνουν τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα.

 

Το Effaclar Gel έχει υποβληθεί σε αυστηρότατες προϊοντικές δοκιμές για να αποδείξει τα οφέλη του στο ευαίσθητο δέρμα, όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.

 

Εφόσον επιλέξεις τη βάση για το πρόγραμμα περιποίησης του δέρματός σου, μπορείς να προσθέσεις επιπλέον προϊόντα που θα αντιμετωπίσουν τα σπυράκια και τις ατέλειες.

 

Πρόσθεσε στο πρόγραμμά σου την Effaclar Lotion που θα συμπληρώσει τον καθαρισμό και θα τονώσει ήπια το δέρμα με τάση ακμής.

 

Συνέχισε με το Effaclar DUO [+], την καλύτερη φροντίδα κατά των ατελειών που θα μειώσει τα σπυράκια, θα απαλύνει την εμφάνιση σημαδιών και ατελειών και συγχρόνως, θα διατηρήσει το δέρμα ματ και ενυδατωμένο.

 

Το άρθρο αυτό παρέχει γενικές πληροφορίες. Συμβουλέψου το δερματολόγο σου πριν ξεκινήσεις ή δοκιμάσεις κάποια νέα πρακτική